dinner on the river

Travel

Det blev en lite lugnare dag för mig idag. Vi vaknade rätt så sent och gick ner och åt frukost på hotellet, sen åkte mamma och pappa till ett tempel. Jag stannade kvar på hotellet för att plugga, kursen som nyss började handlar om juridik. Det passar mig såå bra att plugga på distans, så kan jag vara vart jag vill på jorden! Jag gillar inte att vara för bunden till en plats, så jag bara älskar detta sättet att plugga på! Jag och klasskamraten Emelie brukar hjälpas åt med plugget, hon älskar att resa lika mycket som jag så nu är det 15 timmar mellan oss, för hon är i Kalifornien, men det går nog bra ändå haha!

Sen på kvällen när mamma och pappa var tillbaka från templet hämtade mammas kompis oss och tog oss till floden som rinner genom hela Bangkok, Chao Phraya River. Där åt vi middag på en båt som åkte runt bland alla vackra byggnader. Det var så fint på kvällen, när alla ljus lyste upp i mörkret och speglade sig i vattnet.

Pappa beställde glass till efterrätt och sa vilka smaker han ville ha, mango och jordgubb. Vi alla trodde han skulle få kulor i de smaker han beställt, men så kom hon med pinnglass hahahah. Den fick jag, så jag var nöjd!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @itismesandra

Instagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandra