nu är det så att jag startar upp denna bloggen igen och vill försöka att komma upp igen som jag var aktiv innan så det kommer att bli ca 1-2 inlägg om dagen! det är beroende på vad jag gör om dagarna men jag ska iallafall försöka göra så gott jag kan med bloggen, för att jag ska ha igång min blogg så är det åtminstonde eran hjälp, ni som läser min blogg och uppmuntrar mig så jag håller igång min blogg så jag inte gör som jag alltid har gjort innan bara lagt ner den för att folk inte har läst den. utan er så kommer jag inte komma långt! tack för allt stöd <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Först och främst har ni inte läst denna blogg så tycker jag att ni nu på tiden går in och läser den, sprider den på alla sociala medier och massa andra sidor, för denna bloggen är en av dem bästa bloggarna jag har läst och följer dagligen, det finns inte en dag jag inte läser denna, denna bloggen inspirerar andra unga och även äldre folk.


http://emiliangergard.nu

Likes

Comments

Det är så att det började i fredag, att jag stack till min kompis i Karlshamn, där jag och hon umgicks, sedan så hade vi chillat och tagit det lugnt.

igår Lördag så var jag på en väns 18-års fest, jag vill bara säga det att detta var en kväll som jag kommer komma ihåg väldigt länge, för denna tjejen som hade sin 18-års dag hon välkomnade alla på ett vänligt och hyggligt sätt, detta var en riktigt rolig lördag, tack alla som var inblandade.

Idag söndag: det har inte hänt så himla mycket mer än att jag har kommit hem efter gårdagen, inte alls sovit så himla mycket inatt men sånt får man leva med ibland. 


Likes

Comments

För det första så förstår jag inte ett skit varför just en människa behöva gå igenom en sådan jobbig period då dem blir utsatta av andra folk för mobbning, mobbning borde inte ens existera på denna jord. SÄG MIG EN BRA ANLEDNING VARFÖR NI HAR SKADAT DEM FLESTA MÄNNISKORNA PÅ DEN FYSISKA OCH PSYKISKA DELEN! SNÄLLA FOLKET VISA VARANDRA RESPEKT JAG BÖRJAR BLI TRÖTT PÅ DETTA NU!


En 15-årig flicka skrev förlåt från sitt rum till sina föräldrar. Strax innan hon hittades. Under flera år harhon brutalt utsatts för mobbning från den dagen hon började i klass 1, till dagen hon försvann ochhittades sidan av tågspåret. Hon tog sitt liv på grund av mobbning. För att mobbning ska kunna minska såbehövs det mer föreläsningar just om mobbning och ekonomiska resurser.

så fort någon person dör eller skadar sig, då bryr sig alla folken om han/hon, men när dem ber om hjälp så finns ingen där för dem som är utsatta, det ända dem säger är "DET KOMMER ATT ORDNA SIG" så går det fler dagar och så tillslut så får den personen som blivit utsatt för mobbning i hela sitt liv nog och går den andra utvägen och tar sitt eget liv, för ingen brydde sig om den personen!

TA och lyssna på denna låten och sprid gärna detta inlägget så vi sätter stopp för all mobbning

​Denna låten handlar om att man aldrig ska ge upp, så hjälp någon som ber om hjälp stå inte bara och kolla på när någon blir mobbad, stoppa alla som mobbar! 

Likes

Comments

Stor respekt till dig Jocke, tänk så skulle fler tänka och göra så som du! Kärlek till dig mannen! Du som gjorde detta var är respekten i dig? Jag vet att du inte har så mycket respekt för dessa tjejerna du har skadat, bättre att vara artig och trevlig istället för att förstöra dem helt och hållet, men respekt till er båda två Jonna Lundell Joakim Berg ni är så guldvärda!!


Alla sprider detta så fler får del utav att skänka mera tusen kronor till dessa tjejerna, dem behöver det, sprid min status och gör allt för att fler ska dela och se den!

