Hej på er, hoppas ni har en bra start på dagen, jag har nyss ätit lite och kom på jag självklart måste skriva om mitt dansår 2017, det har varit helt galet detta dansåret, jag vet inte hur men de har bara gått framåt.


Årets första tävling började inte jätte bra, jag hade ganska ont i ryggen va nervös och lite press grät igenom hela tåvingen men slutade bra. Slutade med att jag kom 2.a i Vuxenklassen champion killar, och jag och Filippa på vår första tävling kom 2.a helt galet.

Jag kämpade mer och mer, och jag gjorde de jag faktiskt trodde skulle vara omöjligt, jag tog mig hela vägen upp på 1.a plats, jag kan ennu inte helt förstå hur jag gjorde de, men med Charlottas hjälp och hur jag och Filippa har utvecklat varandra så har de bara blivit positivt.

Sen kom SM där jag och Filippa äntligen fick stå högst upp tillsammans, vann freestylen för 3.e året i rad, och singel gick inte som väntat.

VM de var ett VM som jag aldrig kommer glömma, VÄRLDSMÄSTARE i freestyle, en finalplats och 5,a i solo, och de som bara inte va sant, jag och Filippa dansade oss hela vägen till final, någon som vi inte riktigt trodde men som var en dröm som blev sann.

Flera tävlingar kom där efter som bara blev helt amazing första platser, flera glada moment och mål som blev uppfyllda.

Sen kom den bästa tävlingen i hela mitt liv, de har jag ägt om alla nu känns de som hahaha, men de är de på riktigt denna gången.

Det började men en så jämn och svår final i freestyle, men endån klarade jag de och blev EUROPAMÄSTARE i freestyle, efter de en semifinal i solo som bara va så roligt, och lede till en final i solo, och en 3.de plats, de är en dröm som jag aldrig trodde skulle hända, allt jobb och slit jag lagt ner.

Sen dagen efter var de dags för duo, en semifinal som var mindre kul och gick mindre bra haha, men en final plats blev de endån, och vi gick ut och faktiskt gjorde de bästa vi kunde, så slutade vi på en 4.plats helt galet.

Sen kom terminen sista tävling som blev NM där jag vann i freestyle så är alltså svensk nordisk europeisk och världsmästare i freestyle, 1 i solo med nästan alla1.or i final för att va exakt alla förutom 1, och samma i duo där vi hade så kul, vi dansade ut all glädje vi hade allt vi hade bara kom ut, och en överlägsen vinnit igen.


Så mitt dans år hade inte kunnat bli bättre, just u väntar jag bara på att de ska slå 00.00 för att de ska bli 2018, och nya utmaningar och mål som ska komma, och förhoppningsvis super resultat.

GOTT NYTT ÅR <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments