5 år

Familj

Förra månade firade vi 5 år tillsammans. 5 år!! Jag kan inte förstår hur tiden har gått så fort?! Vi träffades när vi gick i samma klass på Katrinebergs Folkhögskola och pluggade film i 2 år. För honom var det kärlek vid första ögonkastet, sen fick han charma till sig mig haha! Skämt och sido, jag är så oerhört glad och tacksam över att ha dig i mitt liv. Jag tror inte det finns någon mer perfekt för mig, vi är verkligen perfect match! Jag kan vara mig själv till 1000% och vi är så sjukt töntiga med varandra, vilket är så skönt! Att vi har samma stora intresse för foto, film, resor, familj och kreativitet är bara ett stort plus!

Under dessa 5 åren har vi gått igenom väldigt mycket, vi har växt och utvecklats tillsammans. Vi kompletterar varandra på ett så bra sätt och hjälper alltid den andre att se saker från ett annat perspektiv. Tack vare dig har jag lärt känna mig själv på en helt annan nivå, du gör mig hel!

Vi har haft många äventyr tillsammans runt om på jorden och jag vill genom hela livet fortsätta utforska världen tillsammans med dig. Vi har många, många drömmar och jag ser fram emot att sträva mot och nå dem med dig.

Jag älskar dig prins ❤️

Gillar

Instagram @itismesandra