I dag vil jeg fortælle hvordan og med hvad jeg rense min hud morgen og aften. :)

Som i nok ved, er det vigtigt at få rense sig hud, hverdag for at den har det godt - jeg har prøve en del forskelligt gennem tid, men jeg har nu synes jeg, få det som jeg føler er bedst for mig at bruge.

- Det er serie Tea Tree fra The Body Shop:

* Det er rigtig nemt at bruge, og jeg føler min hud er ren når jeg har bruge det, der er for hen jeg har prøve noget som jeg ikke har føle at jeg overhovedet havde rense huden.

Hvordan gør jeg:

Første tager jeg min make-up af, gør jeg selvfølgelig kun om aften.

Bagefter tager jeg lige vand i hovedet også bruger jeg Facial Wash med en børste, den måde få jeg også det sidste af make up af, jeg skyller til sidste mit hoved med vand og tærte det med et rent håndklæde.

nu tager jeg Mattifying toner på en vat rondel

også tager jeg noget af anti imperfection daily solution med mine hænder, det skal lige sige at jeg vansker mine hånd hver gang

jeg gør til et ny tin. hvis jeg har nogen urene steder i hovedet, tager jeg lige huile d'arbre a the (oil) med en vatpind på de steder hvor der skulle være urent hud.

til sidste har jeg nivea day cream super dejlig frisk, (kan godt finde på at bruge den til nat også) - jeg vil gerne havde bodylotion som er i tea tree, men har ikke lige få tage mig sammen.

Har til allersidste tager jeg Eight hour cream skin protectant på mine læber, jeg har læse at man kan bruge den til mange anden steder på krop, og jeg har prøve men synes ikke lige det er mig.

- Jeg elsker at rense min hud, at det godt sommetider er noget jeg skal tage mig sammen til om aften, da det kommer mere naturligt at gør om morgen efter man har været i bad. Så er det som om at når det er aften og jeg bliver lige for træt, for at skulle til og igang med at gør det, men det bliver gør hver aften og morgen. For jeg ved det er bedst for huden og at det er dejligt at mærke at man har ren hud, den friskehed man få.

SineMarieLarsen

- indeholder reklame

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Det kommer og går det god vejr synes jeg. Men sommetide kan man jo ikke løbe fra, at det er ved at gå mod efterår - og jeg elsker den tid, selvom det bliver mørkt hurtig om aften, og vi skal havde mere tøj på, når vi går ud, synes jeg det er en dejlig tid.

Der er så mange forskellig farver ude i natur! og det er smukt <3

* Man kan finde super meget lækker tøj som passe til den har årstid, at kunne putte selv ind i en dejlig varme jakke og et par pæne støvler, det er lige mig og at tage et halskæde på, som man kan få i mange forskellige farver. (det er noget jeg personligt har mange af :b )

* Det er også denne har tid, hvor vi går mere indrefor, personligt elsker jeg at nyde vejret, gå en dejlig tur og bagefter gå ind og hygge med en kop kaffe eller te - men det er den har tid, hvor jeg mærke luften på en hele anden måde, en virkelig skøn måde! <3

Ja, jeg er vild med Sommer, og når det er varmt - Men synes altså bare der er noget særligt over Efterår!<3

^^ SineMarieLarsen

Likes

Comments

Jeg tænker på at lave små "serie" her ind på bloggen - så nogen der køre hver uge - og denne her kommer til at hedde: som overskriften også siger hemmeligheder på en Mandag, hvor jeg kommer med idé til hvordan man kan gør en kendelig Mandag lige hyggelig ;)denne gang: Tage neglelak på!

Jeg elsker at få ny neglelak på, selvom jeg tit få lave dem udefra for det mest, så gør jeg det sommetider også selv, og denne gang blive det en mørk rød :D - Det betyder meget for mig, at mine negle ser ordnet ud.

at tage neglelak på, selvom det er Mandag. og selvom det bare er en hverdag! så forkæl dig selv med lige at brug noget tid på det. så er vi klar til at tage fat på ugen med smukke negle, og hvorfor skulle vi ikke har lov til det ;)

Jeg tager altid lige negle olie på. Jeg tager noget nye neglelak på, det er godt for neglene, så filer jeg dem, så det er i den længde jeg gerne vil har dem i - Tager altid base og top coat på, det holder meget bedre på den måde og ser pænere ud, synes jeg.

