Header

Veckans jobbigaste arbetspass är över och inatt ska jag äntligen få sova ut. Tog en powernap när jag kom hem idag som slutade med att jag sov i två timmar, superskönt (och behövligt). Känns som att hela min fritid går åt att sova och räkna matte, känns lite tragiskt. Men nästa vecka blir jag klar med matte 2b. Håll ut. Sedan får jag två hela dagars ledighet från plugget, därefter är det dags för 3b. Hej pluggångest! Saknar denna goda lördagsfikan med Hannisen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dags för en ny vecka och jag startade den med att gå upp 03.45. Härlig tid va? Ja, det var sarkasm. Tröttare än såhär kan man inte bli. Men rean på jobbet tar tid att fixa och det måste göras. Börjar tidigt i morgon igen och kommer vara ännu tröttare då. Alltid värst den andra dagen. Men vafan, det finns värre saker i livet än att gå upp lite extra tidigt ibland! Jag måste sluta klaga (good luck with that). Jag avskyr matten btw... snart klar med min första kurs, tack och lov. Sen har jag bara 3b kvar att göra som kommer vara avslutad i april. Distans är ett helvete rent ut sagt. Aldrig igen. Men snacka om att jag kommer vara stolt över mig själv när jag är klar! Då ska jag ge mig en rejäl klapp på axeln.

Likes

Comments

Bara lite selfies sådär en lördagskväll. Lite random. Men sån är jag.

Likes

Comments

02.30 stod alarmet på idag och klockan 04.00 körde vi mot flygplatsen för att åka vidare till Mallorca. Typiskt bara att man är så förkyld att inte ens smaken vill stanna kvar hos en. Detta innebär alltså att varken mat eller alkohol har smakat någonting, tråkigt men kan inte göra något åt det mer än att ta nässpray och alvedon. Vädret hade vi inte heller någon vidare tur med idag då det både regnar och åskar här nere. Fast tycker ändå att det är ganska mysigt nu när man är lite halvkrasslig! Hotellet är i alla fall superlyxigt och fint så på det finns det inget att klaga över. Hopps att vi i alla fall slipper regnet i morgon!

Likes

Comments

Sovmorgon, skön musik och god frukost. Jag mår så himla bra. Just nu håller jag på att bygga upp mitt liv så som jag vill leva det och det är den bästa känslan. Jag har även börjat gymma ordentligt igen, för nu har jag tid till det. Det innebär också att jag måste få tillbaka mina gamla rutiner att äta mer och att äta hälsosammare mat. Denna förmiddag har jag suttit och fixat saker på min stream och på min youtube och ska snart göra mig klar för att åka och rida hos min svärmor. Ska bli superkul! Sedan får jag se vad som händer ikväll, kanske kommer dra till gymmet och sedan kolla serie med mamma ikväll.

//Long morning, nice music and a good breakfast. I feel so good. Right now, I'm building my life as I want to live it and that's the best feeling. I've also started to gym again, because now I have time for it. Which means that I need to get back to my old routines with a lot of food and healthy food. This morgning I've been fixing with my stream and youtube and will soon get ready to do horse back riding with my mother in law. It's gonna be superfun! Then I'll have to see what's happening tonight, maybe I'll go to the gym and later on watch series with mum.

Likes

Comments

Had a great dinner with my besti! ❤️

Likes

Comments

YouTube
Siri Josefina