Likes

Comments

​Hejsan Hejsan, nu är det såhär att om ni är intresserade av målningar med tavlor och så,, då kan ni gå in på denna hemsidan och beställa tavlor för väldigt bra priser, ni får även rabatt på tavlorna

Rabattkoden är: 20% och då skriver ni "feelhome20%"  på alla tavlor. den använder ni i kassan, men jag lovar er detta är riktigt bra och fina tavlor

Här är hemsidan :www.feelhome.se


SÅ SHOPPA LOS, HA EN TREVLIG KVÄLL! 

/


Likes

Comments

jag är så otroligt trött på hur folk behandlar varandra, sluta bete er som barnungar seriöst det är inte alls roligt att ni sitter och klagar över att han/hon inte ser ut som du hade tänkt dig i verkligheten, och sedan slutar du umgås med personen bara för den då inte uppfyllde dina krav du satte på hen, så istället för att hata/klaga så kan ni väl istället sprida kärlek, hoppas ni får en trevlig kväll alla mina läsare!

Likes

Comments

​Det har verkligen varit en av dem roligaste dagarna på jobbet idag, jag vaknade upp lite försent men han ändå komma till jobbet i tid idag, var verkligen taggad för att sälja på jobbet idag, och jag sålde faktiskt riktigt bra idag enligt mig, man kan faktiskt inte göra mer än vad man klarar av, men jag är så otroligt glad att jag har min finaste tjej min familj och även mina vänner runt om kring, älskar mitt liv och allt jag har runt om mig, Min tjej Natalie som är på bilderna får verkligen mig att må bra! hopas ni får en trevlig kväll <3 ha det fett mina läsare! <3 

Likes

Comments

idag har det varit en sådan riktigt jobbig dag då inget har gått som jag vill, först börjar de med på morgonen stiger upp och inser att jag nästan missar min buss men han den, sedan när ja väl är i Hässleholm så ser jag att jag har tappat mitt kort mellan tågrälsen, och när jag är på jobbet så ska ja kolla min väska så inser jag att min matlåda glömde jag hemma, men som tur va så hade jag mackor med mig! Så sålde jag jätte dåligt på jobbet. När jag slutar jobbet så går jag till tåget hinner tåget precis, men såklart så blir tåget försenat när jag väl kommer till Hässleholm så jag missar min buss hem så jag fick vänta en timme på min buss.

Likes

Comments

När allt kommer omkring har man det ändå riktigt bra, så vad finns det att klaga på egentligen? Att kön i mataffären är för lång, att bussen är fem minuter sen, att den där personen som man knappt känner snackar bakom ryggen på en etc. etc, Allt det här är bara småpotatis egentligen som inte borde få ta så mycket energi från vardagen men som så lätt blir veckans snackis, och tillsammans med andra pessimister så drar man bara ner varandra ännu mer tills det bara finns hat kvar, och om man sätter detta i perspektiv så är vår klagan inget annat än absurd.

När allt kommer omkring så är jag frisk, har två ben och två armar samt ett stort fint vitt hus i sibbhult tillsammans med min familj . Jag har mat för dagen och en hel del kläder, mer än vad jag behöver men ändå vill man ha mer, typiskt människor.

När allt kommer omkring så lever jag, mer än det kan man inte begära när 60 miljoner människor idag väntar vid Europas gränser på att någon skall bry sig om dem. Människor som hungrar och inte vet om de kommer överleva tills nästa år. Man kan klaga på mycket men vi i Sverige har mycket mer än vad vi behöver så egentligen borde vi vara tacksamma för varje liten stund som vi inte behöver möta krig, död och fattigdom.

När allt kommer omkring så finns det något så mycket större än att se sina egna "behov" och sträcka ut sin hand till de som verkligen saknar en framtid och till dem vars förflutna är söndertrasat. När allt kommer omkring så handlar det inte om dig, det handlar om andra.

Likes

Comments