Det var inte såhär det skulle vara...

Postad i: ~2017~, ~All about Me~, ~Ont, ont - det gör ont~, ~Drömmar~, ~Private thoughts~

När jag var yngre så var det inte såhär jag såg mitt liv i 30årsåldern.

Jag har alltid drömt om att ha 2-4 barn, hus och kanske vara gift med min drömmars man (åtminstone förlovad).

När jag var förlovad med Simons pappa så hade vi hus och vår lilla familj, men som sagt så kunde vi inte fortsätta vårt förhållande pga olika anledningar och det är sånt som händer.

Om det är nåt jag saknar (nu menar jag inte saknar som att jag fortfarande har känslor) med Simons pappa så är det att vi kunde prata om framtiden och planera inför den.

Vi ville ha fler barn men det gick ju åt skogen runt Simons 1årsdag och sedan hann vi inte med att försöka så mycket mer.

Min dröm om fler barn och en man som vill planera sin framtid med mig finns där fortfarande och jag hoppas att jag en dag får uppleva allt det där igen.

N. har sagt blankt nej till barn och jag vill ju inte göra slut med någon som jag älskar pga att han inte delar mina drömmar.
Men är det rätt av oss att fortsätta om vi har olika drömmar?

Jag har sagt att jag accepterar hans ovilja över att bli pappa OM han kan acceptera att jag kommer att ha min barnlängtan kvar.
Han tyckte att det bara var att skaka av sig den för jag har ju Simon?!

Är det så lätt?
Kan man bara skaka av sig den?

Jag gråter nästan varje dag över att veta att jag aldrig mer kommer att få vara gravid och uppleva mitt barns första -saker..

  • Nära Stöde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229