Header

​Efter en dag i Da Nang vaknade vi tidigt dagen efter och flög till huvudstaden Hanoi. Där gick vi runt mycket i stan, vi åkte till ett underjordiskt köpcentrum som är Vietnams största, kollade på en waterpuppet show och åt god mat! En kväll åt vi en super god middag på ett ställe som hade en vegetarisk meny, kände mig bortskämd när jag kunde välja på så mycket mat :D 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter några underbara dagar vid havet tog vi en taxi till Hoi An old town och bodde där i en natt. Det var super mysigt att gå runt i gamla stan bland alla gula byggnader, med små butiker och restauranger längs hela gatorna. Men allt såg i stort sett likadant ut, så det räckte med att bara vara där i en dag. 

Likes

Comments

Travel

​De första nätterna i Vietnam sov vi på hotellet Hoi An Boutique Hotel. Det var en bit från stan, men det kändes som att det var mitt ute i ingenstans! Det enda som fanns där var 3 små restauranger, som också tvättade och sålde lite annat på gatan utanför hotellet. Annars var vi bara på hotellet och slappade. De hade en super fin pool och fantastiskt strand och hav! Det blev en perfekt start på Vietnam resan! 

Likes

Comments

Instagram@itismesandra