#sødtøs

#erjegbloggernu?

Hey bloggen!
Så fik jeg oprettet en blog. Det er noget der har krævet mod at gøre, og en masse overvejelser. Jeg kender en rigtig sød tøs, som har en blog. Og ellers læser jeg en del blogs fra de “kendte” bloggere.

De kendte bloggere, er jo også startet et sted. Ligesom hende den søde tøs jeg kender. Lidt om hende; jeg har lært hende at kende igennem en veninde som jeg har meget kær. Og det er jeg faktisk glad for at jeg har. Hun er en meget inspirerende person, og jeg har en dyb respekt for hende. Hun er mega sej og hundrede procent sig selv. Hun gør alt hvad der falder hende naturligt, og er ikke bange for at offentliggøre det. Nogle af de ting hun deler, ville jeg aldrig turde hverken tænke på at gøre og hvertfald aldrig turde at offentliggøre det. Men ved i hvad, jeg synes det er så sejt at hun gør det. Hun gør lige præcis hvad hun har lyst til, uden at tænke på hvad andre tænker. Det er sejt! Gid jeg havde mere af hendes mod til at skille mig ud og bare være fri. Være fri for at bekymre mig om hvad andre tænker om mig. Fri for at føle man skal falde ind i “mængden” for at være accepteret. Bare generelt være fri for en masse åndssvage tanker om hvad andre tænker.
Det der tæller, er vel hvad jeg selv tænker? Om mig selv altså.. At jeg selv synes jeg er en cool person.

Derfor har jeg nu taget skridtet til at oprette en blog, hvor jeg vil dele nogle hverdagsting med jer. Og egentlig også for at se om det kan lære mig nogle nye ting, omkring mig selv.

God weekend ☀️🌸

..tak for i læste med 💌


#peace #love #harmony

Synes godt om

Kommentarer

Stroempefitte
Stroempefitte,
Hvor er du sød Sine🦋. Jeg glæder mig til at følge med i din blog 💪😎🙈❤️.
nouw.com/stroempefitte