Jag skapade min sso-karaktär i Sims, och tänkte att mina hästar skulle vara mina barn :)
Bildtexten är under varje bild! :)


Cynthia är och hälsar på hos sina gamla kompisar; Lisa, Linda, Anne och Alex.

Cynthia frågar Linda vad sjutton det är Anne snackar om, men Linda bara skrattar och rycker på axlarna. "Ingen aning, mode eller killar som vanligt väl!"

Cynthia har inte träffat sina gamla vänner på några år, så helt plötsligt kommer en liten blond tös som påstår sig vara Annes dotter, och hon heter också Cynthia! Vuxna Cynthia blev lite smickrad av Annes fina namnval:)

Livlig diskussion

Mini-Cynthia posar för kameran

När Cynthia sen skulle gå hem hörde hon någon som grät. Hon gick för att kolla vem det var och såg ett spöke!! Det var tydligen Katja Sands som sörjde sin syster som ligger i graven bredvid Katja.

Cynthia är skeptisk till en början, en Sands kan man ju inte lita på... Men Katja är ju så himla ledsen..

Hon bestämmer sig för att vara snäll och trösta henne, meen...

.. får en drink hälld över sig! Tack för den, Katja...

Nu hoppar vi i storyn, men jag ska förklara lite. Anne frågade Cynthia om hon ville hänga med hem till hennes pojkvän Charles, som bor i ett hus med sina kompisar och sin lillebror. Visst, sa Cynthia och hängde på. Hemma hos grabbarna träffar Cynthia Lukas, och faller direkt. Lukas är inte lika intresserad i början, och stötte bort henne. Men efter ett par dagar så ringde Lukas upp Cynthia och bad om en dejt.

hej här sitter jag och äter i min ensamhet:)

Nämen? ...

Är Cynthia gravid...?

Softar. Ja hon är ännu gravid på denna bild också xD

Första kullen ungar blev detta tvillingpar, Firetrouble och Silvertear vilket passar perfekt då dom är varmblod båda två och likadana i Starstable :D

Ett tag senare ploppar det ut en ny unge, denna gång en flicka som blev Midnightmystery :)

Firetrouble och Silvertear har blivit tonåringar kort därefter, här är Firetrouble.

Silvertear.
(Jag klär dom i färg efter hur jag klär dom i sso:))

Syskonen pluggar tillsammans:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Slinker in med ett annat spel här, där jag visar upp mina hästar jag har i detta spel.
Dom första 4 bilderna är ifrån ett annat inlägg som jag raderat, därmed den dåliga kvaliten på dessa bilder.
Jag heter Cynthia Starpaw i SSO, är i level 18 och finns på server Fluffy Unicorns tror jag :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detta är min starthäst, han fick jag välja ut själv när jag kom till Moorland. Thomas visade min runt och sa sedan, välj den häst du gillar bäst. Jag valde denna pudding och gav honom namnet Firetrouble, då kände på mig att han skulle vara som en okontrollerbar brand då jag inte ridit sen jag var åtta år gammal. Nu var jag 16 år och hade gett mig *** på att göra det jag älskar.
Han har under dessa år blivit äldre såklart, och orkar tyvärr inte göra så mycket mer. Han har den senaste tiden mest gått i hagen och njutit av livet och vänner, och eftersom jag ville ha nya pigga hästar, och Firetrouble behövde semester, så bestämde jag mig för att han skulle få åka till hästön ett tag, verkligen få vila i total lyx. Så fort stallet har blivit ombyggt och större så skall han självklart få komma hem till sin familj igen.
Namn: Firetrouble
Kön: Hingst
Ras: Danskt Varmblod
Ålder: 16
Level: 3

(det här kommer jag inte riktigt ihåg, om det var så att man fick en häst i ett uppdrag där man kunde välja själv hur den skulle se ut? menmen)
Min andra häst blev denna vita springare, också ett varmblod men han stack ut ifrån mängden med sin svarta man. Jag föll direkt och han fick följa med hem. Han och Firetrouble blev genast bästa vänner.
Namn: Silvertear
Kön: Hingst
Ras: Jorvikiskt Varmblod
Ålder: 10
Level: 10

Under halloween ett par år senare var jag i Valedale och hälsade på en vän. Hon babblade på om att hon skulle köpa ny häst och ville att jag skulle följa med henne och titta på dom. Eftersom hon skulle köpa ny häst så blev jag också sugen på en ny, och ville gärna ha en köldtålig eftersom jag snart skulle bege mig in i dinodalen. Denna mörka kärlek fångade min blick ganska snabbt, och jag kände att hon bar på ett mysterium, därav namnet
Namn: Midnightmystery
Kön: Sto
Ras: Nordsvensk
Ålder: 6
Level: 14

När jag efter en tid ridit omkring på mina tre ögonstenar så kände jag att jag skulle vilja prova en modell mindre, kanske rentav två tre modeller mindre, dessutom ville jag kunna ställa upp i ponnytävlingen. Jag red omkring till alla dom olika stallen som sålde hästar innan jag hittade denna lilla krabat, som var som Silvertear fast nästan tvärtom. Hon var en snobbig liten en som gärna ville visa upp sig, men lyssnade då inte på vad man sa åt henne. Jag bestämde mig för att en liten utmaning skulle väl inte vara helt fel. Jag tog med henne hem och visade upp henne för dom andra, som genast började undra vad det var för en liten snobbig ponny som trodde hon var större än hon var. Jag sa till dom andra hästarna att denna ponny är en utmaning, men vi ska nog få henne att bli vår vän. Jag gav henne namnet Diamondprincess och det har hon minsann levt upp till, en divig prinsessa som gillar glittrande stenar. Nuförtiden är hon dock klädd i rosa istället för blått.
Namn: Diamondprincess
Kön: Sto
Ras: Jorvikisk Ponny
Ålder: 4
Level: 7

