Brief update on life

Halloj! Jag tänkte passa på nu såhär på kvällen att uppdatera lite kring vad som hänt senaste veckan/orna.
Nu när solen börjar kika fram igen så har jag och Kevin börjat ta oss ut mer. Vi har träffat kompisar, lekt i lekparker, åkt till Leos lekland mm. Det är ju underbart att äntligen kunna röra på sig ute ordentligt igen utan att bli stel som en istapp!
Så för någon vecka sedan passade vi på att gå en sväng ute i skogen. Vi letade troll, dinosaurier, hamnade i ett magiskt land och lagade dessutom kottar till mat haha! Älskar att leka med barn. Man får liksom en anledning till att inte behöva vara vuxen för en liten stund.
Vi har också åkt en del pulka innan snön försvann. Morfar var med vid ett tillfälle och moster Jennifer med min systerdotter. En riktigt bra dag med massa god fika.
Det har varit upp- och nedgångar med begravning och lite osämja här och var men trots det så tycker jag vi haft det riktigt bra.
Nu i veckan har vi firar mina kusinbarn på Leos lekland. Kevin älskade det! Jag också, haha...
Just nu ligger vi i en uppblåst madrass. Kevin sover och mina ögon går i kors. Imorgon blir det att prova anammas formbara färs för att göra vegobullar. Köpt tång kaviar för första gången så det ska bli spännande att se hur min varandra skagenröra blir 😊. Imorgon får jag äntligen frossa allt vegangodis från Good store också 😁.... det kommer avnjutas väl.
Godnatt!

Promenad till skogen

Shoppingdag med Astrid inför hennes träningsläger i Italien!!

Studentmössan till studenten to be!

Sundbyholmspromenad med någon speciell

Minimalisten

Gillar

Kommentarer