Hej igen, nu har jag varit borta väääldigt länge känner jag... jag ber om ursäkt haha.

Hmm vad har jag gjort den senaste tiden?

Jag var med i teaterföreställningen och det gick superbra haha. Några vingar gick sönder men det var bara en gång som någon (Chris) behövde gå ut på scen utan vingar. Jag och Ryan var de enda som inte hade sönder våra vingar haha. Mer än det tror jag att föreställningen flöt på utan problem. Jag blev tackad efter sista föreställningen, vilket bara seniors blir, även fast jag inte var senior. Men Beilgard tyckte att jag kommer lämna Free State också. Så alla seniors, och jag, var på scenen och fick rosor.
Jag var dessutom den som gjorde t-shirt designen, som också användes på programmet och affischerna. Och eftersom jag designade t-shirten så behövde jag inte betala för den!

För exakt 3 veckor sedan så vaknade jag och Rob och Jordan var inte hemma. Jag tänker inte så mycket på det och fortsätter med min söndag som vanligt. Jag bestämmer mig för att ta ett bad och när jag är i badet så kommer de hem. Jordan ropar "We've got a surprise for you Simon" (vi har en överraskning Simon.) Jag badar klart och går ut till tv-rummet och där sitter de med två små valpar!! En corgi som heter Max och en yorkshireterrier som heter Oliver. Max är lite smått galen och springer runt lite överallt, medan Oliver är mycket lugnare.

Jag har också varit på en till basketmatch med Libby.

Jag bakade semlor! Jag gjorde det lite senare än jag hade planerat, men de blev goda ändå!

Jag var en av typ 25 som blev nominerad till att hålla tal inför lärare på en grundskola. Jag har ingen aning om vem som nominerade mig, men jag tyckte det verkade vara intressant så jag tackade ja. Jag och Morgan tänkte att vi skulle jobba tillsammans, och senare gick en kille som heter Adam med i gruppen. Vi pratade om att byta från olika typer av skolor till andra etc. Det gick bra och vi pratade längre än vi trodde vi skulle göra. Vi trodde först att vi inte skulle kunna fylla ut våran tid, men istället gick vi över den haha. Det ledde till att vi nästan blev kvarlämnade på grundskolan, för rektorn, som körde oss, trodde alla hade lämnat, men vi var kvar! Vi hann precis gå ut till bilen innan den åkte iväg!

Jag var också på en till field trip till teater stället som jag var på förra terminen också, men vi såg en annan föreställning. Det var väldigt roligt och trevligt, och vi åt god mat och åt god efterrätt. Föreställningen var bra och rolig!

Jag och Nathalie och hennes vän Jeffrey åkte till Kansas City för att shoppa lite. På vägen dit började Nathalies bil att krångla. Vid det typ sista rödljuset så stänger bilen av sig själv, men vi lyckas få igång den utan problem där. Efter det så tar vi oss in på närmaste parkeringsplats, vilket är på ett College. Där dör bilen helt, men vi försöker fixa den. Ca 40 minuter senare så ger vi upp och tar en taxi till köpcentret. Nathalie ringer sin mamma och berättar vad som hände och mamman sa att hon skulle fixa en taxi åt oss. Så vi shoppar på i köpcentret och efter det tar vi en taxi hem.

Här om dagen så gick jag och Camille på en promenad på något ställe där de har gjort små gångvägar just för promenader, det var trevligt och fint, men jag kan tänka mig att det är finare när man är där när det är grönt.

Nu är jag dessutom på lov! Rätt skönt! Haha


Efter basket matchen

T-shirten, programmet, affischen och mitt manus

Max

Oliver

Semlor!

​Bilder från promenaden

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är verkligen inte bra på att uppdatera här!


Jaja... vart ska jag börja? Vad har jag gjort den senaste tiden??

I slutet av förra terminen så irrade runt hos administrationen, till min counselor, för att försöka ändra några klasser. Det var lite problematiskt, och en grej ändrades inte alls så jag behövde komma tillbaka till dem i början på denna termin. Så mitt schema nu är:

Astronomy
Journalism (Newspaper/Yearbook)
Mythology (Engelska klass)
Video Production 1
American History
Independent Studies - Art
Entrepreneurship

Efter detta så gick vi på jullov! Jag, Rob och Jordan åkte till Ohio för att fira jul med delar av Robs familj. Det tog ca 12 timmar att åka dit!! Vi såg den nya Star Wars filmen, både innan Ohio resan och när vi var i Ohio. Jordan kunde inte hålla sig så vi öppnade julklappar dagen innan (24e) haha. Vi skulle åka hem på måndagen, men det började dyka upp storm varningar och grejer runt den dagen så vi tänkte att vi åker tillbaka på söndagen istället, så att vi kommer fram innan stormen. Det funkade inte riktigt, vi körde istället in i stormen och tvingades att ta in på hotell en natt för att alla vägar var avstängda på grund av översvämningar. Vi såg ett hus som var halvt under vatten! Dagen efter hade det lugnat ner sig en aning så vägarna var öppna och vi kunde köra vidare.

Efter det så var vi mest hemma, tog det lugnt, umgicks med mina vänner.

På nyårsafton så var jag med Josh, Jacob, Jessica G, Jessica V och Libby. Vi var hemma hos Jessica G och kollade på Ball Drop grejen från New York, på tv. Vi åt, vi spelade lite sällskapsspel, pratade och hade det väldigt trevligt. Jag, Libby och Jacob sov över, den andra Jessican skulle med ett flyg tidigt på morgonen så hon kunde inte och Josh fick inte. Morgonen efter så körde Libby mig hem och jag somnade när jag kom hem! Det var Anas födelsedag den första januari så vi gratulerade henne! Och sen hände inte så mycket mer runt det.

Den 2a januari så tog Josh med mig på en konsert, Jacob och Jessica G var också där, och massor av folk de kände sen tidigare, de kände också sångaren i gruppen, det var anledningen till att vi gick. Det var trevligt, även fast jag inte kunde eller kände igen en enda låt!

Sista dagen på lovet så åkte jag, Josh, Jessica och Jacob till Kansas City och åkte skridskor. Det var ett tag sen jag gjorde det senast, men jag kom in i det efter ett tag. Jag ramlade inte en enda gång!

Vi var i skolan en dag, sen hade vi en fiel trip! Det var med teaternissarna (både skådespelare och tech folk). Så vi missade torsdag och fredag i skolan. Klockan 9 på torsdagen klev vi 26 elever in i bussen och började vår resa mot Wichita. När vi var framme så såg vi alla de andra eleverna, det var ca 1600 elever tror jag... massor av elever i teater klubbar i Kansas. Första dagen där (torsdag eftermiddag o kväll) så kollade vi på en teater föreställning och några som uppträdde. Dagen efter började klasserna. Stället vi var på hade olika seminarier man gick till, och det mesta hade något med teater att göra. Jag och Trenna dansade hela den första dagen med klasser. Vi började med en klass som hade typ musikal stil på dansen och det var ganska lätt att hänga med, men det var roligt. På den dansen var det jag, Trenna och Josh, och en del andra vi inte kände. Nästa klass var det bara jag och Trenna som kände varandra, och det var proppfullt! Det var samma lärare och samma rum och samma typ av dans, dans man kan se i musikaler typ. MEN svårighetsgraden ökade enormt!! Jag och Trenna kunde inte hänga med alls! Eller jo vi kunde lite, men den dansen var alldeles för svår haha. Efter det hade vi lunch. Jag, Trenna och Josh gick till en till dans klass, denna gång West African dance. Det var superkul! Läraren var galet rolig och det var en rätt tokig klass, men det var så kul! Efter den var det tänkt att jag skulle gå på Meditation and Stress relief med Ana, men den var proppfull, så jag gick på Solo Jazz, med Trenna och Josh. Den klassen var inte så rolig... Efter det så åkte vi iväg för att äta. Men på väg till våran buss så såg vi en olycka! En röd bil körde rakt in i en man på ett övergångsställe! Hälften av våran grupp såg själva smällen, den andra hälften hörde den. Jag tillhörde gruppen som hörde. Så jag tittar runt för att få reda på var ljudet kom ifrån. Jag ser Sam och Cooper springa mot vägen. Efter det ser jag den rödabilen stå på övergångsstället, och en man på marken. Personen iden röda bilen öppnar dörren och i princip alla tänker attpersonen kommer kliva ut för att hjälpa tiller något, men NEJ,dörren stängs och bilen åker iväg! Sam och Cooper är vid mannenssida 30-45 sekunder efter olyckan hände. Sam jobbar som frivilligbrandman och har blivit lärd hur man ska hantera sådanasituationer, så en av lärarna ropar på honom att ta sig dit, menhan är redan framme. Ana ringer 911 direkt! Allt händer inom loppetav bara några sekunder, allt gick helt galet fort! Mannen var intejätteallvarligt skadad, han hade slagit huvudet i marken och jagtror att hans arm var skadad. Men ambulansen plockade självklart upphonom och förde honom till sjukhus. Efter allt detta åkte vi ochåt.
Efter maten åkte vi tillbaka och kollade på en tillteaterföreställning, eller musikal i detta fall. Denna gång James och Jättepersikan. Den varbättre än den dagen innan. Efter muskalen såtittade vi på improvisationstävlingen. Vårat team var Josh, Ryan,Reamona, Eli och Nixi. Vårat team var helt klart bäst! Och jagsäger inte det för att det är mina vänner och min skola, det varden som publiken skratta mest på och den enda som på något sättvar logisk. De andra teamen kändes inte professionella alls. Vi kompå 3e plats. Våran lärare bedömde en annan grej tidigare och hademycket att klaga på hos de andra lärarna som var jurymedlemmar. Hontyckte att de var väldigt dåliga. Men, men, det är inget vi kangöra något åt. Sophie, Trenna, Devin och Cadence var med i enannan tävling, någon kostymtävling och de vann 1a pris! Efterdetta åkte vi tillbaka till hotellet.