Detta är Pearlbeauty, henne hittade jag när jag var vid ett stall och bara spanade in hästarna som fanns där, hade inga planer på att köpa någon, men så längst bak, som i skymundan, stod hon, vit och vacker, flaxade med sin man och tittade sig omkring med skygga snälla ögon, med en längtan efter att få en ägare som kunde ge henne kärlek. Det såg ut som att hon höll sig undan ifrån dem andra hästarna, som om hon inte passade in i gruppen. Hon var så stor, jämfört med alla andra. Hon fångade mitt hjärta direkt och jag valde att ta med henne hem till mitt stall på en gång. Jag gav henne namnet Pearlbeauty för hon skulle bli min lilla (stora) pärla. I mitt stall blev hon genast vän med dem andra hästarna och den skygga blicken försvann.
Namn: Pearlbeauty
Kön: Sto
Ras: Shire
Ålder: 5
Level: 10

Efter att Pearlbeauty följt mig genom många uppdrag så kände jag att hon behövde vila. Jag hade precis fått ett bra rykte hos Kallterna när dom erbjöd mig att få adoptera en av deras fjordingar. Jag blev väldigt glad, en fjording skulle passa utmärkt i mitt stall, dessutom är det bra att ha en häst som tål kyla, även om jag redan har nordsvensken, så behövde jag någon som känner till dinodalen. Det var sen kväll, då när jag stod vid Kallterna och skulle välja nästa vän att ta med mig hem. En klar himmel fanns ovan oss, stjärnorna glimmade och månen var stor och gav oss ett fint blåvitt sken. Alla fjordingarna var ivriga på att få följa med mig hem, men det var en som stack ut ur mängden, som lockade min uppmärksamhet lite extra. Han hoppade och skuttade omkring, nästan som en dans, och det var då jag bestämde mig för både honom och ett namn.
Namn: Moondancer
Kön: Hingst
Ras: Fjording
Ålder: 4
Level: 2

Efter ett uppehåll från stallet kom jag tillbaka och fick höra av min stallhjälp och hästskötare att Moondancer skadat sig när han varit ute och tränat. Han behövde mycket kärlek och vila, så jag bad min hästskötare ta extra hand om honom medan jag tog hand om dem andra pollarna.
Så en morgon läser jag på anslagstavlan i byn att en ny ras hästar kommer med Eddie och Ferdinand, och kommer att säljas i New Hillcrest. Jag hann inte läsa vilken ras det var utan hoppade på nästa buss mot NH. Väl framme sprang jag in på torget för att se vilka slags hästar det var, men jag såg inga nya hästar där?
Ricky joggade precis förbi mig så jag sprang ifatt honom och frågade om det inte skulle komma några hästar idag, han tittade bara konstigt på mig sedan pekade han på vägen ner mot stallet, då ser jag stallflickan komma gående med en hel drös hästar! Alla var så himla fina och söta, om än lite förvirrade. Jag kunde inte välja, utan bad stallflickan ta fram en häst till mig medan jag blundade och hoppades på att jag skulle gilla hästen. När jag öppnade ögonen såg jag en liten häst vars päls sken som guld i solen. Hon kommer bli min lilla guldklimp! utbrast jag.
Namn: Goldeye
Kön: Sto
Ras: Islandshäst
Ålder: 2.5
Level: 10

En dag när jag var i Fort Pinta så var det en ståtlig häst som följde mig sakta med blicken från hagen, visade upp sig och följde efter mig ifall jag försökte rida ifrån hagen han gick i. Jag steg av min häst och gick in till den stora ståtliga vältränade sporthästen för att se hur han reagerade om jag närmade mig. Han stod kaxigt kvar medan jag kelade med honom och gav honom en halv morot. När jag sen skulle gå ut ur hagen så hoppade han högt över både mig och stängslet, och smet! Min första tanke var att han bara fjäskat för att kunna rymma, så jag slängde mig upp på lilla Goldeyes rygg och vi satte fart efter friesern som redan hunnit långt. Jag såg honom följa vägen mot Moorland och drog en chansning att han skulle springa mot stallet så jag tog en genväg och fick stopp på honom precis innan han skulle ha rusat in genom grindarna till Moorlands stall. Thomas kom springade och undrade vad i all världen jag höll på med, galoppera omrking med en lös häst, var jag inte riktigt klok? Jag förklarade situationen och Thomas ringde James och bad honom komma och hämta hästen. James dök upp med stallflickan efter en halvtimme, vi frågade honom vad som hade dröjt och han svarade bara att han inte hade tid att hålla koll på alla hästar i Fort Pinta hela tiden. När han sen skulle försöka sätta på en grimma på friesern så backade han bara, ville inte vara nära av James. James började bli arg och sa åt mig att ta bort hästen härifrån, han ställer bara till problem i fortet ändå! Jag sa åt honom att det gör jag gärna, och bad stallflickan hjälpa mig att köra hem hästen till mitt stall. James blev vansinnig eftersom nu kunde han inte ta sig hem, enligt honom. Det är bara att använda dina ben, skrattade Thomas.
Namn: Piratebullet
Kön: Hingst
Ras: Frisisk Sporthäst
Ålder: 3
Level: 3

Ryktena gick i de olika byarna att Gary Goldtooth var någonstans i trakterna och hade tre magiska hästar med sig. Jag hade ingen aning om vem han var, eller om ryktena ens var sanna, men jag bestämde mig för att leta efter honom. Jag hade fått höra att hästarna skulle kunna ändra färg, Jag red omkring i hela Jorvik innan jag plötsligt skymtade underliga färger långt borta. Det såg ut som blått, lila och rött? Jag satte av i full galopp och mycket riktigt, där stod den omtalade Gary Goldtooth med tre helst magiska hästar. Han gav mig all bra och nödvändig information om just denna unika hästras och bad mig sen välja den jag gillade allra mest. Jag ville gärna något originellt men ändå utstickande, och valde den röda. Sedan frågade jag honom ifall man kunde få välja alla tre, men Gary sa till mig att jag lär märka när han kommer tillbaka, och då får jag gärna köpa en till, men tills dess så behövde jag lära mig hur denna häst fungerade.
Namn: Darkblood
Kön: Sto
Ras: Jorvikisk Urhäst
Ålder: 3,5
Level: 4

