Hej och hå!
Det var ett bra tag sedan jag skrev nu. Det beror mestadels på att jag har varit iväg på semester i Spanien. Vi var där i hela 2 veckor. Eftersom det var mellan 30-36 grader så var vi mestadels i poolen eller i skuggan på terrassen, man orkade inte hitta på mycket mer på grund av värmen! Har du rest någonstans i sommar? Vilken är din favorit destination? För tillfället är min Grasse i Frankrike, otroligt vackert!

Imorgon börjar skolan igen, sista året för min del. Undrar om det bara är jag som är nervös.. Håller tummarna för ett otroligt roligt år tillsammans med mina vänner. För att dämpa ´´skolångesten´´ hade jag och min vän Nora en spa-dag för att koppla av lite. Ansiktsmask, bubbelpool, vitaminwell, bodyscrub och massor av andra roligheter! (Känner mig fortfarande inte redo inför imorgon, men är glad över att jag har sovmorgon) Nu ska jag ´plocka fram allt som behövs inför imorgon och sen ska jag sova. Om du ännu inte börjat skolan - njut av resten av ditt lov, om du har börjat redan - hoppas att din skolstart blivit som du tänkt dig, om du inte tillhör någon av föregående - hoppas jag att du har en bra dag ändå!

Här kommer några bilder från förra gången jag var i Spanien med mina vänner!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar!

Hoppas att ni mår bra idag, för det gör jag! Idag bär det av mot jobbet klockan 13, skönt med lite sovmorgon. Blev gröt, ägg, te och vitamin well till frukost precis som alla andra dagar, mums! Samt en snabb genomgång av de klipp jag missat på youtube. Hur har er morgon sett ut?

Jag tror inte att det bara är jag som tycker att den här sommaren har varit en av de sämre.. Vanligtvis brukar jag bada nästan varje dag, antigen i poolen eller i havet. Jag har bara badat 6 ggr denna sommaren! Det är nu man verkligen längtar efter en solsemester! Har ni rest någonstans i sommar eller ska ni resa någonstans?

Ha en underbar dag!

Likes

Comments

Hej du!

Vad kul att just du kikade in här på min blogg! Jaha, vad ska jag då skriva i mitt första inlägg? Jag skapade den här bloggen för att inspirera människor. Jag vill kunna dela glädje med andra och inte bara min glädje, utan jag vill se andra vara glada. Att våga leva sitt liv till fullo och inte i efterhand känna att man ångrar sig. är viktigt för mig. Se sina mål, utföra och slutföra dem. Motgångar är inget farligt, man ska bara inte ge upp, Skulle man råka ge upp så är det bara att ta nya tag. Jag KAN, jag VILL och jag VÅGAR.

Jag älskar att träna, har ett stort intresse för smink, resor, etc. Jag är inte vältränad på något sätt, men det får mig att må bra. Jag är ingen makeup artist men jag lär mig något nytt varje dag. Att vara bäst på allt är svårt, att inte jämföra sig med andra är svårt, att vara perfekt går inte. För vad är perfekt egentligen? Just DU är perfekt på ditt eget sätt, låt inte någon annan få dig att tro något annat.

Följ mitt ´´SimpleLife´´ (som inte alltid är så lätt *hehe*) om du precis som jag vill inspirera andra eller om du läser något här på min blogg som du anser vara viktigt/intressant!

Glöm inte att göra det för dig själv, inte för någon annan!

Hoppas ni har det bra, vi hörs!

Likes

Comments