Sista dagen gick jag på en klass som hade med kostym att göra, vi var bara 4 elever i den klassen! Men den var väldigt intressant och personerna var trevliga. Efter den gick jag, Trenna och Ana och tittade på en till teaterföreställning, någon Sherlock Holmes grej. I början var den lite seg, men Act 2 räddade den och föreställningen blev plötsligt superbra! Det var spännande och hade massor av plot twists! Efter den föreställningen åt vi och sen vidare till nästa föreställning! Den var inte alls lika bra som Sherlock Holmes grejen. Efter den sista föreställningen var det prisutdelning. Under prisutdelningen så avslöjades också vilka som är nästa State Representative, eller något sånt. Det är typ 4 personer från Kansas som väljs. En av dessa 4 nya går på Free State! (min skola) Hon heter Morgan! Efter allt det där började vi vår resa hem. (Det var 3 teaterföreställningar/musikaler man behövde se).

Sen på måndagen var det bara tillbaka till skolan som vanligt igen...

I torsdags fyllde Trenna år, så igår var jag, Josh, Sophie, Devin, Maame, Ana och Logan hemma hos Trenna och umgicks. Lite av ett födelsedagsfirande, men vi körde utan presenter. Samma dag fick Libby en utbytesstudent hem till sig! En tjej från Paraguay! Hon kommer vara här i 3 eller 5 veckor.

Tror det var det mesta av vad som hände haha....

Några bilder från konserten. De jag kände var Josh, Jessica, Jacob och Jessicas systrar Riley och Beth (Elizabeth) och Beths pojkvän Max.

Bilder från Thespian Conference (field trip)

Tror jag kan namnet på alla som var med... haha
Börjar på bakre raden till vänster (bakom lärarens huvud)
Eli, Grant, Sam, Josh, Logan, Jake
Cooper, Mrs. Beilgard, Hazel, Hirsh, Nat, jag
(nästa rad är typ halv... så mellan Hirsh och Nat, men framför dem) Morgan Chris, Ana, Anina, Dani
Sadie, Anna, Cadence, Raemona, Marie
Nixi, Devin, Sophie, Trenna, Rose

​Och sist en bild från skridskoåkningen! 

Likes

Comments

Tror inte så jättemycket har hänt de senaste 2 veckorna, eller hur lång tid det nu har gått haha.

Jag har pratat med min counselor om att byta ut några klasser nästa termin. Så jag kommer har journalism (newspaper) istället för programming nästa termin och independent studies art istället för drafting och kommer antagligen att ha video production istället för IPS. Jag måste gå och prata med art läraren först bara haha.

Förra veckan var jag på en konsert grej där Camille sjöng, efter det så gick vi och åt sushi. Dagen efter konserten åkte jag och Jordan till Kansas City och köpte en kostym till mig, som jag behövde till Winter Formal. I gallerian träffade vi också av en slump Finley som var ute och shoppade klänning.

Jaja, i typ tisdags eller måndags eller något sånt så hjälpte jag (och Sophie, Devin och en som heter Luke) Morgan med en film till ett skolprojekt. Så vi träffades vid hennes hus och spelade in filmen. Efteråt stannade jag, Devin och Sophie kvar ett tag.

I onsdags så var det en konsert med alla som är med i någon av alla skolkörerna, vilket är typ halva skolan. Ne nu överdrev jag men ni förstår nog vad jag menar haha. Jag känner rätt många som är med i kören också, så kände att det vore trevligt om jag gick haha. De var super duktiga! Allt som allt tror jag att det är en freshmen choir, sophomore/junior choir, senior choir, women's choir, men's choir, chamber choir och chamber singers.

I torsdags tittade jag på en broadway show som var live-streamad, vilket är första gången det händer. Musikalen jag såg var Daddy Long Legs, och jag trodde den skulle vara rätt märklig eller typ dålig, men den var superbra!! Och det var bara 2 skådespelare i hela grejen!! Dagen efter så frågade jag och Josh om våran acting/stage craft lärare såg den och hon hade inte sett den! Det var hon som rekommenderade den för oss så hon borde ju ha gjort det!

I fredags så följde jag med Sophie och Devin för att hitta en fluga till Devin. Det tog rätt lång tid innan vi var klara, men det gick tillslut! Efter att vi äntligen hittade en fluga så drog vi till mitt hus och tittade på American Horror Story! Den serien är galet bra måste jag säga, i alla fall den senaste säsongen (den vi kollar på). Tror vi såg 5 avsnitt i fredags, så vi är nu ikapp och måste vänta till på onsdag innan nästa kommer!


