Personlig, Hverdagsliv

Det er så travelt å leve! All min tid den siste uken har gått med på enten praksis eller bilkjøring. Når mange ting skjer på en gang må jeg virkelig holde tunga bent i munnen for å greie og organisere alt jeg skal gjøre, og jeg kan love deg at det har ikke vært så enkelt! Turnus skal opprettes og planlegges slik at den helst passer til mine andre planer og det har vært litt av en kabal. I tillegg til alt dette, mistet jeg dessverre onkelen min for noen dager tilbake, så tiden har vært litt over-alt, og det har jo dermed vært en del endring i planene. Jeg vil dermed ikke beklage meg så mye for at jeg har vært borte, men håpe på forståelse.

Utenom dette kan jeg jo si at solen skinner nydelig i Stavanger by for tiden. Godværet smitter til tross for omstendighetene over på humøret og det føles herlig å kunne oppleve noen solstråler mot den likbleke huden min. Gleder meg masse til varmere tider nå!

I dag skal svogeren min ha bursdagsselskap så vi skal dit i middag. Det gleder jeg meg masse til, da jeg vet at jeg kommer til å få mye å le av. Familien min er ganske gal skjønner dere, så når vi er samlet er det alltid et eller annet sprell så skjer eller en syk kommentar, haha! Godt jeg iallefall er blitt litt "normal" :´)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Mat

Hei og god lørdag! Hvor herlig er det ikke å kunne starte dagen med en smoothiebowl! Denne ble laget av det vi hadde i hus, men jeg kan nevne jordbær, skogsbær, banan, mango og papaya. Blandet frukten sammen med 1dl ekstra lett melk og noen skjeer vaniljeyoghurt! Dryss oppå det du vil av tilbehør og du har en utrolig god og sunn frokost. Minner skikkelig om sorbet-is, så den demper ethvert søtsug :-)

Akkurat nå er jeg på jobb og der skal jeg være frem til 15.00, så dette innlegget er med andre ord forhåndsskrevet. Håper dere alle har en strålende lørdag, og koser dere masse! Her i Stavanger har vi skikkelig fint vær og jeg blir så glad! Krysser fingre og tær for at våren er på vei og vi går mot lysere tider.

​Ha en nydelig dag <3

Likes

Comments

InnkjøpHei og god fredag! Endelig! I dag har jeg fri, bortsett fra en kjøretime nå øyeblikk. I går fikk vi hengt opp bildene på veggen og jeg må si at resultatet ble veldig bra. Bildene er fra den populære siden desenio. Det var mange av bildene på nettsiden som jeg hadde sett på forskjellige blogger, instagramprofiler rundt forbi, og vi prøvde derfor å velge noen som ikke var så "vanlige" eller "typiske". Jeg må også innrømme at vi brukte sykt lang tid på å bli enige om hvilke vi skulle ha, for det var ikke bare enkelt! Så utrolig mange stilige bilder og stiler og jeg er sikker på at jeg kunne hatt bilder på hver en hvit spot på veggen dersom det hadde gått an. Ikke var prisene stive heller, så dersom du enda ikke har vært inne å kikket, så anbefaler jeg det veldig. Perfekt for studentboligen eller jenterommet :-) 

Dere skal selvfølgelig få se sluttresultatet av veggen vår senere. Nå når vi begynner å få ting opp på veggene begynner det virkelig å ligne et hjem her, og vi trives veldig :-)

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1178917984"

Likes

Comments

HverdagslivNår mannen får fagbrevet, da er det god grunn til å feire! Derfor ble gårsdagens middagsplaner ble derfor tilsidesatt av litt feiringsmat. Det er viktig å feire det som feires kan!  Jeg tror dessuten dere har fått med dere at jeg elsker sushi, så for oss var det bare et alternativ da vi snakket om middag. Jeg kan faktisk ikke forstå hvordan jeg ikke kunne like det før?! Sushi er jo det beste som finnes, er du ikke enig?I dag derimot blir maten spist på jobb - jeg skal på aftenvakt. Herlig å sove lenge, men kjedelig å komme på jobb når andre drar hjem, haha! I morgen har jeg fri da, så denne vakten er ikke den aller verste.

Og ja, det glemte jeg å si! Titt innom igjen for en sneakpeek av de nye bildene vi hentet på posten i går! Nå skal veggen bli så fin atte! 
Snakkes da!