När jag en dag var i västra Epona och uträttade lite ärenden så såg jag i förbifarten en fin skimrande häst stå och kolla på mig med stora glittrande ögon. När jag stannade upp, gnäggade hon som att hon bad mig ta med henne hem, hon ville bli en del av min nu stora familj. Jag tvekade inte, denna busiga lilla häst skulle få följa med hem!
Namn: Rainbow Dash
Kön: Sto
Ras: Morganhäst
Ålder: 2
Level: 3

Jag hade åter igen varit tvungen att ta ett uppehåll från mina älskade hästar, på grund av olika skäl, och när jag satt på bussen på väg till Jorvikstallet så passerade vi New Hillcrest där jag fick syn på denna tös! Jag hoppade av vid nästa hållplats och sprang tillbaka till torget för att ta mig en närmare titt. Hon som sålde hästarna berättade att dessa frisiska sporthästar anlände förra veckan, men denna flicka kom sent igår kväll. Jag frågade hur mycket hon skulle ha för denna tös och hon sa att hon hade hört så mycket bra om mig och mina hästar så hon kunde tänka sig att reducera priset för min skull, om jag gav henne ett passande namn. Jag gav henne namnet Nightwalker och hästflickan tyckte det passade alldeles utmärkt.
Namn: Nightwalker
Kön: Sto
Ras: Frisisk Sporthäst
Ålder: 2
Level: 4Bonus :D

Islandshästen Goldeye och urhästen Darkblood är som systrar, tillbringar all sin tid tillsammans i hagen!

Dessa fyra tjejer älskar att umgås med varandra, deras älsklinghobby är att bada.

Likes

Comments

Hejsan!
Det jag älskar mest med Sims är att få skapa familjer och att bygga. Att skapa simmar har jag gjort vääldigt mycket nu, även om jag byggt mycket också. Men jag tänkte att jag skulle riva ett hus och bygga nytt (sparade självklart huset, för det huset stod på den största tomten i New Crest). Har nyligen kollat väldigt mycket på TheSimSupply på youtube som är en väldigt duktig byggare och inredare i Sims :)
Denna familj som fick bo i mitt nybyggda "hus" minns jag såklart inte namnet på, men pappan i familjen kommer ifrån familjen Horn. Liten player sådär.. Jaja. Ångrar att jag inte filmade detta.. meneeh, nu skall ni få se mitt bygge.
BILDBOMB!!!

Overview. Slottet och ett litet gästhus. Eller vad man nu vill ha det till :)
Jag byggde alltså ett slott. Inte nöjd med taket på slottet, menmen..

Ingången. Baaaaaaaaaah så mucket detaljeeer :DD

"Entrén" "hallen" "farstun" "korridoren" you name it. Rummet efter att man klivit in genom ytterdörren iallafall!

Från bilden ovan denna, när man ser mot ytterdörren så är det här rummet som ligger till vänster, alltså ett vardagsrum, dörren där till höger är in till en liten toa som befinner sig i ett av tornen.

Detta är dörren till höger, sett från trappan. Ett litet (ja jag vet, det ser asstort ut men så himla stort är det inte) arbetsrum typ. Dörren där är som på förra, ett badrum i tornet.

Går man ut genom dörren som är precis bredvid trappen så kommer man ut på en liten uteplats med grill och chillsoffor. Finns en dörr där som gömmer sig bakom vattenfallen som leder till...

Ett litet lekrum! Här är tornet öppet istället.

Dörrarna bakom trappan leder in i en stor matsal + ett kök. Dom är bara 5 stycken som bor här, än så länge. Och dörren där borta äääääär, en toalett;)

Off topic, men bjöd in en granne för att jag ville att äldsta dottern skulle skaffa sig en pojkvän och en bebis. Det första Julius (som han hette) gör, är att gå raka vägen in i detta badrum vid köket och BADA. VAFALLS? Vi skulle ju dejta du och jag.... Ser nu att jag inte tänkt på att lamporna gick rakt igenom fönstret.. ääh what to do what to do, dom syns ändå inte i spelläge :)

Husvisningen fortsätter och här har vi hivat oss upp för trappan och blickar åt samma håll som ytterdörren, här finns då en balkong och lite slapparställen.
Stora dörren till höger är the master bedroom, och glasdörren till vänster är en av döttrarnas sovrum.

bb.moveobjects i all ära, men förfasiken, kolla innan du tar kort Här är ju tavlan snart inne i dörren och jag vete*** om dörren går att använda nu.. Äh. Märks när jag spelar nästa gång ;)

Single Bedroom Nr 1

Alltså, tänk att få ha en sån här liten utbyggnad i sitt eget rum, med stora fönster och bara en spegel där, fatta vilket bra ljus man skulle få på sig när man kollar outfiten.. *drömmer*

Single Bedroom Nr 2, simpelt lila rum med lite stök i ena hörnet (bb.moveobjects, bb.showhiddenobjects, alt och alt gr+ 0 9 in my heart, dessa "fusk" har gjort mitt inredande så mycket roligare!)

Liten plugghörna vid sidan av.

JAG FLYTTADE INTE TILLBAKA SPEGELN!! Åh hatar när man ser sånthär såhär efteråt! xD
Jaja, single bedroom nr 3, spegeln skall stå i hörnet...

bb.moveobjects, ååh du har hjälpt mig så mycket. Titta bara på spegeln! Hur awesome blev inte den! Jag är så avundsjuk på detta hus. I WANNA LIVE THERE! D:

Åh detta badrum! Det är som att gå in i... ett hav! Aj men det är så mysigt! ÄLSKAR DET!
Btw jag tog inte "floorprints" eller vafan det heter men först är det gröna sovrummet, lila, gula sen badrummet. You get it? Gooood.

Utanför det fina blåa badrummet. Ett litet tvrum igen för jag visste inte vad jag skulle göra av all tom plats.

Ryggen mot dom gula sofforna så ser vi ett litet kortspelsbord, lite längre bort en arbetshörna och en minibar, längst till vänster ser vi ett avslappningshörn där man kan sätta sig ner i en mysig soffa och bara titta på fiskarna..

The Master Bedroom! Jag ansåg att herr Horn inte hade någon talan i val av färg även fast han bor här, han är ju trotts allt gift med en annan! Så kvinnan i huset bestämde färgval heeeelt själv, eftersom hon nu bor i ett slott så ramlade barnasinnet in, varför inte göra ett prinsessrum?! Sagt och gjort.

Gnöff.. nagellacket flyger...

Alltid redo för lite vin på sängen (jag tror dock den gröna flaskan är typ olivolja eller nå sånt, men äsch ;))

Jag är SÅ ARG, över att det inte finns funktionella bilar i Sims 4 än. Visserligen har jag inte skaffat Dags Att Jobba eller Trevligt Tillsammans ännu men... Trevligt tillsammans ser jag som en motsvarighet av typ, Nattliv i Sims 2? Får se vad dom har att erbjuda när jag har råd att slänga ut sisådär 8-900 på dom två... kanske blir billigare i mellandagarna?! Iallafall Dags Att Jobba :)

Guesthouse. Så. Jäkla. Nöjd. Med. Taket! Alltså ni kanske tycker att det inte är så svårt men jag tycker det är asjobbigt att få taken att se KLOKA UT!

Väldigt simpelt litet hus, två rum, öppen planlösning.

​Huset eller ah, slottet finns såklart ute i galleriet, bara att söka på Ellepelle94 eller Black Castle så skall det nog dyka upp :) 
Reklamerar lite här men kolla även in TheSimSupply på youtube och i galleriet, sjuuuukt duktig kille! I'm so jealous..
Vill ni se roligt gameplay av Sims3-4 så kolla in Daz Games, han spelar oftast utan att säga åt simmarna vad dom skall göra, det är mest vill dom dansa så sitter han och kommenterar vad dom gör, "oh you wanna dance? yeah go ahead! ehm, you call that dancing? twerk it!" Alltså mitt huvud är så insnöad på youtubevideos.. Nej! Nu är klockan alldeles för mycket för att vara en måndagmorgon (f*** this dygnsrytm...)
Godnatt! Eller nej, godmorgon!

Likes

Comments

Som jag skrivit i tidigare inlägg så gjorde jag ju en familj med StarShine Legacy tjejerna + Jessica och Katja.
Tänkte nu slänga upp en liten story om vad dom pysslat med.
As usual, bildtexten är under bilderna:)

Katja och Jessica smider planer i vardagsrummet.. Vad är deras nästa hittepå?

Lisa, Linda, Anne och Alex diskuterar hur i hela världen dom skall få ut sina ärkefiender ifrån sitt hem. Funkar ju inte att dom bor där också...

Livet rullar vidare hur som helst. Alla tjejer skaffar sig karriärer.
Anne skaffar sig en flört. Han heter Charles Fort och har flyttat in med några vänner och sin lillebror i ett hus lite längre bort. Anne är så totalt nerkärad i honom.

Ping! Anne i hennes ridoutfit!
Anne och Charles kommer väldigt bra överens. Dom har mycket gemensamt.
Dom går på dejter, myser hemma, grillar osv.
(Btw, Charles är så j**** snygg! Alltså OMG. Och jag skapade honom själv! Jag är helt... extas! Tänk om han kunde finnas irl..)

Anne är på dejt med Charles. Men Charles verkar ha gått vilse. Anne sitter lite ensamt förvirrad i baren och kollar efter Charles... Hur kan man tappa bort någon i en bar på dagen? Vi skulle ju bara ut och käka lunch... Hm aja.

Dejten gick inget vidare. Charles var lite lätt irriterad på Anne som hade försvunnit iväg. Anne försökte förklara för Charles hur allting låg till, men han lyssnade inte. Han gick dock med på att sova över hos henne, det var ju dock sent på kvällen som han hade kommit över för att prata om dejten..
Nästa morgon ville Anne kolla om natten hade gjort underverk, och testade sig på toaletten. Men det fanns ingen bulle i ugnen. Anne kände sig väldigt nere. Hon som var så redo. Hon hade allt. Hus, fina vänner, pojkvän, jobb... Dom senaste dagarna hade varit hemska. Skulle det ta slut mellan henne och Charles?!

Samma eftermiddag händer det något i huset när ingen är hemma förutom två... Någon högre makt bestämmer sig för att nu får det vara nog. Jessica Sands dör!
Jessica har en längre tid varit sjuk. Kanske berodde det på hennes ilska. Hon blev galen. Konstiga röster i huvudet, hon pratade med dom. Dom sa åt henne att göra knäppa grejer. Men hon gillade det. Det värsta var nog att hon tappade aptiten för ALLT. För allting i maten såg ut som larver och slem. Hon kunde inte äta mer. Hon försökte tänka bort hungern genom att göra som rösterna sa, men en dag gick det inte mer. Hon hörde ett högljutt kurr ifrån magen, ett hårt slag i bröstet och marken kastade sig emot henne.
Nästa gång hon öppnade ögonen hade hon inga känslor alls, allt var tomt. Hon såg någon ligga på marken, det var ju hon! Någon harklade sig med en mycket mörk röst, hon tittade upp och där stod liemannen. Jessica stirrade på honom några sekunder innan hon insåg allvaret. Hon är död. Skit också. Menmen. Liemannen gav henne en first class-ticket till Helvetet. "Varför?" frågade Jessica. "För du har tydligen gjort en mycket röd man nöjd." svarade Liemannen, innan han svingade sin lie och skickade iväg henne.
Numera står det "Chillar med djävulen" på hennes gravsten.

