Det har dessverre blitt den siste dagen den her uken og en ny uke startet igjen i morgen, det betyr altså en hel uke til med å stå opp tidlig og dra på jobb! Jeg har allerede nedtelling på hvor mange uker, dager og timer det er til jeg er ferdig så her krysser jeg fingrene for at de neste fire ukene skal flyge avgårde.

Tilbake til det blogginnlegget egentlig skal handle om, nemlig hvem som kan bli ukens blogg, og siden jeg har vært fraværende de siste dagene har jeg en del å lese meg opp på igjen og bli oppdatert på hvordan de forskjellige bloggene har blogget siden sist, men jeg gleder meg masse til å sette meg ned å lese igjen! Siden jeg ikke hadde ukens blogg forrige søndag har jeg bestemt meg for å velge ut to blogger denne uken som får et innlegg sammen som bare handler om bloggene, dette innlegget kommer som avtalt på onsdag!

​Alt du trenger å gjøre er å kommentere under at du er med! 

❤❤❤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Enda en måned har gått og det er endelig på tide med en nytt innlegg om måneden som gikk, dette innlegget blir nummer to i denne kategorien. Jeg er super stolt av meg selv om faktisk husket dette og at innlegget kom ut på samme dato som jeg lovet sist! Det var kjempe god respons forrige gang jeg publiserte et slikt innlegg og det var kjempe gøy å se at dere likte oppsummeringen min så dette kommer jeg til å fortsette meg!

MÅNEDENS OPPTUR:
Denne måneden har det egentlig ikke vært så mange oppturer samtidig som det har vært veldig mange oppturer. Jeg har fått vært mye sammen med familien og kjæresten, hadde mange fine stunder og fått opplevd masse. Den største oppturen må være at vi har flyttet til Båtsfjord for sommeren og skal være her i nesten to måneder. En annen stor opptur denne måneden er at jeg har fått sommerferie og bøkene er lagt op hyllen, selv om det ikke gikk så bra.

MÅNEDENS NEDTUR:
Dette kommer nok ikke som en stor overraskelse, men denne månedens nedtur blir jo selvfølgelig at jeg strøk på den muntlige eksamen jeg hadde i Lakselv! Heldigvis er jeg kommet over det nå og ser heller fremover istedenfor å se bakover. En annen sikkelig nedtur er at Torstein har dratt på havet og vi må være uten hverandre i fem uker, det har bare gått en uke og jeg savner han vilt allerede!

MÅNEDENS MEST LESTE INNLEGG:
Denne måneden var det litt flere innlegg en forrige måned og derfor tok det litt tid å finne ut hvilket innlegg som var det mest leste! Jeg nå derfor kommet opp ned en ide der jeg skriver ned alle innleggene med lesertall hver dag for å få bedre oversikt. Denne månedens mest leste innlegg er "SJOKKBESKJED" og det kan dere lese HER.

MÅNEDENS OUTFIT:
Jeg legger ikke ut så mange innlegg om outfit her, men denne er helt klart min favoritt.

NOE JEG SER FREM TIL I JULI:
Det eneste jeg er frem til i juli er at kjæresten kommer hjem fra havet etter fem uker borte. Jeg savner han kjempe masse og tiden går utrolig sakte, heldigvis begynner jeg å jobbe på mandag så kanskje tiden går litt fortere da!

- Hvordan har deres måned vært?
- Hva ser dere frem til i juli?

❤❤❤

Likes

Comments

I dag er det akkurat ni dager siden jeg publiserte et innlegg her på bloggen sist, noe som begynner å bli alt for mange dager for en blogg. Jeg har rett og slett ikke klart å skrevet et eneste innlegg og alle som er blitt skrevet har blitt slettet, jeg sliter til og med å skrive dette og har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har begynt på det her. Det er utrolig vanskelig, slitsomt og trist at jeg ikke klarer å publisere noe på denne bloggen for jeg har så lyst, jeg har så lyst til å klare dette, klare å lykkes med noe. Noe jeg ikke har greid de siste dagene, men nå tenker jeg at det skal bli andre boller her inne!