God Mandag til jer !

SineMarieLarsen

Likes

Comments

​Som jeg sagde ville jeg skrive om vores tur til italien. De første 2 dage bruge vi endelig bare på at køre i bus.. vi sove i Tyskland den første nat, dage efter komme vi rigtigt sent ned til hotel i Italien, så vi fik aftensmad som være 3 retters menuer, det fik vi hver aften.. det være nu meget lækkert! 😏 - de første 2 dage lave vi endelig ikke så meget, tage det stille og roligt - vi være ned i Limone by og se i butikker, en rigtig hyggelig by, vi fandt en hyggelig restaurant ig spise eftermiddagsmad på. Vi fik pizza 😉 skal man prøve når man er på ferie der nede. (Synes jeg!) Også være vi ude og bade i den pool, der være der hvor vi bode. Også fik vi også tage sol! - så kom vi til dag 3 har skulle vi på tur til en lille by som hedder: verona (Romeo og julie byen😉) - den være en rigtig varme tur, men en smuk by! - vi tage afsted kl 9 og være hjemme ved 18 tid så der ske ikke så meget mere end vi spise aftensmad og slappe af på værelse😊 - dage efter skulle vi på sejtur på gardasøen til Malcesine, vi bestemte selv hvornår vi ville tage sejtur - det være en lille by, så vi være der ikke så længe, vi ville heller tilbage og i poolen (der bruge vi endelig rigtig meget tid, i løbede af den uge vi være der) 😍 så kom vi til den sidste dag, hvor vi være der ned, det være en fridag og dermed lave vi være vi havde lyst til, vi være endnu en gang ned i by, hvor vi også spiset😚 rigtig dejlig mad (jeg fik en hele del pasta der ned, men de er godt nok også gode til at lave det.) Også være det igen en tur i pool ! 😘 næste dage gik tur hjemme afsted igen, vi køre hele dage og sove igen i Tyskland, så køre vi igen og ved 20tid være vi hjemme igen. - Det være så en dejlig tur! 😍 kunne godt finde på at gør det på den måde en anden gang.

Jeg siger tak til min dejlig kæreste fordi han være med og gør opleves endenu bedre! 😙

LOVE Italien 😙😍

SineMarieLarsen

Likes

Comments

Efter en dejlig ferie og 35° hver dag! I det skønne Limone ved Gardasøen - er det hårdt at komme hjem til 16° savner den dejlig varme! Men det er nu også dejligt at være hjemme igen - vi (mig og min kæreste) havde tage en bus rejse, som vil sige at vi køre hele vej der ned - en mange lang tid, men vi være sammen med anden søde mennsker :) men derned havde vi meget tid for os selv, så mig og min kæreste fik opleve den smukke by og den dejlig pol, dejligt når det være så varmet, at kunne komme i vandet! Vi være også på et par tur, men det vil jeg fortælle mere om en af de næste par dage 😊 - vi har skulle op ved 5 tid om morgen, de dage hvor vi rejse der ned og da vi køre hjem, der udover sove man havde ikke så længe derned kl 8 stå jeg op, få vi skulle nå at havde morgenmad. Det med at har stå tidlig op hverdag, har ikke gør mig noget.. men nu kan jeg godt mærke at min krop sige at den bare vil sove hele igammen og det få den lov til i nat!! Men mere om tur en af de næste dage.. SineMarieLarsen

- ude er godt, men hjemme bedst!

Likes

Comments

​Hey med jer og velkomme! :)

Jeg glæder mig til at komme igang med at blog her.

Jeg har blog side 2014 - på #sinemarieblog.dk, jeg elsker den blog, men der er virkeligt også sket meget side den gang! Du er velkomme til at smutte ind og kigge :)

Men hvorfor så blog her, vil i måske tærske.. men som det er tid til noget nyt - også fordi jeg ikke helt synes den ligger op til det jeg gerne vil med min blog i dag , synes det kunne være ret at starte på en frisk og har også nye ide !

At have en kærlighed for at skriv <3

SineMarieLarsen

Likes

Comments