Allting ordnar sig med Charles! Deras förhållande är på tipptopp, och han friar tillochmed! Anne blir så lycklig att hon kastar sig i famnen på honom.
Det går några rosa dagar men en morgon märker Anne att något inte är som det ska i magen. Hon slänger sig ur sängen och in på toa för att kräkas. Neeej, inte magsjuka nu! tänker hon, som så gärna vill komma vidare på jobbet. Sen kommer hon på, hon kanske är...? Hon hinner inte tänka klart innan hon rusat fram till badrumsskåpet, rotat fram teststickan och kastat sig på toaletten igen.
Medan hon kissar vågar hon knappt andas, hon sitter helt stilla, blundar och tänker "hoppas, hoppas, hoppas!!!"
Hon lägger ifrån sig stickan på golvet, gör sig klar på toan, går och tvättar sina händer för att sen darrandes plocka upp stickan... Det är två streck. Det är två streck!!!! Anne ska få en bebis! Anne rusar ut ur badrummet och ner för trappan. "Charles! Charles!" ropar hon. Charles sitter i soffan, nyvaken och förvirrad. Anne slänger sig ner i fotöljen för att få berätta dom STORA nyheterna!
"Vad är det, älskling?" undrar Charles. "Vi gjorde det! Vi lyckades!" jublar Anne.
"Lyckades med vadå..?" undrar Charles, totalt förvirrad av hennes glädjerus.
"Vi skall få en bebis älskling!" tjuter Anne. "Vaaaaaa?!" Charles tappar nästan hakan. Vad sa hon egentligen? Barn? Han? Oh Herre Gud...

Efter bara någon dag avlider även Katja. Hon kände sådan sorg efter sin syster, och hon kände hur värmen från huset spred sig i hennes kropp när hon inte hade den svarta Jessica med sig. Tjejerna här var ju faktiskt snälla. Skojade med varandra. Kramades. Fick uppleva riktig kärlek... Näääeh! Såhär puttinuttigt kunde hon inte ha det!
Eftersom hon inte ville ge dem glädjen att se henne dö så väntade hon tills alla var på jobbet, innan hon promenerade iväg till stranden för att hitta en lagom tung sten. Stenen var riktigt tung. Det tog henne nästan hela dagen att få hem den. Hon hann att ångra sig flera gånger, men gav aldrig upp. Ju tyngre, desto lättare att försvinna ifrån denna värld. Väl hemma funderade på hur hon skulle få detta avklarat. Placera den på balkongen och ordna så att den faller ner på henne. Nej usch! Så mycket blod överallt. Och hon vill inte vara mosad på andra sidan tunneln... Hmm.. Ett snöre runt stenen och hennes midja.... Sen ner i poolen? Ja, det blir bra. Sagt och gjort. Hon knöt fast ett snöre runt stenen och sen runt midjan, och började knuffa ner stenen. Hon var nästan över kanten med stenen när hon hör en bil stanna utanför gården. "Tack för skjutsen!" hör hon Lisa säga. Katja ångrar sig. Hon vill nog inte dö. Hon vill nog fly staden istället. Hon släpper stenen för att börja knyta upp snöret runt midjan då hon plötsligt kastas framåt, rakt ner i vattnet!
Lisa, som inte vet någonting, har fastnat i ett telefonsamtal och märker inte hur det plaskas i poolen. När hon väl lagt på och börjar gå mot dörren ser hon några små guppande vågor i vattnet. Hon blir nyfiken och går dit för att inspektera. Liemannen dyker som tur är upp precis innan och Lisa slipper se det eländiga i poolen. Han tar med sig Katjas själ. När Lisa frågar honom varför han inte ger dom bestraffning i all evighet även på andra sidan blir Liemannen arg och kaxig. Ingen skall få ifrågasätta Liemannens jobb! Lisa blir arg och ber honom dra. Han säger åt henne att vara försiktig med vad hon säger innan han tar hennens själ också..

Liemannen drar. Lisa är förbannad och undrar för sig själv varför han inte vågar ta en diskussion.. Hon tänker att hon skall ta ett redigt snack med honom när tiden väl är inne...

Här vilar då Katja och Jessica Sands..
Fast i evigheten
Chillar med djävulen

Jessica kände för ett nattligt besök...

Alex är sur. Allting går sönder hela tiden i det här jädrans huset.

*Svär högt*
"Vad svär du om, Alex?" ropar Lisa utifrån vardagsrummet.
"Allting går bara sönder här ju!" skriker Alex tillbaka.
"Vadå.. för nåt...?" frågar Lisa, helt inne i Simsspelet.
"Idag har jag lagat toaletten uppe, duschen nere, teven, ena högtalaren, datorn du sitter vid, nu diskmaskinen och snart diskhon här i köket!" gnäller Alex.
"Ojdå, det var ju inte bra. Eller vad man säger. Klart det är bra. Du är duktig som är så händig, Alex" svarar Lisa.
"Visst fasen det, men det är inte roligt när ALLT går sönder inom 48 timmar. Allt elektriskt var inte roligt att laga, kan jag säga dig. Att skruva till lite rör är lika enkelt som att sadla en häst." säger Alex.

