Familjen Miller-del 2

Familjen Miller

Ni kommer nog antagligen att få läsa ganska mycket om familjen Miller framöver. Det har verkligen blivit min nya favoritfamilj nu. Ni vet när man får en familj som man inte vill sluta spela med. Men personligen så tycker jag om att läsa om olika familjer. Gör ni det?


Som ni ser så har Amandas trädgård blivit större. Många av hennes växter har blivit till "fin" kvalitet. De flesta dagarna består utav att hon jobbar i trädgården medan John mekar eller tränar. Han jobbar inte heltid med militären just nu så han behöver bara åka dit någon gång ibland.

Eftersom att både har vart hemma mycket så har även deras relation blivit starkare. De har till och med börjat prata om giftermål och barn. Men de både bestämde sig för att de inte var redo än.

Plötsligt blev Amandas mage mycket känsligare än vanligt och hon började att misstänka att hon var allergisk eller intolerant mot någonting.

Hon var tvungen att springa på toa väldigt ofta och det blev en mycket tid vecka tills hon fick veta att hon var gravid.

John blev väldigt glad och lättad över den stora nyheten. Han hade märkt att hon hade mått väldigt dåligt på sistone men visste inte riktigt vad som hände.

Tillsammans började de att förbereda för den nya familjemedlemmens ankomst. Synd nog hade de ingen hjälp från resten av sina familjer då bådas var kvar i Aurora Skies.

Magen växer och växer och levet är bara underbart.

Tillslut så satt värkarna igång och hon hann inte att åka till sjukhuset i tid så att hon födde barnet hemma.

Förövrigt så var John på gymmet den kvällen men satte sig i en taxi så fort han fick veta nyheten.

De fick en son som de döpte till Lucas efter Johns favoritartist, Lucas Graham.

Men ju längre in de kommer i sitt lyckliga familjeliv så blir Amanda allt mer osäker på om att allt är som hon vill. Hennes perfektionist-egenskap gör allting så mycket svårare i hemmet. Både John och Lucas lämnar stök omkring sig och hon kan knappt fokusera på någonting.

Hon funderar mer och mer på att lämna dem...

Lucas växte iallafall  upp och blev ett småbarn. Han fick egenskaperna "vänlig" och "lätt imponerad".


Det blev ganska lite text men jag är ganska ovan med att ta kort i spelet. Så det blir inte så mycket att skriva om. Men jag ska försöka att skriva mer, eller vad tycker ni?

Förresten, hur sjukt är det att det är julafton på torsdag?

 //Simsforever

Gillar

Kommentarer