posted_inVardag

Kackerlackor, bränd lunch, varm olja och illamående.

Det hörs säkert på rubriken att min dag inte varit den bästa. Men helt ärligt så är det bara så typiskt mitt liv, haha! Vi har kackerlackor!! Och det har vi haft i över en månads tid nu. Självklart är anticimex och hyresvärden underrättad och vi har fällor i lägenheten... Men de förökar sig så otroligt snabbt! Jag tror säkert att jag dödat 12-13 stycken. Men jag avskyr att döda kryp!! I det här läget känns det dock som om jag inte har mycket till val. Det är jag eller dem, känns som självförsvar, haha. Dör inte de så dör jag. Av hjärtattack. Eller en invasion av kryp... Ryser i hela kroppen av tanken. En teori är att grannarna ska råkat få med sig kackerlackorna från sitt hemland eller att det är något som kommer från restaurangen under oss. Vidrigt oavsett. Jag dödade en stor för första gången idag. Bland det äckligaste jag gjort!!

Förutom det var jag nära på att bränna upp hela lägenheten idag. Skulle fixa havregrynsgröt till lunch, pratar i telefonen med pappa om att svänga förbi och börjar städa. 10 minuter senare undrar jag varför det luktar bränt i lägenheten och inser efter ytterligare ett par minuter att jag ju har havregrynsgröten på plattan! Jag hade TOTALT glömt bort det, så jag hällde vatten i kastrullen och stängde av plattan omedelbart. Slutade med att jag mikrade gröt åt oss istället. Minnet är bra men kort.

Väl på väg till min far bestämde jag att vi skulle köpa lite gott till kvällen. Blev supersugen på choklad så det slutade med plock godis, grillchips från Estrella och en Loka crush hallon. Så nu mår man lagom illa! Väl framme skulle jag göra ordning vegoburgare med potatismos. Supergott meeeen, jag brände mig på oljan. Det skvätte upp över hela armen. INTE skönt.

Minimalisten

Gillar

Kommentarer