#sushi #mat #inspirasjon #feire #blogg #hverdag #foto

Likes

Comments

Tips og inspirasjon

Hei jenter (og gutter)! Nå nærmer det seg valentinsdagen med stormskritt, og det er en dag jeg gleder meg en del til. Jeg skrev tidligere om min valentines i fjor da jeg var alene, så som dere vet tenker jeg på dere som ikke har noen å dele denne dagen med. Likevel så synes jeg at valentinsdagen ikke nødvendigvis bare trenger å være dedikert til par. Det kan like gjerne være venner som vil vise at de bryr seg litt ekstra om hverandre, og det kan være vel så koselig. 

Under har jeg listet opp noen aktiviteter som kan være romantisk, morsomt og personlig å gjøre denne dagen. For meg handler ikke valentinsdagen om å få en dyr diamantring eller 1000 røde roser. Jeg sier ikke nei takk til roser altså ( ;););)) ), men synes ikke at hovedfokuset skal ligge i det materialistiske.

The day of love:

Film - i år er valentinsdagen på en søndag. Hva passer vel bedre da enn og for eksempel avslutte dagen med en god film eller kanskje kino? 

Mat - mange velger å gå ut for å spise denne dagen og jeg stemmer veldig for et godt måltid. Kanskje kan dere også lage noe godt i sammen å spise middag hjemme? God mat synes jeg iallefall er viktig denne dagen <>

Spill - dersom du ikke er sammen med en som hater å spille spill slik som jeg er, så er dette punktet perfekt. Finn frem brettspillet og la terningen rulle. Ludo, kinasjakk, yatzy, you name it!

Gå tur - hvis været tillater det kan dere jo starte dagen med en aldri så liten fjelltur. Det at det er på en søndag gjør det jo bare enda bedre. Og hvis ikke været skulle være perfekt, så har aldri litt duskregn gjort skade ;)

Personlig gave - lag noe helt spesielt for hånd. Dette kan være for eksempel kort, brev, sang, video, album. I mine yngre dager har jeg laget både video og kort, så da blir det vel sang neste ;) 
Håper tipsene falt i smak <>

 

#blogg #tips #inspirasjon #valentinesdag #valentine

 

Likes

Comments

Outfits

Her kommer antrekksbildene fra søndag. Antrekksbilder er virkelig noe jeg har forbedringspotensiale inne på denne bloggen her, og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke poster det oftere - det er jo så gøy! Vesken fikk jeg til 20-årsdagen av fotografen :-) 


støvler Benetton / jakke Lindex / skjerf Day Birger / veske Lacoste

Hva syns dere, er antrekk noe dere vil se mer av?
Jeg vil også takke for alle fine ord her inne i det siste. Jeg synes det er supergøy og ikke minst motiverende å blogge når dere legger igjen så fine spor. Jeg håper også at det synes her inne på bloggen og at dere ser at jeg setter pris på at dere besøker og bruker mer tid i takt som flere leser. Tusen takk <>

 

#mote #antrekk #inspirasjon #blogg #vinter 

Likes

Comments

Tips og inspirasjon

Hei og god mandag! Hvordan har deres første dag i den nye uken vært? Her har jeg hatt første dag i praksis og det lover veldig bra for de neste to månedene - tror det kommer til å bli veldig kjekt :-) Etter jeg var ferdig der kom Kathrin og hentet meg og vi gikk tur med lille Lotte. Det endte ikke helt uten dramatikk i dag heller, men når gjør det egentlig det når det er snakk om den galne bikkja!? I dag bestemte hun seg for å rulte seg oppi en klump med bæsj :-) :-) :-) :-) Dermed ble det en tur i dusjen på henne (til hennes store fortvilelse) da vi kom hjem...Nedenfor har jeg listet ned denne ukens middagsplaner. Hent gjerne inspirasjon dersom du syns noe fristet, og dersom du lurer på oppskrift eller lignende så vet du jo at det bare er til å spørre :-) Hva er dine middagsplaner denne uken? Har du noen gode oppskrifter å dele med meg? :-)

 

#mat #mandag #helse #blogg #tips #inspirasjon

Likes

Comments

HverdagslivHei og god søndag! Vil dele noen få bilder fra gårsdagen med dere. Som dere ser ble burgeren mer enn vellykket, så jeg gleder meg veldig til å dele oppskrift med dere :-) Den kommer mest sannsynlig til uken, så bare følg med. Etter burgeren var spist i går slappet vi av i sofaen med tv og en søt hund som bare ville slappe av. Hun er faktisk roligere på dagen enn på natten, så hvordan denne natten som hundepasser gikk skal dere få i et eget innlegg. Dagen min time-time er nemlig planen i dag, og jeg lover dere, dagen har hatt uventete vendinger! haha! 