Hamnade i akvariet bland alla mina firrar. Tänkte därför visa upp min godisfisk också, som bor i ett pepparkakshus. Han heter Gelantin :)

För att använda rätt uttryck; Holy COW vad fet hon blivit! Anne skall gå in i tredje trimestern om ett dygn när denna bild togs.. Men gud alltså.. så fet.. xD

"Alex! Du har varit så tyst dom senaste dagarna. Har du inte märkt av mig eller?" undrar Anne glatt.
"Vad skall jag ha märkt?" frågar Alex lite undvikande..
"Jag är ju gravid!"
"Är du GRAVID?! Jahaaaaa.... jag undrade väl vad som fått dig att bli så fet. Har sett dig springa till köket stup i kvarten men förstod aldrig hur man kunde bli så fet på grönsaker..." skrattar Alex.
"Roligt, bruden. Har du inte sett min pojkvän som är här ganska ofta eller?" svarar Anne surt.
"Pojkvän?"
"Ja, Charles. Du vet, den smala killen med blont hår... skitsnygg.. my bae you know.." säger Anne drömmandes.
"Eh, nae.. Jag har inte haft sån stor koll.. jag har varit fokuserad på jobbet och att få allting lagat här hemma. Du, jag har knappt ens märkt att systrarna Sands gått under jorden, fick veta det av Lisa igår" svarar Alex.
"Du har sån bra koll, gumman. När tror du bebisen kommer?" frågar Anne.
"Eh... eh... om... tre veckor?" svarar Alex, som inte ens vet när ungen blev till.
"Kanske det! Pojke eller flicka?"
"Pojke!" svarar Alex rappt.
"Det var ett snabbt svar, jag vet faktiskt inte då jag inte velat kolla mig. Varför vill du att det blir en pojke?" undrar Anne.
"För vi är bara tjejer här, mina bröder bor ju inne i stan som är flera mil härifrån, jag saknar lite manligt umgänge..." svarar Alex lite sorgset.
Anne funderar på hur hon kan lösa denna situation på bästa sätt för Alex. Sen kommer hon på bästa idén!

​Anne bjuder över Tate Maddox efter jobbet som kan få umgås lite med Alex. Alex uppskattar det manliga besöket, men blir lite nervös när han ber om att få något att äta. Hon ger honom en varmkorv efter gårdagens grillning och Tate ser inte helt nöjd ut.
"Vadå?" undrar Alex, "grillkorv är jättegott ju!" Tate säger inte emot, börjar mumsa på sin korv och prata vidare om fixar-tips med Alex. 
Alex är nöjd.

Likes

Comments

Äntligen fungerar mitt sims någorlunda klokt igen!
Jag har hunnit spela lite och nu senast så skapade jag en familj som är baserat på ett annat spel, nämligen Starshine :)

Jag har alltså skapat Lisa, Linda, Anne och Alex. Jag skapade även Jessica och Katja! :)

Dom blev döpta efter sina hästar, så alltså:
Lisa Starshine, Anne Concorde, Alex Tin-Can, Linda Meteor.
(Är det bara jag som uttalar Annes namn med e:et på slutet? Jag säger inte Ann, utan Anne.. xD)
Dom har givetvis mer kläder att byta mellan, och även en outfit som speglar deras ridutstyrsel :) Det var dock lite tråkigt att det inte finns mössor i Sims, så Alex fick en keps istället. Funderar dock på om Linda skall ha den där tjocka hästsvansen istället.. Men den har jag på Jessica så det kanske kommer se konstigt ut... Vad vet jag! Hushållet finns i mitt galleri på hemsidan att ladda ner iallafall! :)

Lisas egenskaper:
Festprisse - Sällskapssjuk
Självsäker, Utåtriktad & Älskar naturen

Annes egenskaper:
Serieromantiker - Förförisk
Perfektionist, Materialistisk, Romantisk

Alex egenskaper:
Skämtarstjärna - Sällskapssjuk
Aktiv, Bro-sim, Materialistisk

Lindas egenskaper:
Renässanssim - Snabblärd
Geni, Nörd, Bokmal

Här är då alltså Jessica och Katja. Jag valde dessa två eftersom dom är raka motsatser, men lika elaka. På simsbilden ser dom dock lite snällare ut, men det är dom verkligen inte. Jag har gjort dom till tvillingsystrar med egenskaperna:
Jessica:
Samhällets Fiende - Usel
Grisig, Svartsjuk & Ond

Katja:
Samhällets Fiende - Usel
Svartsjuk, Galen & Ond

Jessica och Katja fick efternamnen Sands.

Detta har hänt i Soulriders & Darkriders!

​Jag byggde ett hus till dem. Bottenvåningen är helt okej, glömde dock sovrummen haha. 
Gjorde om lite för att få plats med en trappa och gjorde den fuuuulaste övervåning jag sett. Jessica och Katjas rum är helt okej, det är ett rum med en avdelare i mitten, så halva rummet är svart, halva vitt. Med respektive färg på alla möbler och inredning också. 
Soulriders rum är dock spyyyyfult. En säng i olika färger, ett nattduksbord bredvid i samma färg, speglar i samma färg osv. Ingen ordning där inne. Så därför har jag inte slängt upp huset i mitt galleri än. För jag skall ännu bygga om på övervåningen när jag fått lite inspo typ haha.

När dom flyttat in fick dom bekanta sig lite med varandra innan jag beordrade dom att skaffa sig ett jobb! Nu skall vi se om jag minns här... Jessica och Katja är iallafall skurkar.. Anne är nog bloggerska.. Alex är spion... tror jag?! Linda är... var det kanske astronaut? Åh mitt minne sviker. Vad var Lisa då? Hm.. Jag minns fanimej inte.. haha!

Eftersom tvillingsystrarna och Soulriders inte direkt är bästa vänner så är dom inte det i spelet heller, jag har ordnat så att dom blivit fiender med varandra, det var ganska kul ändå men det var så hemskt att se tjejerna bli uppklådda av Jessica och Katja. Speciellt Linda, hon såg så himla ledsen ut efter slagsmålet! Stackarn... Så nu går dom runt och hatar varandra haha! 