Jeg har derfor sittet lenge med papir og penn for å skrive litt og finne på nye ting, har også funnet noen ideer av andre bloggere. Men jeg er fortsatt ikke i mål og trenger deres hjelp! Hva kunne dere tenkt dere å lese her inne? Hva gjør at dere kommer tilbake hver dag? Hvordan kan jeg forbedre meg som en blogger? Jeg trenger svar for å kunne fortsette, for uten dere er jeg, som blogger null og ingenting og alt er avhengig av deres meninger. Det eneste jeg vil er at jeg selv og dere skal bli fornøyd med innleggene jeg poster og at innleggene skal gjøre at dere vil komme tilbake!

Har også laget en liste over ting jeg skal utføre på bloggen min:
Minimum to blogginnlegg om dagen. I ukedagene nå i sommerferien har jeg et mål om minimum ett innlegg om dagen siden jeg jobber på et fiskebruk og dagene mine ikke er noe spennende.

Ukens blogg konkurranse hver søndag og resultatet hver onsdag. Dette har jeg egentlig vært veldig flink med helt til nå i det siste, men jeg skal komme med på topp igjen!

Måneden som gikk blir å komme på bloggen hver måned i begynnelsen av måneden, helst den 2.! Denne måneden har ikke kommet enda, men jeg har skrevet den og den kommer derfor ut senere i dag.

Søndager skal være min blogg dag, jeg skal bruke de dagene å planlegge hvordan uken skal se ut og hvordan blogginnlegg som skal komme ut i løpet av uken!

Konkurranser skal jeg prøve å holde en gang i måneden, kom gjerne med tips om hva som kan være premiene.

Jeg håper jeg får bloggen opp igjen og at den smeller, så må dere komme med ideer til meg. Husk at ingen ideer er dumme og det dere vil lese om vil jeg skriv om!

❤❤❤

Likes

Comments

//I samarbeid med Rabble.no//

1. Hva er ditt drømmereisemål og hvorfor?
Jeg er en person som har lyst til å reise til veldig mange land på jorden, så dette er egentlig et veldig vanskelig spørsmål samtidig som det er veldig lett. Mitt drømmereisemål akkurat nå er ned til Gran Canaria sammen med Torstein, mamma, pappa og Karoline til jul slik at jeg får feiret sammen med Torstein, min familien og den utrolig flotte svigerfamilien min. Jeg har det så bra når mange jeg er glad i er samlet og spesielt når det er høytider eller noe som skjer og det er grunnen til at dette er drømmereisemålet mitt.

2. Hva er ditt favorittmerke og hvorfor?
Merker har jeg ingen interesse for og har derfor ingen favorittmerker og tror heller ikke at jeg har noe merkeklær liggende i klesskapet mitt. Syns det er grusomt å se hvordan verden har blitt og at man må ha dyre klær eller vesker/sko for å få "status" på skolen eller i en vennegjeng. Jeg kjøper alltid det jeg ønsker meg og har aldri brydd meg om det er merke eller bare noe vanlig fra for eksempel Cubus.

3. Hvem var den siste du sendte melding til og hva skrev du?
Den siste meldingen jeg skrev var til mamma og der sto det "Katti kommer du hjem?" da jeg tenkte at jeg skulle være snill datter og begynne med middagen! .

4. Hvilke er dine favorittbutikker på nettet?
Jeg bruke mye av tiden min til å sitte å se på forskjellige nettsider, men selvfølgelig har nettsteder som jeg er litt oftere innom.
BikBok er min absolutt favoritt, jeg elsker alle klærne de selger og skulle virkelig ønsker jeg kunne shoppet oftere hos dem. Nå som jeg har fått kontakt med Rabble er det blitt urolig mye enklere for nå har jeg oversikt over alle tilbudene deres og nå har de lagt ut at BikBok har et kjempe tilbud og jeg anbefaler dere virkelig å gå for å sjekke hvis dere har mulighet. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL TILBUDENE FRA BIKBOK.
Cubus har de siste årene blitt en stor favoritt hos meg og jeg elsker muligheten til å kunne kjøpe alt jeg trenger fra deres butikker og nettsted. Jeg syns de ofte har utrolig fine klær og jeg må alltid kjøpe noe når jeg er inne i en av butikkene deres! TRYKK HER FOR Å FÅ EN OVERSIKT OVER ALLE TILBUDENE CUBUS HAR NÅ.
Blivakker må jeg ofte sjekke da jeg er over middels interessert i sminke, og de har alltid alt jeg trenger selv om jeg ikke hele tiden handler fra de. Det at jeg ikke handler så ofte hos de kan fort snu nå som jeg lett har oversikt over alle tilbudene deres. DERE KAN OGSÅ FÅ OVERSIKT VED Å TRYKKE HER.

