Heej!

Jag är tillbaka och har hunnit fylla 13! Jippi och självklart spelar jag fortfarande The sims 4.

Jag tog en paus från att blogga och med youtube för att jag kände att jag inte tyckte att det inte var så kul längre, men jag har hittat tillbaka till det nu så jag tänkte börja igen. Jag hoppas ni vill följa min blogg och jag har en massor av ideer!

Jag har inget riktigt schema än när det kommer upp blogginlägg men jag tror att jag bara kör på och så får vi se hur det blir. Sprid min blogg till andra sims bloggar eller skriv någon sims blogg i kommentarerna som ni tycker är bra!


Så ses vi i nästa inlägg hoppas jag, ha det bra så länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallu!

Jag tänkte börja med en sak som jag kallar "Delar med mig av bilder", jag ska dela med mig av sims bilder och berätta om händelsen eller personerna!

Detta är ett gäng vänner som gillar att vara med varandra och det som är speciellt med denna grupp är att alla är väldigt olika och därför passar de så bra tillsammans. Just nu är de på semester i tre dagar men det kommer nog bli mer, jag har skapat en fin camping plats åt de med grill, öppen eld, tält och mera. Jag har funderat på att de ska bli ett ända hushåll men det får vi se, för just nu är alla olika familjer.

Jag hoppas ni gillar detta inlägget så ses vi i nästa!

<3

Likes

Comments

Hallu!

Nu är ju det där uppdraget klart som the sims 4 anordnade som de kallade för "TM treat eller TM trick" var du med? Det var jag och TM treat vann,jaaaaa jag hade hoppats på det och sakerna man fick var jätte fina och jag är jätte nöjd! Aja nu är det tisdag=skola! Jag har prov och massa läxor man det är bara att kämpa och det ska du också göra!❣ hoppats att du har haft en bra helg så ses vi i nästa inlägg!

<3

Likes

Comments

Hallu!

Idag är det måndag och höstlovet är slut😫 Jag har haft ett super bra lov iallafall hoppas att du har det!💗 Jag har inte gjort så många inlägg för jag har haft så mycket och göra och då hinner jag inte, men nu kommer det komma lite fler inlägg och jag tror att imorgon eller på onsdag så kommer det ett nytt byggtips men jag vet inte riktigt vad för rum? Skriv snälla vilket rum kanske ett sovrum eller toalett?

Tack för att du tog din tid och kollade så ses vi i nästa❤️

<3

Likes

Comments

​Hallu!

Om ni undrar varför jag ringade in hans "Face" med en röd färg så är det för att han ser så himla självsäker ut när han släcker elden tycker jag , men det kanske bara är jag som tycker det! (haha)

Är ni med i det här som The Sims har anordnat för The Sims 4, om du inte känner till det så har de gjort i någon vecka tills Halloween så ska man om man vill vara med i TM Treat som innebär att man är snäll och ger godis till alla och då får man vissa fina saker om TM treat vinner, men om du väljer TM Trick så ska du busa för alla du ser och då får du lite läskigare saker om TM Trick vinner. Och det bästa är att man inte behöver ha det där expansionspaketet om halloween ​som jag själv inte äger. Men om du kanske inte alls fattade vad jag menade så länkar jag här nedan för en länk till just det inlägget som The Sims la ut på sin hemsida:

http://www.thesims.com/sv_SE/news/trick-treat-challenge

Hoppas du ar en fortsatt fint höstlov så ses vi i nästa inlägg!

<3

Likes

Comments

​Hallu!

Kolla magen på henne blir bara större och större längtar efter att få se om det blir en pojke eller flicka!, vad tror ni det blir?

Har ni haft en bra helg? Och nu är det HÖSTLOV JIPPI jag har längtat så mycket, vad ska ni göra på höstlovet, själv ska jag bara vara hemma med kompisar också, hoppas du har det bra så ses vi!

<3 

Likes

Comments

Hallu!

Det blir bråk mellan två simmar!

Í detta inlägg tänkte jag bara skriva vilka fusk jag kan och vad de gör! (är the sims 4 fusk, men någon kanske är till the sims 4 och 3?

Vi sätter igång!:

Motherlode- Du får 50 000 simdaler

Chatching eller rosebud- du får 5 000 simdaler

Om du trycker på "alt" knppen på ditt tangentbord, kan du vrida saker hur du vill.

bb.moveobjects- du kan flytta saker hur du vill

bb.ignoregameplayunlocksentitlement- du får alla saker i spelet som är låsta

bb.showhiddenobjects - Du får alla saker som inte går att få t.e.x kött som man lagar mat med, eller du kan få ko plantan utan att behöva hitta den, du måste skriva "debug" i sök fältet för att kunna hitta grejerna!

------------------------------------------------------------------------------------

Det var alla jag kan, men om du kan något annat skriv gjärna det i kommentarfältet. Tack för du tog din tid och kollade!

<3

Likes

Comments

​Hallu!

Just nu håller jag på och spelar på en familj som båda är poliser, paret träffades genom sitt jobb som poliser.

Jag tänkte berätta om Eliana som hon heter (jag gillar ovanliga namn) I alla fall så är on ungdom, och hon är snart en vuxen. De är förlovade och jag hopps även snart att de gifter sig! Eliana har även blivit gravid och jag är jätte exalterad på att se om det är en kille eller en tjej. De bor i Magdolia promnade i en liten villa med en övervåning där det finns ett kök, vardagsrum, hall, en liten plats med olika saker bl.a träningssaker och så finns det en rätt så stor toalett. I kellaren finns det deras sovrum, en liten toalett och deras blivande barns sovrum. De hr en höstig trädgård med en liten pool, mycket träd och buskar och även en stor fin alltan.

De är en morden familj med inte så mycket gamla grejer utan mest morderna, Jag har byggt hela huset själv men endast den lilla toaletten i kellaren är ett färdigt rum.


Hoppas ni gillade detta inlägg och så ses vi i nästa!

<3

Likes

Comments

​Hallu!

Idag är det onsdag! 2 dagar kvar tills helg och höstlov, har du höstlov denna veckan som kommer? Det har jag! Hoppas ni har haft en bra vecka även om den inte är slut en. Om ni undrar varför jag inte har lagt upp något inlägg varje dag så är det för att jag har typ lite ide torka... Sak jag gör byggtips? Mina fusk? frågor? vad vill ni se, skriv vad ni vill se inom The sims 4...

Tack för att du tog din tid och kollade!

<3

Likes

Comments