130 kvm svit

Vi köpte flygbiljetter och bokade boende för kommande dagar precis innan vi gick och la oss igår, vi hittade ett väldigt bra hotell som passar oss perfekt! Sen på natten mådde inte min mage så bra så jag kunde inte somna förrän runt 4.30... Jag vaknade vid 9.30 för att packa ihop allt och sen åkte vi till flygplatsen. Flyget gick väldigt smidigt, det tog ungefär 45 minuter så landade vi i Bangkok. Sen tog vi en taxi till hotellet som ligger rätt så centralt, det är alltid lika häftigt att komma hit!

Vi bor i en svit på 130 kvm, med vardagsrum, kök, matsalsplats och jag har ett eget sovrum och badrum. Det finns 2 pooler, gym, bastu, spa, bibliotek och restauranger. Här ska vi nog trivas!

När vi hade packat upp och så gick vi ut för att äta. Vi hittade en restaurang i en köpcentrum, super gott var det! Nu är klockan 21.45 och vi ska mysa ner oss och kolla på film. Godnatt från Bangkok!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @itismesandra

Instagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandra