Header

Nedladdningar

Jag har laddat ner lite nya saker till mitt spel idag, bland annat lite hår och posters. Jag vill iallafall vissa några posters eftersom att jag älskar att pryda mitt spel med posters. Dessa är set. Om du klickar på bilden så kommer du till sidan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Utmaningar

Någoning som var gasnak stort förut i det senska sims communitiet var ju PGC, Pefrect Genetic Challenge. Den utmaningen gick ut på att man skulle ha en sim som hade en annorlunda hårfärg t.ex blå och en annorlunda ögonfärg t.ex rosa. Dessa gener (hårfärg och ögonfärg) skulle i sin tur gå vidare till en arvinge som sedan tar vidare de arvslagen osv. tills att man har fört vidare arven i 10 generationer.

Lite svårt kanske? Tror inte att jag har sett någon som klarade sig så pass långt.

Här är reglerna lite mer grundligt:

  • Du ska börja med en sim som antligen är ungdom eller vuxen, kön bestämmer du själv.
  • Sedan väljer du en annorlunda hårfärg och ögonfärg
  • Sedan när du väljer egenskaper måste du ta Ogillar barn och 4 slumpade egensakper.
  • Simmen får gifta sig med vem som helst, även en sim som du har skapat. Men den får inte ha de speciella färgerna.
  • Du ska alltid slumpa egenskaper/förutom när du har en arvinge för då måste du välja ogillar barn en gång.
  • Du får inte ändra hårfärg och ögonfärg för att de ska få rätt anlag.
  • Du ska inte heller använda fusk, förutom Resetsim och eventuella byggfusk.

Psst....min PGC kommer ut imorgon

Likes

Comments

Hej! Nu är jag officiellt tillbaks, datorn och simset fungerar som det ska och jag är verkligen på banan igen. Eller igen och igen, jag har väl aldrig vart riktigt aktiv. Skäms faktiskt....men redan ikväll så kommer det ut ett inlägg👌

Så det är bara att hålla ögonen öppna. Men jag ska faktiskt ha som ett nyårslöfte att hålla uppdateringen, vi får se hur det projektet går.

Likes

Comments

Nämen, hejsan!

Antar att det är ingen som läser det här, men ifall du gör det. Hej, tack för att vill läsa just min simsblogg. Jag vet att det har vart öde här ett tag (rättare sagt typ ett år). Men har helt enkelt inte haft någon sims inspiration. Men nu så är jag verkligen taggad. Har egentligen inte så mycket tid, då det är väldigt mycket i skolan just nu. Men jag ska nog hitta den tiden jag behöver.

Saknar verkligen den tiden då det fanns så många svenska simsbloggar, vill att det ska bli så igen. Hänger ni på?

Likes

Comments

Familjen Miller, Familjen Miller

John försökte verkligen att få en sån bra relation till sin son som möjligt. Han var även glad över att han fått en son som han kunde lära ut så mycket till. De skulle spela fotboll, fiska och kolla på matcher tillsammans.

Eftersom att John är en sån bra pappa och Lucas är en sån fin son insåg Amanda att hennes liv var väldigt bra ändå. Hon bestämde sig för att gå på en dejt med Lucas så att de kunde prata ut.

Efter ett djupt och intensivt snack om framtiden så tog John fram sin ring och friade. Amanda hoppade av lycka och kunde inte annat än svara ja.

Efter det så deltog de j en pajätar tävling. Båda förlorade...

Sen blev Amanda gravid igen, den här gången så visste de båda vad de skulle ge sig in i. John tyckte att det skulle bli kul med en ny bebis. Men båda var ganska oroliga över om ekonomin skulle hålla för 2 barn.

Sen växte Lucas upp och man han var faktiskt ganska lik Amanda.

Efter att John fått en befodran så kunde de äntligen ta sitt pick och pack och flytta till ett större hus, närmare till arbetet och affärer.'

Här är deras nya hus

​//Simsforever

Likes

Comments

Det är redan den 6:e januari 2016, wow! Tiden går verkligen snabbt och det känns som att 2016 kommer att bli ett bra år. Jag är sååååå taggad. Angående bloggen så har jag haft en liten paus, som ni kanske har märkt. Men nu är jag tillbaks. Inom kort så kommer jag att börja med en ny utmaning, börja med en simhistoria, fortsätta med familjen Miller och kanske göra recensioner om alla mina pryl-och expanionspaket.


Sen så hoppas jag att ni har haft en underbar jul och att ni kommer att få ett fantastiskt nytt år.

Syns sen //Simsforever

Likes

Comments

Familjen Miller

Ni kommer nog antagligen att få läsa ganska mycket om familjen Miller framöver. Det har verkligen blivit min nya favoritfamilj nu. Ni vet när man får en familj som man inte vill sluta spela med. Men personligen så tycker jag om att läsa om olika familjer. Gör ni det?


Som ni ser så har Amandas trädgård blivit större. Många av hennes växter har blivit till "fin" kvalitet. De flesta dagarna består utav att hon jobbar i trädgården medan John mekar eller tränar. Han jobbar inte heltid med militären just nu så han behöver bara åka dit någon gång ibland.

