Bye Bye Rayong!

Travel

Idag vaknade vi, åt frukost och packade ihop alla våra grejer. För idag åkte vi tillbaka till Bangkok! Det har varit tre super härliga dagar i Rayong, med sol, bad och avslappning. Tack så jättemycket till våra härliga värdar för att vi fick bo hos er och att ni visade oss runt, ni tog jättebra hand om oss och vi kände oss som hemma! Vi kommer jättegärna tillbaka någon gång :)

Vi blev skjutsade till busstationen runt kl 11, köpte biljetter och åkte iväg nästan direkt. Det gick väldigt smidigt denna gången. Busschauffören var en väldigt bra förare, lugn och ordningsam. Det tog ungefär 2h40m til Bangkok, sen väntade vi på en taxi till hotellet. Vi hittade tillslut en taxi som ville köra oss. Det är drygt 6 km mellan busstationen och hotellet och det tog 1 timme med taxin. 1 timme!!! Köerna var hel galna idag och man fick vänta i minst 5 minuter på varje rödljus, men det var bara grönt en kort stund så man hann ju aldrig med ljuset på första försöket. En gång stannade vi så länge så chauffören gick ut och rökte, hahaha! Han bara lämnade oss i bilen mitt i en kö, vi förstod först inte vad som hände, har aldrig varit med om det! :P Vår chaufför hade handen på tutan genom hela resan, asså han knackade på den konstant! Det gick oss på nerverna, mamma frågade varför han gjorde så då sa han för att få trafiken att skynda på. Jaja, vi överlevde det i alla fall!

Så efter 1 timme kom vi äntligen fram till hotellet. Vi gillade detta hotellet (Bandara) så mycket när vi var i Bangkok för några dagar sedan, så vi har checkat in på samma! Fast istället för att ta 130 kvm har vi nu en 90 kvm svit, lite mindre fast nyare och fräschare. Fortfarande 3 rum, så jag har ett eget sovrum, badrum och vi har ett vardagsrum och kök.

Jag har lyckats åka på en jobbig förkylning, så jag har inte haft orken eller hunnit fota så mycket idag, men några foton när vi sa hejdå i Rayong fick jag! Jag tyckte det såg så konstigt ut när pappa stog i mitten, ett huvud längre än de andra. Så han fick böja sig ner, haha!


Gillar

Kommentarer

Instagram @itismesandra