WINTER FORMAL! I lördags så var det Winter Formal, vilket är en skoldans grej där man klär upp sig. Vi var en grupp på 9 människor som gick tillsammans och vi gick till en restaurang innan och åt. Vi valde att gå till en italiensk restaurang. Efter att vi åt så åkte vi till lokalen där Winter Formal var och dansade. Det var super roligt!! Efter dansen så drog vi till ett litet café och hängde där ett tag. Efter det så åkte jag och 4 andra till mitt hus och vi kollade på tv.


Igår hade vi gäster. Det var folk från Jordans jobb och det var väldigt kul, och Sophie dök upp efter ett tag.

Från dagen då vi filmade.

Jag och Libby

Jag och Devin

Jag och Josh

Jag och Jessica

jag och Sophie

​I den övre halvan från vänster:
Logan, Ana, Devin, Sophie, Maame, Josh, jag, Libby, Jessica 

Likes

Comments

Okej... vet inte riktigt vart jag ska börja... jag är upptagen typ hela tiden, har inte tid att uppdatera här...

En onsdag för några veckor sedan åkte jag med Josh, Libby och Jessica och tittade på en KU basket match. Det var väldigt rolig, även då jag inte är jätte förtjust i sport. Det var en rätt häftig upplevelse och KU är tydligen väldigt bra i basket världen. Och Jessica sa att snubben som "uppfann" basket är från Lawrence! Och vi hittade Trenna under matchen också. Vi hade bättre platser än henne dock, som vi fick från Libbys pappa som fick dem från jobbet eller något sånt. Vi hade rätt dyra fina platser haha.
Men innan matchen på vägen dit hände något galet! Vi satt i bilen på väg till KU. Vi stod vid ett rödljus och precis när vi börjar köra kommer något mystiskt vitt ljus och bara lyser upp hela våran vänstra sida och en rätt dov smäll, samtidigt fick vi en skum känsla i den vänstra delen av kroppen, typ som svag el åkte igenom en. Sen bara försvann det. Vi stannade och kollade så att bilen var okej och det var inget mystiskt med bilen, inga varningslampor lös, ingen repa på sidan inget. Vi har ingen aning om vad det där ljusskenet var!

På söndagen åkte jag, Sophie, Kevin och Nathalie till KC för shopping. Jag köpte 6 tjocktröjor! Men det var halva priset på allt på Gap så.... haha. Innan vi åkte hem så var vi inne på en restaurang med dinosaurie tema! Det var dock väldigt dyrt så vi tog bara förrätter. Efter det åkte vi hem igen.

Veckan efter fick vi reda på att Kevin blir utskickad ur USA och måste åka tillbaka till Sverige. Alla blev upprörda över detta. De sa att han skulle åka på måndagen efter, men det blev uppskjutet till onsdagen. Jag och Sophie åkte till KC för att säga hejdå till honom, så vi missade en dag i skolan, men ingen av oss hade något särskilt som hände den dagen så. Vi åkte till Olive Garden och åt, eftersom varken Sophie eller Kevin hade ätit där. Man får galet mycket mat på Olive Garden!

Samma onsdag som Kevin åkte hem så bestämde vi att jag skulle vara med i tech till musikalen. Så jag jobbade backstage medan många av mina vänner var med i själva musikalen. och på söndagen efter så hade vi våran första tech rehearsal, med skådespelarna. Det tog en lååång tid men vi lyckades ta oss igenom den till slut. I den sista låten började huvudpersonen att gråta och det var väldigt sorgligt och vi fick till och med våran lärare att gråta och hon brukar inte visa känslor alls! (Det var inte meningen att skådespelaren skulle gråta). Sen efter det hade vi repitioner varje dag fram till föreställningen. Musikalen vi framförde var Big Fish. Det finns en film, men enligt mig är filmen långt ifrån lika bra som musikalen. Allt gick strålande och det kändes lite tomt när vi var klara med den... Men också rätt skönt att vi inte behöver lägga flera timmar efter skolan på det.... haha.

Dagen efter musikalen, i söndags så flyttade vi! Så det har varit rätt fullpackat för mig de senaste veckorna, men packing till flytt, musikal repitioner och musikal, och sen flytt! Vi är nu i det nya huset och det är ett mycket mycket bra hus! Haha.

I förrgår (onsdag, lediga från skolan) så hade jag en liten "Sverige fest" Jag bjöd över Josh, Sophie, Jessica, Trenna, Libby, Ana och Devin. Sophie kom tidigare och hjälpte mig förbereda grejer. Men det tog längre tid än väntat så de andra hjälpte till lite också i slutet. Det serverades, svenska köttbullar med potatismos och lingonsylt, pannkakor, kräftor och en after eight tårta. Jag hade även Daim och godiset som ser ut som skolkritor och fläderblomssaft. Det var i alla fall super trevligt.

Igår var det thanksgiving. Vi hade inget firande hemma, för Jordan var bortrest till sin familj. Men Sophies farföräldrar bjöd in mig och jag hade thanksgiving firande med dem. Vi kommer dock ha en på söndag med Rob och Jordan och några vänner. Det var mycket trevligt haha.

Idag försökte vi göra lite Black Friday shopping, men det blev inte så mycket haha. Och efter det så åkte vi och kollade på Mockingjay part 2.

Lite bilder från KU basket matchen

Ramen!

Bilder från dinosaurie restaurangen

En lapp jag hittade hemma med en paj bredvid! haha

Yes det var höst här också. Men idag så var det is på marken!!

Jag och Sophie och vår sista dag med Kevin.

​Sista dagen av musikal. Det där är alla seniors som var med! Det var rätt sorgligt när det var över

Likes

Comments

Onsdag 14e Oktober.
Onsdag är en dag då vi börjar en timme senare än vanligt. Jag kliver ändå upp tidigt, går ner och äter en vanlig frukost. Två mackor med skinka, lite bacon och ett glas apelsinjuice. Efter frukosten går jag upp, öppnar garderoben plockar fram allt jag kan tänka mig ha på mig till dagen field trip. Instruktionerna var rakt på sak: formellt, inte jeans, inte short, inte t-shirt. "Det kan inte vara allt för svårt," tänkte jag. Men där står jag på morgonen och har ingen aning om vad jag ska ha på min överkropp. Hur formellt ska jag klä mig? Måste man ha på sig kostym? Jag har ingen kostym här. Måste man ha slips eller fluga? Det kan jag enkelt låna från Rob eller Jordan. Det hela slutade med att jag valde i princip samma kläder som jag hade till homecoming med ett tillägg i from av min gula tröja. Den tröjan åkte av senare för det blev väldigt varmt.

Jordan kör mig till skolan. Min första klass på onsdagar är programming and software development. Jag går tidigare från klassen för att samlas inför våran field trip. Vi möter teater läraren och mannen som är ansvarig för allt det tekniska bakom scen. De två lärarna och vi elever kliver på två stycken skolbussar och början våran resa. Jag sitter nära Denniel, Camille, Kevin, Ash, Ana, Josh, Sophie, Devin och Trenna. Vi pratar hela resan om allt möjligt och jag har ingen koll på var vi åker. Vi kommer till slut fram till The New Theatre där vi ska tillbringa våran field trip tid med god mat, efterrätt och teater. Föreställningen heter "You can't take it with you". Byggnaden är helt annorlunda från vad vi nykomlingar hade väntat oss. Det är lamport överallt, statyer och stora skyltar. Scenen är för tillfället gömd bakom stora tv-skärmar. Vi har platser nästan längst upp precis mitt framför scenen. Jag delar bord med Ash, Denniel, Kevin och Camille. Vid bordet precis bredvid mig sitter Sophie, Josh, Trenna, Ana och Devin. Vi har lite mer än en timme på oss att äta från buffén hur mycket vi vill. När det börjar närma sig föreställningens början kom servitörer för att fråga oss om vilken efterrätt vi vill ha. Jag väljer crème brûlée. Tv-skärmarna runt scenen höjs upp och avslöjar en fantastisk scenografi och rekvisita. Föreställningen börjar.

Mitt i föreställningen hålls en liten paus där efterrätten serveras. Min crème brûlée är fantastisk. Efter ett tag, med toapaus, för de flesta, och trevliga samtal med människorna runt om så fortsätter teatern precis där den avbröts. Jag äter resten av min efterrätt i mörker.

Teatern tar slut och det är tid för oss att röra oss hemåt igen. Vi allihopa hade en underbar upplevelse, med super god mat, fantastisk efterrätt, dricka och underhållande teater. Vi sitter på i princip samma platser på vägen hem. Vi pratar och skrattar ännu mer denna gång. Vi kommer tillbaka till skolan efter att allt annat slutat. Vi stannar där en stund men folk rör sig hem till sitt efter ett tag. Jag hinner vara hemma i knappt två timmar innan jag tar mig till Art Club med Sophie, Devin, Rylee och Nathalie. Art Club varar till klockan åtta men jag, Sophie och Devin åker inte hem. Vi stannar i Sophies bil och pratar och pratar. Plötsligt är klockan halv tio. Vi åker hem, Sophie skjutsar mig. Jag äter min middag väldigt sent, men det gör inte mig något efter all den maten jag åt tidigare.


Torsdag 15e Oktober
Skolan rullar på som vanligt. Jag hade ett prov i engelska, som jag tror gick bra... Men men det var inte vad som hände i skolan den dagen som är viktig. Efter skolan hann jag vara hemma typ 15 min innan Libby kontaktar mig och frågar om jag behöver skjuts till Jessica (som jag planerat att träffa) och jag säger ja. Libby dyker upp och vi drar vidare till Jessicas hus. Där sitter vi o pratar ett tag och när Jacob dyker upp börjar vi sminka oss för Zombie Walk! Vi åker in till stället där det ska börja och försöker hitta folk vi känner. Vi hittar några, men inte Josh och Nixi som vi visste skulle dyka upp. Själva walk delen börjar senare än det var meningen tror jag men vi gick på. Det var väldigt många häftiga zombier där!


Fredag 16e Oktober
Det hände inte jättemycket. Vi hade ingen skola den dagen. Denniel, Camille, Kevin och Finley kom över till mitt hus. Vi spelade kort, tittade på första avsnittet av American Horror Story Hotel och hade roligt. Men efter ett tag kunde inte Finley vara kvar längre för hennes mormor eller nåt hade kommit. Och Denniel skulle också iväg lite senare o hitta på något. Så senare på kvällen tittar jag, Camille och Kevin på avsnitt 2 av American Horror Story. Jordan och Rob är iväg och gör något annat. Camille och Kevin sover förresten över. Nån gång under kvällen dyker Devin upp, men han stannar inte för natten.


Lördag 17e Oktober
Vi går upp jättetidigt för att Kevin ska iväg på nån grej med band och Camilles mamma fyllde år. När vi släppt av dem där de bor gick jag o la mig igen haha. Sen vid klockan 1 åkte jag, Josh, Taylor och Lilly till en Pumpkin Patch. Vi vandrade runt där och kollade letade pumpor och tog lite bilder. Vi gick i en labyrint och köpte pumpor. Jag köpte 2 stycken. Efter det skulle Taylor och Lilly jobba så jag och Josh åkte nånstans och åt. Efter det åkte jag hem. Senare träffade jag Sophie, Devin, Rylee och Nathalie, vi åt glass och sen åkte vi hem till Sophie, gick på en promenad, spelade just dance. Efter ett tag så ville de se american horror story så vi åkte till mig och jag såg det första avsnittet för en tredje gång! Efter det åkte de hem.

Söndag 18e Oktober
Det är inte mycket som händer idag. Jag är trött efter att ha haft full upp ett bra tag, Jordan och Rob är trötta efter att ha varit på nån fest igår (nån av deras kompisar hade haft sitt företag i ett år eller nåt så det var ett-årsdag för dem haha). Jag har gjort lite läxor och fixat ihop detta.

Han på bilden var inte ens huvudperson. Men han var med i Parks and Recreation, så han är rätt känd och fick förmodligen på grund av det vara så stor haha

Ingången till matstället

En av alla statyer

Scenen och bord och grejer

Sophie och Devin i gången in till publiken och en staty utanför stället.

Scenen (som är alldeles för röd på denna bild) och han som är med i Parks and Recreation.

Lite bilder från Zombie Walk

Josh, Lilly (det var första gången jag träffade henne) och Taylor

Pumporna jag köpte. Den lilla vita har jag dock inte köpt, den gav Jessica till mig.

Programgrej till teatern

​Skoltidning, där bland annat Libby, Trenna och Lane har skrivit saker (folk jag känner haha)

Likes

Comments

Jag blev inbjuden till Nixis 18års dag, men kunde inte komma till den eftersom hon valde att ha den samtidigt som the homecoming dance. Jag valde alltså att gå på homecoming.

Vi gjorde sår på StageCraft

Konserten jag var på för ett tag sen. Den där vi bara visste om en låt, den låten var för övrigt typ den enda bra haha.

Här är en "appetizer", Rebekah och Riley.

Bilder från en Pow Wow, vilket är ett typ event med indian saker. Det är indianer som dansar i sina traditionella dräkter, och en marknad med olika handgjorda indiansaker och mat. En del grejer man kunde köpa var super dyra!

En bild från när jag åkte bil nån gång haha.

Denna bild kommer från bonfire kvällen under homecoming week.

Också under homecoming. Typ peprally där de pratade om homecoming, de som var nominerade och visade en liten film som kandidaterna hade gjort.

Detta är från paraden (samma dag som peprally grejen) och människorna här är folk som är med i band. Om ni tittar noga på bilden nere till vänster så ser ni en kille utan instrument, det är Kevin! Och de som går med flaggor kallas Color Guard. Känner Lanice, Caroline och Emma från Color Guard. Jag har för mig att Annabelle är med också men ser henne inte...

I den vänstra bilden sitter homecoming king kandidaten Josh och nån jag inte känner haha. I den högra bilden så är det fler kandidater men känner bara killen i den röda bilen, det är Devin.

Tolkien Club!

Thespian Club! Det är typ teater klubben. Bland dem där är Sophie, Henry, Sadie, Nixi, Grant, Anina, Ana, Chris, Morgan och våran lärare,

Band och Color Guard med deras nya rutin. Om ni tittar noggrant så ser ni att Color Guard personerna har dräkter som är hälften svart hälften guld, vilket ska vara inspirerat av djävul och ängel. I mitten av allt så är det en tjej som ska föreställa en ängel. Och Kevin står långt fram med cymbaler.

​Solnedgången under homecoming game

​Här är Kevin, Jag, Camille och Denniel innan homecoming dance. 

Likes

Comments

Lördagen förra veckan så var jag på nån orchestra uppvisning där Trenna, Josh och några andra jag kände uppträdde. Efter konserten så åkte vi till Josh så han kunde hämta pengar sen drog vi vidare till Chipotle. Efter det åkte vi hem till Josh igen och var där ett tag.

På söndagen åkte vi till Costco. Costco är galet. De säljer allt man kan tänka sig och allt det är i gigantiska förpackningar. Så man åker där ifrån med överflöd av grejer! Efter Costco åkte vi till IKEA och köpte ett duntäcke till mig haha. Vi köpte även lite godis.

Det var spirit week denna vecka så det var teman varje dag så man skulle klä sig efter temat. Men på min skola var typ folk inte lika peppade på det som jag har hört från andra utbytesstudenter. De flesta gick bara runt som vanligt. Det var lite trist...

På måndagen hade vi en bonfire på kvällen. Så vi gick en liten grupp på det och det var roligt. De som var nominerade till homecoming king/queen körde nån lek, det fanns ansiktsmålning och en bil man kunde slå sönder med en slägga (1 dollar för 5 slag). Sophie målade mitt ansikte, och eftersom Kevin gick runt och sjöng på "rosa helikopter" så målade hon en helikopter i mitt ansikte haha! Och jag, Kevin och Elena behövde inte betala för att slå bilen (för vi är utbytesstudenter), men vi fick bara 5 slag var. Ville vi fortsätta behövde vi betala. Camille betalade typ 5 gånger och slog bilen haha! Efter the bonfire så gick vi en liten grupp o kollade på en (vanlig) fotbollsmatch (eller slutet på matchen haha), min skola vann. 

På torsdagen hade vi nån assembly där homecoming king/queen kandidaterna samlades och vi fick se en liten film som de gjort. Och efteråt så var det någon lärares mamma som hade bakat kakor till alla i elever i hela skolan. Alla applåderade helt hysteriskt till henne. 

I fredags slutade vi tidigare för att det var en parad. Jag, Camille och Denniel tittade på paraden tillsammans. Och jag såg en del folk jag kände i paraden, bland annat Josh och Devin, som båda var nominerade till prom king, och Kevin, som också är svensk och gick med resten i band, fast han hade inte något instrument! 
Senare på eftermiddagen/kvällen så var det en tailgate där vi umgicks och åt innan fotbollsmatchen (amerikansk fotboll denna gång). Efter det gick vi ner och kollade på matchen. Innan matchen var det dock en uppvisning med the band. De var jätteduktiga och hade precis gjort en ny koreografi med tema angles and demons. Jag känner en del av dem i band och en del av dem i color guard (de som dansar med flaggor). 10 sekunder in i matchen gjorde vi vår första touchdown och vi vann till slut med typ 36 mot 6, vilket är helt galet för vi har typ inte vunnit förr! Under halftime så berättade de vilka som vunnit och blivit homecoming king och homecoming queen. Han som vann king var en spelare i matchen så han kom rusande från sidan iklädd fotbollsutrustningen, till skillnad från de andra som var väldigt finklädda haha. Och det blev delad första plats mellan 3 tjejer för homecoming queen!! Liksom hur stor är oddsen för det? Efter matchen åkte vi en grupp människor till en restaurang och åt där. 

Igår (lördag) var det homecoming dance. Det var också Nixis födelsedagsfest och jag behövde välja! Jag valde homecoming dance. (Jag hoppas att Nixi inte är arg eller bitter på mig nu! haha) Jordan hade erbjudit Camille att fixa hennes hår innan och sen under dagen så undrade de om jag ville klippa mig. Så jag och Camille åkte till hårsalongen och Taylor klippte mitt hår och Jordan fixade Camilles hår. Vi mötte även 2 lärare i salongen,, men jag har bara en av dem. Efter det körde vi Camille hem till henne så hon kunde fixa sig färdigt och jag åkte hem till mig. Vid klockan 8 så möttes jag, Kevin, Camille, Denniel och Christian hos mig och åkte vidare till själva homecoming dancen. Där Ash, Kendall och Finley väntade. Efter ett tag dök även Henry, Libby, Sophie, Devin och Sarah upp. Jag hade galet kul!! Dansade i princip hela tiden, vilket jag inte riktigt hade väntat mig av mig själv! Men det var super kul! Efter dansen så åkte vi till Sonic och beställde mat/dricka. Sen stängde Sonic så vi åkte hem haha. 

Idag så skypeade jag med min familj i Sverige och Pernilla. Men nu måste jag göra läxor. 


Jag kommer lägga upp bilder, men de är luren så de kommer snart haha. 

Likes

Comments

Ja det var ett tag sen jag uppdaterade här...

Men jag tänkte försöka få ner det jag gjort den senaste tiden haha. Jag kommer för det mesta inte komma ihåg exakt när jag gjorde grejerna dock haha.

Jaja, jag har varit på en till football match. Vi var galet nära på att vinna, men sen tog tiden slut så vi hann inte över... Efter matchen åkte vi till en restaurang och åt där.

Vi har även varit i Kansas City och shoppat lite.

Vi har haft storm drill, fire drill och lockdown drill (tror jag det hette) alltså övningar för vad man ska göra om det börjar brinna. blir en storm eller skolskjutning.

Vi tittade på månen när den höll på.

Oooh jag tittade på the play i skolan.. Vilket var typ en parodi på High School Musical. (de sjöng inte)
Delar av den var rolig haha. Jag känner några av dem som var med i the play. Josh hade en rätt stor roll. Trenna hade också en rätt stor roll. Ash, Denniel, Finley, Sophie hade rätt små roller. Sen var det folk som jag pratar med i skolan men inte riktigt umgås så jätte mycket med, Sadie, Ryan, Morgan, Chris, Anna, Anina,

Jag var på konsert med Jessica, Max och Beth. V såg Wavves och ingen av oss visste riktigt vad de var men de hade hört en låt innan och de spelade den för mig o vi gillade den så vi gick. Det var typ den låten som var bra men det var kul ändå haha.

Jag har varit i en youth group i kyrkan två gånger. Första gången var på nån Art Group grej med Jessica och Libby. Jag gjorde en sån där tavla där man smälter kritor, den blev inte riktigt som jag tänkt haha. Andra gången var jag där med Josh och det var mer som en vanlig youth group grej. Men om folk har med sig gäster så kan man vinna presentkort. Jag och Josh vann och fick varsitt presentkort på ett frozen yoghurt ställe. Dock tycker jag att Orange Leaf har godare frozen yoghurt haha. Aja vi drog ner till det här frozen yoghurt stället igår.

Camille och Jessica sov här en natt.

Det var en kille i min Advanced American Literature som hade förlorat ett vad med någon och han behövde ha på sig en Donald Trump tröja... haha.


Annars har jag bara liksom träffat folk efter skolan, provat några klubbar. Liksom kört på som vanligt.

vet ej om jag missat något...​

Likes

Comments

I fredags var jag på mitt första football game. Det var roligt, men hängde inte riktigt med i allt, pratade mest med mina vänner! Haha. Vår skola förlorade med 6 poäng under. Efter matchen åkte jag, Josh, Libby och Jessica till en pizzeria, men det visade sig att byn/stan bredvid hade haft match samma dag och åkt in till Lawrence för att äta efteråt så det stället var proppfullt. Vi åkte istället vidare till ett ställe som hade hamburgare. Det var jättegott!

Vårt lag är de gröna. Vi är FireBirds. De vi tävlade mot hette The Vikings tror jag.

Vårt marching band, där jag kände några som var med.

Jag köpte en T-shirt med vår FireBird på. Den T-shirten jag helst ville ha fanns inte i min storlek dock.

I lördags klev vi upp rätt tidigt och drog iväg mot Arkansas, till Jordans syster. Första dagen där gjorde vi inte så mycket. Vi var hemma hos dem, några grannar var över, vi åt (krabbor och räkor och majskolv). Dagen efter hittade vi på en del saker. Vi åkte till en flod där vi badade och tillbringade största delen av dagen. Efter att vi badat länge så åkte vi vidare till en drive in biograf och kollade på Minions. Vi skulle även se Jurassic World, men vi hade en femåring med oss plus att resan tillbaka till huset var ganska lång och det var redan rätt sent, så det blev bara Minions. Och igår åkte vi hem.
Jag sov för övrigt i deras sons rum (han sov i ett annat rum), i en säng som såg ut som en bil!

Likes

Comments

Halloj!

Tänkte uppdatera er lite på skolan etc. Alla mina lärare är bra, och några är snäppet bättre. Min US History lärare och min Graphic Design lärare är superbra! Läraren jag gillar minst är min Advanced American Literature lärare, men hon är ändå helt okej. Min Stagecraft och Acting lärare (samma person) är bra och så, men väldigt tyst, hon har inte en så hög röst. Jag tror att det bara är 2 personer jag har flera lektioner med. En av dem vet jag inte vad han heter, även fast folk har sagt det flera gånger, honom har jag i Astrology and Geology och Advanced American Literature. Sen är det en tjej som heter Morgan som jag har i Astrology and Geology, US History och Acting.

I måndags var jag på nån klubbgrejs, där de flesta klubbarna visade upp sig och försökte få folk att gå med. Där pratade jag med Kevin (den andra svenska nissen) för första gången, han var trevlig. Jag skrev mitt namn på typ alla klubbar, så har glömt ca hälften av dem och när de är och allt... så jag får leta reda på folk och be dem berätta för mig haha. Idag hamnade jag, efter skolan, i en klubb som heter FYI, och jag är inte helt 100 på vad de gör... men det var rätt trevligt.

Och igår så bytte Kevin helt plötsligt till min History och Acting klass (så nu är det 3 jag har flera lektioner med).

Super spacead dammsugare!

Och vi hittade detta inne på mataffären!! Är så glad! Haha, bästa glassen, och de tog bort den i Sverige!

Likes

Comments