Jag vill jättegärna att Anne skall få uppleva kärleken, och hon skall få testa på lite olika killar tänkte jag. Men.. varje kille som vandrar förbi är ju gift med någon av mina andra simmar. Då kom jag till insikt att jag skapar ju nästan aldrig (eller det är ju aldrig!) killar i spelet, för jag vill gärna få till dom snyggt och det är inte lika enkelt som med tjejerna. Har alltid gillat att göra tjejer mer än killar för tjejerna har finare kläder. Men jag har märkt också att killarna har en heel del snygga kläder i 4an så... Dags att göra ett litet grabbgäng kanske! Men jag börjar få ont om plats... Jag gillar inte att radera spelets egna hus, och jag har bara två platser kvar i den tomma världen... Hm. Jag måste skaffa mig Dags att jobba! För där får man väl en ny värld? 

Alex tänkte jag att hon skulle få bli bra på lite allt möjligt, speciellt tekniska saker och sport. Hon skall även få en partner någon gång in i spelet, men om det blir en tjej eller en kille har jag inte bestämt ännu.

Linda skall bli duktig på datorer och hon skall få läsa mycket böcker. Hon kanske skall få en rolig hobby att pyssla med också om det inte blir allt för mycket jobb...
Även hon skall få en partner, har bestämt mig för att hon nog skall få en lika "nördig" kille som hon är själv :)

Lisas kärleksliv vet jag inte alls hur jag skall göra med. Hon känns lite vilsen även fast hon är självsäker liksom. Hon får nog fokusera på många vänner och party innan hon slår sig ner för att vila med en partner. 

Jessica och Katja kommer jag nog inte ägna allt för mycket tid åt, dom får ha varandra och se till att "sköta" sig på jobbet, jag vill gärna att dom når toppen av sin karriär då kriminell inte är ett val jag väljer till mina snälla simmar. 

Jag blev väldigt sugen på att göra ett hushåll med killar nu, så jag skall nog ta och kolla lite i galleriet för att få lite inspo till killarna och till en renovering hos tjejerna!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Likes

Comments

Här uppdateras det inte ofta. Senaste var i maj. Vafaen... Jaja.
Just nu spelar jag inte så jättemycket då jag uppdaterat min dator till win10 och då funkar inte sims så asbra.. Det är lite tråkigt.. Spelar ibland när jag får ett infall och vill bygga ett hus. Meneeeh... kika gärna in på min sims-sida! Sök på Ellepelle94 där så skall jag nog komma upp så får ni se mina hus o så som jag ordnat med :)

​I det här huset på bilden så har jag byggt min mormors hus, och i det bor nu två levande och två spöken:))

Likes

Comments

Råkade börja en ny familj iiigen!

Precis som rubriken säger.
Jag spelade på en familj som råkade bli 6 personer och det blev lite mycket, så började på en ny ensam sim som fick flytta in i lägenheten jag byggt för att efterlikna den jag bor i på riktigt.
Simmen heter Alexa horn och är just nu bloggare. Hon träffade en kille vid namn Robin Ow och det gick undan på kärleksfronten!
Just nu är dom ännu bara pojkvän/flickvän men dom har redan fått två döttrar; Kimberly och Sarah.
Jag vet ännu inte hur långt deras relation skall gå, tänkte dom skulle få fullt på kompisrelationsmätaren innan Alexa friar. Sen skall hon fokusera på jobb och barn! Robin får givetvis komma över så ofta han vill för att umgås.
Så nu skall ni få se lite bilder på lägenheten!

Första kyssen!

Här berättar Alexa för Robin att hon är gravid.
Av någon anledning blir dom manliga simmarna aldrig glada av den nyheten xD

Liten del av det stora sovrummet som har ett litet "vardagsrum"

Annan vinkel

Vardagsrum, dörren till det stora sovrummet är bakom dom vita skåpen

Soffan och i spegeln ser man tv..

v-rum

Dörren mot hallen (den ser mycket större ut än vad den är, den är typ bara tre simsrutor där vid skåpen mot v-rum

"Farstu"

Toadörr, köksöppning och sovrumsdörr

WC

Badrummet

Kök

Råkade bränna golvet lite :'D

​Och det lilla sovrummet

Likes

Comments

Vet ni, huuuuuur glad jag blir när jag ser detta?!

​19 nedladdningar på mitt rosa sovrum!!!!
Helt galet! Jag är helt överlycklig typ ! :D Trodde inte någon skulle ladda ner faktiskt :p
Fick se oxå att min nattliga skapelse av hus redan fått 2 nedladdningar :)

Så in och kolla på mitt galleri och ladda ner det ni tycker är fint :D :*​

Likes

Comments

Tjatja!
Nu har jag gjort en ny familj iiiigen :D
Denna gången blev det mig själv, min syster och våran mamma. Och vi fick flytta in i vårat gamla hus. Alltså mammas hus som hon hade på ett ställe som heter Lau.
Så jag slänger upp "lite" bilder :) Dom kommer lite huller om buller !
Jag redigerade det här inlägget en gång och skrev till text till alla bilder, men när jag la upp det så säger den att jag inte är inloggad >.< 
Så tänker inte skriva någonting mer om huset under bilderna än att det blåa rummet är mitt, det sovrummet som har blått täcke är min syster och rummet med grönt täcke är min mammas. 
Mamma är hon med kort hår, syrran hon med långt brunt hår och jag med rött.

Här är lite bilder på köket! Dörren där vid kylskåpet ska egentligen gå ut till ett rum där det finns dörrar till toalett, altan, en trapp ner till källaren och en dörr in/ut. Men jag orkade inte bygga källaren ännu så får se när den kommer till :P
Den öppna dörröppningen är ut till hallen :)
Ah, så min mamma är den korthåriga, min syster med långt brunt hår och jag med rött :) Hade egentligen blont på den tiden jag bodde i det huset men då var jag oxå bara ett barn.