5. Hva skulle du ønske at du var bedre til?
Jeg har ingen talenter så skulle egentlig ønske jeg var bedre til alt. Ikke kan jeg danse, ikke synge, ikke tegne, ikke spille noen instrumenter altså ingenting. Så derfor skulle jeg ønske jeg var litt bedre i alt man kan bli bedre i, men en spesiell ting jeg skulle ønske jeg var bedre til er å blogge.

6. Hva er livretten din?
Her har jeg egentlig lyst til å svare pizza eller taco, men siden de fleste sikkert svarer dette velger jeg å skrive pannekake og grønnsakssuppe. Dette er utrolig godt og vi har det ofte til middag hjemme.

7. Hva ville du gjort med pengene dersom du vant 1 million kroner i lotto?
Hvis jeg vant 1 million kroner ville jeg betalt ned skolen og studielånet jeg har, resten ville jeg spart da jeg allerede er veldig giret på å kjøpe hus og har veldig mange planer.

8. Hvilken tv-serie eller film skulle du ønske at var livet ditt?
Jeg er egentlig veldig fornøyd med livet mitt og kommer ikke på noen filmer eller tv-serien jeg skulle ønske var livet mitt, har absolutt alt jeg trenger 💗

9. Hvilken by har du aller mest lyst til å bo i resten av livet ditt?
Dette spørsmålet kan jeg dessverre ikke svare på da jeg ikke vet selv enda, men det står mellom to plasser. Båtsfjord og Finnsnes er to plasser jeg liker veldig godt så det står nok mellom de to plassene, men der er det ikke bare jeg som bestemmer.

10. Hvilke sanger går på repeat på Spotify hos deg akkurat nå?
2000-2016 Mashup av Michael Constantino hører jeg hele tiden på, er helt avhengig av sangen!

Denne ukens konkurranse hos Rabble likte jeg utrolig godt og har derfor skrevet et utrolig langt innlegg, men følte jeg måtte ha med alt som er skrevet. Jeg elsker å svare på spørsmål så dette passet meg perfekt! Håper dere likte svarene mine.

❤❤❤

Likes

Comments

I dag er det lillelørdag altså onsdag og ukens blogganbefaling står for tur. Før jeg avslører bloggen vil jeg bare si tusen takk til alle som deltar uke etter uke, jeg syns alle har en fantastisk blogg så bare fortsett å meld dere på hver søndag så kanskje deres blogg blir omtalt her hos meg!

Denne uken er det min flotte svigersøster som stikker av med seieren og som får et eget innlegg her! Caroline blogger om hverdagen som firebarnsmamma og hun har også flere innlegg der hun skriver om tanker og meninger som også er veldig interessante. Bloggen hennes leses fast av meg og jeg elsker å sitte å lese og se på de fine bilde av ungene og hvordan de har det.

Caroline har jeg vært så heldig å kjent i to år nå og i løpet av de to årene har hun blitt en av mine forbilder, jeg beundrer virkelig måten hun tar vare på ungene og at hun alltid setter ungene foran henne selv. Hun er en helt fantastisk jente med mange sterke meninger og tanker og de som kjenner henne er virkelig heldig som får ha henne i sitt liv!

Hvis dere liker mammabloggere og har lyst til å gå inn for å lese bloggen hennes finner dere den HER.

- Leser dere bloggen til Caroline?

❤❤❤

Likes

Comments

I dag har det vært kjempe varmt her oppe i nord så jeg, Karoline og Luna har vært ute siden vi sto opp. Karoline dro i stallen en stund etter vi våken og jeg tok Luna med meg ned til bestemor, der satt vi ute på verandaen kjempe lenge og etter en stund kom naboen hennes med alkoholfri pærecider så da koset vi oss med det. Hun som kom med cideren har en han hund som er samme rase som Luna, så de fikk tullet litt sammen og jeg tror de er blitt kjærester nå, hehe.

Etter flere timer på verandaen hos bestemor bestemte vi oss for å dra hjem, men vi ble fortsatt værende ute. Heldigvis har vi så fine store møbler på trappen her slik at vi kan sitte ute når været tillater det! Karoline var også kommet hjem nå så hun ble sittende sammen med oss og når mamma kom hjem spiste vi middag, den ble også spist ute! Jeg lå ute i flere timer i bare shortsen og bikinioverdelen å det var så utrolig varmt, heldigvis er det meldt samme vær til i morgen så håper på akkurat likens dag i morgen som i dag.