Eftersom att både har vart hemma mycket så har även deras relation blivit starkare. De har till och med börjat prata om giftermål och barn. Men de både bestämde sig för att de inte var redo än.

Plötsligt blev Amandas mage mycket känsligare än vanligt och hon började att misstänka att hon var allergisk eller intolerant mot någonting.

Hon var tvungen att springa på toa väldigt ofta och det blev en mycket tid vecka tills hon fick veta att hon var gravid.

John blev väldigt glad och lättad över den stora nyheten. Han hade märkt att hon hade mått väldigt dåligt på sistone men visste inte riktigt vad som hände.

Tillsammans började de att förbereda för den nya familjemedlemmens ankomst. Synd nog hade de ingen hjälp från resten av sina familjer då bådas var kvar i Aurora Skies.

Magen växer och växer och levet är bara underbart.

Tillslut så satt värkarna igång och hon hann inte att åka till sjukhuset i tid så att hon födde barnet hemma.

Förövrigt så var John på gymmet den kvällen men satte sig i en taxi så fort han fick veta nyheten.

De fick en son som de döpte till Lucas efter Johns favoritartist, Lucas Graham.

Men ju längre in de kommer i sitt lyckliga familjeliv så blir Amanda allt mer osäker på om att allt är som hon vill. Hennes perfektionist-egenskap gör allting så mycket svårare i hemmet. Både John och Lucas lämnar stök omkring sig och hon kan knappt fokusera på någonting.

Hon funderar mer och mer på att lämna dem...

Lucas växte iallafall  upp och blev ett småbarn. Han fick egenskaperna "vänlig" och "lätt imponerad".


Det blev ganska lite text men jag är ganska ovan med att ta kort i spelet. Så det blir inte så mycket att skriva om. Men jag ska försöka att skriva mer, eller vad tycker ni?

Förresten, hur sjukt är det att det är julafton på torsdag?

 //Simsforever

Likes

Comments

Familjen Miller

Här kommer ni att få läsa lite om min nyaste familj. Den består utav två stycken ungdomar som båda har växt upp i det naturnära Aurora Skies, men som bestämmde sig för att flytta till Starlight Shores för att komma ifrån kylan.


Här är Amanda Miller, en naturnära vegetarian som helst av allt vill vara ute i sin trädgård. Hon är en stolt egenföretagare och gror sina egna grönsaker för att sedan sälja till invånare i staden. Hennes ekologiska tomater är väldigt populära.

Matlagning är också en av hennes starka sidor.

Hennes pojkvän stöttar hennes kariär helt och hållet även om att hon ibland spenderar mer tid i trädgården än vad spenderar med honom.

Men då får han ju även mer tid åt sin egna träning, vilket är hans största intresse.

Ibland så spenderar Amanda hellre sin tid på stranden än i trädgården.

Man måste j passa på medans solen är framme.

John jobbar inom Militären och är en högt rankad flygofficer.


Så, vad tycker ni?

Tack för idag //Simsforever

Likes

Comments

Frågor

Här är en liten tag som jag hittade på sims 3 forumet, tänkte att det skulle vara ett bra första inlägg. Aja, hoppas att det är kul och kom gärna med förslag och idéer om saker jag kan skriva om.

1. Hur länge har du spelat the sims 3?

Jag har spelat the sims 3 sedan 2010. Alltså i 5 år, vilket är typ 35% av mitt liv.

2.Vad fick dig att spela The Sims 3?

Mina syskon har spelat the sims när jag var liten och det fick ju mig att börja spela. Sedan när The sims 3 släpptes så vill jag ha det, så jag fick det i julklapp 2009.

3.Vad älskar du mest med The Sims 3 Expansion Packeten?

Att du kan skaffa en massa nya saker åt dina simmar, som med Husdjur så får du med nya kläder, en ny stad, möbler och husdjur som dina simmar kan ta hand om. Jag älskar verkligen att man kan lägga till en massa nya saker till sitt spel.

4. Vad tycker du minst om med The Sims 3 Expansion Packeten?

Att jag har lagt ner så mycket pengar på vissa saker som egentligen kunde varit med från början.


5. Vilka Sims 3 spel äger du?

Jag har alla spel förutom "In i framtiden" och "Gasen i botten"


6. Om du kunde lägga till en ny sak till The Sims 3,vad skulle det vara?

Jag skulle vilja att Skapa en sim skulle vara mer som i The sims 4 då det känns mycket smidigare och simmarna i ts3 ser oftast väldigt lika ut.

7. Hur länge hoppas du att du kommer att spela The sims 3?

I några år till, antagligen till att jag inte har en dator som det funkar till eller att jag tycker att det är heltråkigt.


8. Skulle du sälja hela din Sims 3 collection?

Om jag har slutat spelat det, annars skulle jag ha kvar allt.

9. Hur mycket pengar har du lagt ner på The Sims 3?

Mycket, men lite drygt hälften har jag fått i present. Sen har jag oftast väntat till att det har gått ner i pris. Så när det är ungefär 200 för ett expanion och 100 kr för ett prylpaket då slår jag till.

10. Har du någonsin sagt: "Happy Simming" till någon?

Nej, haha...man kanske ska börja.


Det var allt för idag

//Simsforever

Likes

Comments