Här är toaletten, som finns på nedervåningen.

Lite av vardagsrummet. Känns astomt, så får väl försöka hitta några andra roliga tapeter till det, kommer knappt ihåg vad det var för mönster/färg på rummen förutom att allting skulle vara LJUST!

Toaletten uppe, väldigt mörkt men ah xD

Som sagt, bilderna kommer huller om buller och jag oooorkar inte fixa det xD

Här är då mitt rum :) Där garderoberna är så skall det egentligen vara inbyggda garderober. Anledningen till att det står två sängar i mitt rum är för att det är så jag minns det, jag hade alltid en extra säng i mitt rum för mina kompisar som skulle sova över :)

Hallen uppe. Första dörren till höger är mitt rum, rakt fram är min systers rum, och rummet bredvid är mammas, sen kommer toaletten.

Min systers rum :)

Mammas sovrum :)

Lite mitt rum igen xD

Lite vardagsrum, och så rummet bredvid som var mammas graveringsrum egentligen. Där hon graverade på glas :)

Hallen.

Pluggar vid datorn :)

Ställer sig mitt framför när jag ser på tv här va

Mamma skall ha myspyssnacket med mig. Gick ju sådär...

Mikaela hade en lång och rolig natt ute på klubben. Festade järnet och flörtade helvilt med en kille hon pratat med ett tag på nätet.

Efter ett par dagars illamående tog hon ett gravtest. Och visst var hon gravid!

Hon berättar det för mamma som inte tar nyheten så bra. Varför skall hon skaffa barn nu?!​

Likes

Comments

Nu har jag spelat lite mer på familjen, och redigerat lite bilder. Så slänger först upp lite kloka familjebilder sen kör jag som vanligt, bildtexten under bilderna:)

Daniel heter ju inte Ow, han heter typ Lightstone eller liknande, men han skall ju vara en Ow:)

Såååå alltså! Jessica och Daniel blev ju ett par, här är deras första kyss! Jessica fick ta första initiativet till en kyss då Daniel var väldigt blyg och tafatt.

Daniel ger sig in i en "papparoll" genom att hjälpa Jessicas yngre syskon med läxorna,

Senare på kvällen bestämmer sig tvillingarna för att göra klart extrauppgifterna, det var en härligt ljummen sommarkväll så dom beslöt sig för att sitta ute. Hannah försöker förklara för Amalia hur hon ska lösa uppgiften.

Morgonen därpå är Hannah dödstrött och känner att en kaffe skulle nog pigga upp henne innan hon ska plågas i skolan med svåra prov såhär innan terminen och skolan är slut. Men icke! Strömmen hann att stängas av, elbolaget var lite sura på att elräkningen inte var betald. Hannah fick sig dock en kopp kaffe ändå, men det var inte mycket och inte särskilt gott...

Jessica älskar bebisar! När hon upptäckte att hon var gravid igen rusade hon genast till Daniel för att berätta. Daniel var inte lika lycklig som Jessica. Han har barn sen innan och kände sig inte riktigt redo...
Vendela berättar för Amalia att hon ska få en lillasyster, och att Amalia får ett systerbarn! Amalia gillar inte heller den idén, Vendela har ju precis blivit ett barn...

Daniel gick ett par dagar i tystnad, Jessica var väldigt fundersam. Skulle han lämna henne nu? Hon ville verkligen inte ta bort bebisen. I sin ensamhet eldade hon på i tankarna om vad hon skulle säga till honom när han berättade att han drar, och hur hon skulle ta hand om sitt barn med hjälp av sina systrar. Sängen kändes kall och tom trotts att båda sov i sängen den kvällen. Morgonen efter överraskar Daniel Jessica med att gå ner på knä och fria till henne! Jessica blir mäkta förvånad, men hon sa ju självklart ja! Det var ju det här hon ville hela tiden, klart hon inte skall vara sur och tvär då.

Dagarna rullar på och det är redan dags för tvillingarna att bli ungdomar. Denna gången bestämmer dom sig för ett svartvitt tema och Jessica bakar två tårtor. Nu är det dags för arbetslivet på allvar!

På festen träffade Amalia en helskön tjej, precis likadan som hon själv. Dom klickade ganska fort och det ena ledde till det andra...

Efter ett par veckors "dejtande" tog Amalia det stora steget; Kyssen!

Det har blivit dags för bröllop! Jessica och Daniel ville ha ett enkelt men fint bröllop, så dom ordnade ett i parken!

Självklart ska ju Daniel jäklas med Jessica så han drar ju ner henne på marken så hon blir alldeles smutsig! Men det hindrar inte dem från att byta sina löften och ringar :)

Bara någon dag efter bröllopet ploppade det ut en liten Miranda! Hannah ville genast fram och hålla i sin systerdotter!

Jessica passar på att spendera lite kvalitetstid med sin äldsta dotter nu när den yngsta kommer behöva mest uppmärksamhet.

Middag-dags med en vän till familjen.

Giftermål... bebisar... kärlek överallt! Amalia får aldrig nog hon heller, hon tar till sin "manliga" sida och går ner på knä framför (FAN hette hon då? Claudia? Äh! Vi kallar henne "C") C och tar fram ringen. Dags för frieri! C säger självklart ja och berättar att det är den vackraste ring hon någonsin sett!

Miranda har hunnit bli ett barn så hon spenderar mycket tid med in syster Vendela för hon vill gärna bli god vän med henne:)

-----

Jajo den här bilden är då tagen innan dom förlovade sig, men nu är dom allstå fästmö-fästmö och har flyttat hem till C. ​

Likes

Comments