Nå sitter jeg i sofaen nydusjet etter en fantastisk dag! Jeg må snart gå å rydde rommet, det trengs virkelig etter bare dager hjemme.

Hvordan har deres dag vært?

❤❤❤

Likes

Comments

Siden Karoline har vært i Vestre Jakobselv i helgen for å hjelpe de som skulle ri på stevne, bestemt mamma og jeg oss for at vi skulle ta oss en tur dit å besøke dem. Vi skulle kjøre klokken ni på lørdagsmorgenen men siden jeg våknet lenge før vekkeklokken og fikk gjort meg ferdig så tidlig kjørte vi allerede klokken åtte. Det var kjempe koselig at det bare var mamma og jeg som dro på tur for nå fikk vi snakket om alt mulig rart som ingen andre trenger å høre, og siden det er sjeldent bare vi drar noen steder hadde vi masse å fortelle hverandre.

Når vi kom frem til Vestre Jakobselv møtte vi de som hadde overnattet der. Vi satt lenge å så på de som ridde og det var mange fra Båtsfjord som deltok, de var alle kjempe flink og det var veldig artig å se på dem. Når alle fra Båtsfjord hadde ridd kjørte vi inn til Vadsø for å se litt i noen butikker. Jeg var på sikkelig storhandel eller noe, fikk med meg hjem en fjøl, et dørslag, to deodoranter, tre par sokker, teskjeer og litt godter som jeg skulle kose meg med på kvelden.

Når vi var ferdig i byen kjørte vi Karoline tilbake til der stevnet var før mamma og jeg startet tilbake på hytten igjen. Det ble en lang tur tilbake da vi begge var kjempe trøtte og veien føltes utrolig lang, men etterhvert kom vi oss fram. Jeg satt i hytten så hørte jeg plutselig mamma ropte at jeg måtte forte meg ut for å se på noe, jeg trodde ikke det var noe viktig så jeg satt litt til men plutselig sto hun inne i hytten å ropte på meg. Da hoppet jeg opp slik at hun skulle bli fornøyd.

Når jeg kom ut var det masse rare lyder også så jeg opp i luften. Plutselig kom det et helikopter mot hytten våres og jeg skjønte ingenting. Når det kom nærmere så jeg hvem det var, det var noen venner av mamma og pappa som kom flygende til oss. De bor i Tana og skulle til Båtsfjord for å spise middag (Hehe, jeg høres veldig rart ut) så de fant ut at de skulle ta turen til hytten våres først. Det var utrolig kult å se at de kom flygende mot oss og landet rett utfor hytten.

Litt ut på kvelden satt jeg på med en venninne ned til Båtsfjord. Jeg var veldig klar til å komme hjem slik at jeg fikk dusjet og jeg følte for å være litt alene, Luna hadde ikke samme innstilling som meg så hun ble igjen sammen med mamma og pappa. Jeg levde livet sikkelig når jeg kom hjem med pizza, brus og masse godter og potetgull med Hotel Cæsar på tv´en. Senere på kvelden ordnet jeg med for jeg skulle ut å kjøre med noen venner.

​Jeg var ikke hjemme før klokken to natt til i går så når jeg kom inn døren gikk jeg rett i sengen. Sminken ble til og med værende på siden jeg ikke orket å fjerne den, og det er ikke ofte det skjer. Når jeg våkent i går føltes det ut som jeg hadde vært ute på fest siden jeg var så sliten etter å ha vært "lenge" våken, lurer på om jeg kanskje begynner å bli gammel? 

- Hvordan var deres lørdag?

❤❤❤

Likes

Comments

//I samarbeid med Rabble.no//

Nå som sommerferien er startet for så og si alle skoleelevene i Norge ser jeg overalt folk som pakker tingene sine for å reise bort på ferie. I år er jeg en av de som dessverre ikke får dratt på noe ferie fordi jeg skal jobbe helt til midten av august, men selv om jeg ikke skal dra bort fra Båtsfjord sitter jeg nesten hver eneste dag og ser på reiser og sommerklær til både meg og Torstein! Jeg elsker å reise og har veldig lyst til å kunne oppleve mange steder i verden i løpet av livet.