Videre i dag skal vi bare slappe av. "Hver gang vi møtes" snurres i bakgrunnen og huset er ryddet etter oss. Vi er invitert på fastelavensboller til tanten min senere, så det gleder jeg meg også veldig til. Håper alle dere andre også har en veldig fin søndag og spiser masse bolle <3 husk="" å="" titte="" innom="" senere="" da="" for="" dagen="" min="" -="" time="" for="" time=""><>

 

Likes

Comments

Hverdagsliv

Først vil jeg begynne med dagens sitering: 

*larsi tror altså at jeg har skrevet "time for time" på engelsk*
Larsi: eeeh, Siri, går det an å si time for time? Blir ikke det feil? Liksom, "taim for taim?"
Meg: ??? Hva snakker du om?
Larsi: åja, haha, time for time ja, det er norsk!! Var helt sikker på det var engelsk!
Meg: ...............


Så slik kan det også gå! Ikke alltid like lett når det blir vekslet så mye mellom de to språkene ;) Ellers her kommer dagen min time for time (på norsk jaa...) På tross av en litt uheldig start, fikk den en veldig fin slutt!08.30 våkner av at Lotte griner og må på do.

08.32 åpner terrassedøren for å slippe henne ut - utløser hele tyverialarmen og holder på å bli døv av sirenen!

08.35 alarmsentralen ringer og jeg må avverge situasjonen.

08.45 prøver igjen å ta Lotte på do. Suksess denne gang! 

08.50 legger oss til å sove igjen

10.05 spiller candycrush i sengen og håper på å stå opp snart

10.42 grensen er nådd, Lotte griner og jeg står opp.

10.43 finner ut at Lotte har lagt ifra seg disse i gangen, på tross av at hun nylig var på do!!!!!!!!10.50 prøver å vekke mannen for å få han til å tørke opp droltene. Lyktes ikke.

10.55 kommer ned og møter en som leker uskyldig... Holdt meg våken halve natten gjorde hun også..11.22 frokosten står på bordet og jeg har overtalt/tvunget L til å spille Ludo!

12.02 pibb vant i ludo!13.14 huset er ryddet og vi slapper av med hver gang vi møtes

14.15 slapper enda av med verdens sløveste hund liggende på fanget.

15.00 ute på tur med lotti, samt knipset noen kjekke antrekksbilder

15.35 hjemme etter tur og Lotte er i ekstase etter at mor og far er kommet hjem

16.47 kommet hjem i leiligheten, venter på middag og rydder opp. Tømmer diverse vesker for smoothie og skjeer

17.49 stasjer oss opp for fastelavensboller, litt sent ute som alltid!!22.00 Kommet hjem fra selskap, stappet full av både berlinerboller, bolle med krem og muffins! 

22.30 Klar for å hoppe i loppekassen

 Hva synes dere om innlegget ? Vil dere ha mer "bak fasaden"- innlegg?


God natt <>

 

Likes

Comments

HverdagslivHei og god morgen! Eller kanskje formiddag passer best, men her ligger vi fortsatt i sengen. Det var en veldig hyggelig og koselig kveld i går, med utrolig masse god mat! Mine lefsruller ble også spist opp, og det er jeg glad for. Vi spiste i åttetiden og i tolvtiden var det nattmat. Da var det klart for runde to med både quesadilla, fruktspyd, asparges og skinke, chips, aioli, guacamole osv! Kunne ramst opp sikkert dobbel så mye ting, men tror dere forstår at det var masse godt.Det ble en relativt sen kveld, noe som betyr at jeg fortsatt ligger i horisontalen. Jeg har vært ute i stuen og hentet smågodtet og nå er vi klar for NM brass på tv2 sumo. Pappa spiller om ikke så lenge, så det må vi få med oss selv om vi ikke kan være tilstede i Bergen. Ønsk han masse lykke til da! Noen andre som driver med korps kanskje?Resten av dagen er ikke så nøye planlagt enda, men det jeg vet er at vi skal passe på lille Lotte Chanel (obs: fare for enda flere bilder) og prøve oss på hjemmelaget burger. Det har jeg faktisk gledet meg til i flere dager, så jeg håper L føler presset nå. Skal selvfølgelig dele bilder og oppskrift med dere dersom resultatet blir bra. Vi får krysse fingrene :-)

 

Ha en veldig fin lørdag alle sammen <>

 

 #tapas #mat #blogg #tips #inspirasjon #helg

Likes

Comments