FREDERICIA TEATER - KLOKKEREN FRA NOTRE DAME (SET FOR 2. GANG)

Lørdag d. 30.11.1 var jeg endnu engang i Fredericia, sammen med min søster, da vi endnu engang skulle ind og se Klokkeren fra Notre Dame. Forestillingen startede kl. 15.00 og min søster og jeg havde næsten de samme pladser som sidst, men da vi havde pladser på 3. række oppe på scenen og pladserne ikke var fyldt ud, måtte min søster og jeg gerne rykke ned på 2. række i stedet, da 1. række var fyldt ud..

Nu vil jeg ikke gå for meget i dybden med dette, da jeg har skrevet et blog-indlæg om dette tidligere.. Men selvom jeg har set forestilligen før, samt givet en forklaring på oplevelsen, så var det en lige så fantastisk oplevelse 2. gang, som det var at se forestillingen 1. gang.. Det hele levede op til mine forventninger da jeg så det hele for 2. gang, som 1. gang.. Alle skuespillerne gjorde det fantastisk og der var et godt sammenspil mellem skuespillere, musik, samt alt det tekniske, f.eks. når vi skulle ned fra klokketårnet og nede til markedspladsen, eller når man så ud over Paris’s gader via klokketårnet.. Det som også er det gode ved forestillingen er at publikummet på podierne blev inddraget og skuespillerne var nærværende.. F.eks. skete der denne gang, at der sad to yngre drenge foran mig, og de blev en sjældent gang inddraget.. F.eks. da vi var til narrenes fest, da opdagede Lars Mølsted (Quasimodo) så dem og vinkede ganske kort til dem.. Et andet eks. Kunne være, da skuespillerne skulle bukke til slut, så er det sådan at skuespillerne starter med at bukke ud i salen og derefter til os der sad på podierne.. Da Mads M. Nielsen (Frollo) havde bukket til os på podierne, kom han hen til drengene og gav dem et high five..

Så der var alle pengene værd at komme ind og se det hele en gang til.. Og hvis det stod til mig, ville jeg tage ind og se den igen og igen, da Klokkeren fra Notre Dame er min ynglings historie..🎭😊

Synes godt om

Kommentarer