Hos Rabble får man mange spennende tilbud på blant annet nettsiden til Expedia. Der får man for eksempel opptil 30% rabatt på pakkereiser til flere reiser flere steder i Nord-Amerika. De har også mange spennende reiser som er på sommersalg på siden deres, der du kan komme deg til mange spennende land og byer for en billig penge. Jeg sitter virkelig å drømmer om ferie når jeg skriver dette innlegget, og nå fant jeg et supert tilbud til Barcelona i fire dager for meg og Torstein. Gud jeg har lyst til å reise på ferie!

Når man reiser på ferie er det alltid viktig å ha riktig utstyr med seg. CDON har et stort sommersalg med all elektronikk man trenger for å ha en trivelig tur. På dette sommertilbudet finner man alt fra kamera, til høretelefoner til filmer og serier så hvis dere skal sitte i bilen eller i fly lenge og mangler noe anbefaler jeg virkelig å sjekke ut tilbudene de har.

Det er alltid deilig å kunne bruke nye klær på ferie, og spesielt hvis man skal dra til varmere strøk. Hos ASOS får man masse fine sommerklær for en billig penge med flere rabattkoder gjennom Rabble. Så trenger dere ny bikini og badedrakt eller en fin kjole for å bruke på kvelden når dere skal ut å spise ville jeg gått å sjekket tilbudene Rabble har hos ASOS.

- Hva er deres plan for sommerferien?

❤❤❤

Likes

Comments

Dagen går i surr for meg nå som sommerferien har slått inn, men jeg er ganske sikker på at det er søndag i dag! Det betyr jo at det begynner en ny uke i morgen og i dag er det selvfølgelig på tide med "ukens blogg" konkurranse. Som alle de andre gangene velger jeg ut en blogg som får et eget innlegg som jeg poster på tirsdag. Jeg gleder meg allerede masse til jeg får lage enda et innlegg der jeg får anbefale enda en blogg!

Alt dere trenger å gjøre er å kommentere under at dere er med.

❤❤❤

Likes

Comments

Heidere!

Somjeg skrev i går skulle vi dra på hytten for å feire sankthansaften, og detgjorde vi også! Når vi kom opp dro vi rett opp til besteforeldrene mine for åavtale med de hvor og når vi skulle grille. Jeg og Karoline ble lei av å sitteog høre på de voksne snakke så vi tok med oss Luna og gikk ned på hytten. Hersatt vi bare å snakket og kjedet oss litt mens vi ventet på at mamma og pappaskulle komme ned.

Jeg gikk hele tiden å ventet på at Torstein kanskje skulle komme opp hit og til slutt klarte jeg ikke å vente mer så jeg måtte ta firehjulingen til Karoline å kjøre opp til dekning for å sende melding til han. Mens jeg sto der kom han kjørene så vi kjørte på rekke tilbake, jeg på firehjulingen og han i bilen. Humøret mitt ble fort mye bedre og jeg kunne nyte noen timer til sammen med han!

Når vi kom ned igjenbegynte vi med grilling sammen med masse folk. Mamma, pappa Karoline, jeg ogTorstein var der så kom besteforeldrene mine, onkel og kjæresten hans og detene søskenbarnet til pappa og hans dame. Det er så koselig når mange er samletog jeg elsker å sitte og høre på masse snakk frem og tilbake.

Senere på kvelden tok jeg med meg Karoline og Torstein ut for å tenne bål! Først måtte vi bære planker frem og tilbake, men vi klarte det. Hele gjengen satte seg ute og det var helt nydelig vær, herregud hvor heldig vi var. Torstein måtte etter en stund dra og jeg måtte si hade til han, jeg klarte heldigvis å holde de fleste tårene tilbake men trist var det uansett!

Nå er vi nede en tur i Båtsfjord fordi Karoline skal dra til Vestre Jakobselv med stallen så vi skal bare levere henne fra oss her nede før vi kjører på hytten igjen. I morgen drar jeg og mamma til dem for å si hei og jeg håper jeg kommer meg fra hytten og ned til Båtsfjord ut på ettermiddagen i morgen! Jeg trenger litt tid for meg selv og tid til å ordne på romme mitt nå som jeg skal bo der i flere uker.

- Hva gjorde dere på sankthansaften?

❤❤❤

Likes

Comments