Så här känner Andrea när jag tar fram kameran.

Vem är denna surf dude?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​En dag, när det var väldigt varmt, bestämde vi oss för att göra Bondi to Coogee walk. Det var extremt svettigt, men också extremt vackert. Längs vägen fanns det många fina små och stora stränder, och vi bestämde oss för att bada vid Tamarama beach. Vi förundrades över hur folk kan se så jävla fräscha ut på stranden när vi mest ser ut som svettiga sälar. Har fortfarande inte lärt mig att rocka beach looken. 

Jag och Andrea ville bada mer men August höll tempot uppe pga läckande öl i ryggsäcken. 

Trots att jag blev retad för att jag såg ut som en turist (inte helt obefogat), så blev det fina bilder. Likes

Comments

​Här står jag och ser cool/svår ut på en gata i Newtown. Pre-ölhäng med Jakob och August.

​​Har under den senaste tiden varit på rekordmånga arbetsintervjuer, varav den senaste var väldigt speciell. Dress smart/casual stod det i mailet. Jag valde mer casual än smart och gick dit i ett par kostymbyxor som jag upptäckte att jag hade råkat spotta lite på igår (as one does). Alla andra hade stilettklackar och pennkjolar. Men, det gick bra ändå.

Har i alla fall ​äntligen​ lyckats hitta ett jobb. Dock inte det jag intervjuades för idag, för lets face it, jag kan inte rocka en pennkjol. Och är helt okej med det. Likes

Comments

​Idag strosade vi runt i Glebe på en väldigt ​fin marknad som dom anordnar varje lördag. Ville ha ca alla klädesplagg, men är tyvärr relativt pank. Men vi unnade oss i alla fall lite turkisk mat och lemonad och gick därefter till stället ni ser ovan. Det var en fusion mellan en bokaffär, cafe och bar. Oslagbar kombo. 

Likes

Comments

​Igår var jag och den här fina pärlan ute och drack billig öl och ett riktigt sliskigt sött vin. Vi var på ett mycket nice ställe vid namn The Corridor på King Street (tips!!!). Vi fick sedan sällskap av Jakob och August och fortsatte våran öl runda i Newtown. 

Vid klockan tre trillade vi hem igen, efter lite häng utanför Sly Fox. 

Likes

Comments

I söndags bestämde vi oss för att sightsee:a lite i Sydney. Funkar ej att man inte har sett operahuset om man ska bo här.

Men först mötte vi upp Andreas lillasyster och hennes mamma för pizza. Väldigt nice att äta ute (även om vi är masterchefs båda två).Jag var (är) väldigt förkyld så allting är lite jobbigt just nu. Att bara andas genom munnen när det är 30 grader varmt hela tiden är väldigt torrt.


Andrea är trött på min skit </3 

Mer bilder kommer!

Likes

Comments

Idag strosade vi omkring i Newtown och varvade CV-inlämnande med upptäckande. Vi hittade den här fantastiska bokhandeln. Väldigt osorterad, och den luktade ganska unket, men väldigt fin ändå. Här fanns allt.


Väldigt cute.

Likes

Comments

Här kunde man köpa öl och nachos för 10 dollar.

​Vi har blivit med lägenhet. ÄNTLIGEN. Dock blev det inte i Bondi, utan i Newtown, vilket känns så mycket bättre. Inte lika pretentiöst och intensivt som Bondi.

Här ser ni Andrea strosa i vårt nya kvarter. Vi bor i ett hus tillsammans med två andra och har en egen liten balkong på rummet. På onsdag flyttar vi in och vi kan äntligen börja upptäcka Sydney lite mer!


Likes

Comments

​Bondi Beach. 

Här vill vi bo. Vi har faktiskt äntligen fått titta på en lägenhet och den var helt fantastisk. Väntar på besked nu och det är döden. Villvillvill.

Likes

Comments