Hej hörnet

Idag fick jag bli hemma på grund av halsont igår och sitter kvar, och fruktansvärd huvudverk! Men imorgon hoppas jag att jag mår bättre, för imorgon kommer Charlotta till dansskolan och de vill jag inte missa!

Men idag har jag testat min nya mobil lite, eller ja mest kameran och e hur nöjd som helst, fick alltså en iPhone 8+ av Daniel, kan inte vara mer glad över de bästa plastikfantastik e han <3 <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Finare vänner som alltid finns där för dig får du leta länge efter efter!

Likes

Comments

Godmorgon, hoppas allt e bra fast de är ganska tråkigt väder, här hemma i Skåne iallafall.

Men jag tänkte dela med mig av lite små saker jag är intresserad av just nu, jag är mest ute efter småsaker just nu, skor mössa lite så. Och något som jag verkligen börjat gilla på sistone e smycken, tycker de gör en väldigt stor del i ens outfit, så de är något jag tycker e ganska nice, sen kan jag absolut blanda silver och guld, tycker bara de kan va lite coolt, alla tycker inte de men jag tycker de kan va lite nice.


Likes

Comments

Hej!

Nu ligger jag i sängen efter en helt okej dag, idag var första dagen i skolan de var väll okej, inte något jag tycker e super roligt men men de ska ju göras.


Sen blev de ens vänt till gymmet och trappan i 30 minuter, min rumpa brände ganska mycket kan jag lova, och sen lite armar på de, så de va endån ett bra gympass tyckte jag. Känns skönt att jag kommit igång med gymmet på riktigt utmanar mig själv med mer vikt, vilket känns bra, men även myset annat som gör att jag känner lite resultat.

Hoppas ni haft en bra dag, och ha en fortsatt mysig kväll!<3

Likes

Comments

Hej på er hur e de?

Jag har pratat mycket om vad jag älskar osv men aldrig om vad jag gillar lite mindre. Så tänkte kan lika bra bara skriva av mig lite vad jag har för tankar om de

Förbjuden kärlek de är nog de värsta jag vet, både där föräldrar stoppar kärlek mellan vad man gillar homosexuella eller hetro, men även ålder. Jag tycker att de kan va de värsta jag vet, en annan människa kan väl inte bestämma vem du ska gilla eller vad du ska gilla, de är väl du som vet de bäst själv. Det är som min mamma har sagt om en människa säger "hoppa från ett höghus gör du de då"? nej såklart du inte gör för då skulle du dö, men om en människa dina föräldrar vänner eller what ever säger du får inte gilla killar, tjejer eller den är för gammal så ska du lyssna på de? Min fråga e då om den människan egentligen vet då vem du är som människa eller ad du gillar och känner, om den lever i din kropp, för helt ärligt tror inte jag de.

Okej men jag kan hålla med om en 14 åring e tillsammans med en 45 åring kan de va lite konstigt men om hen e kär så fine, men en skillnad på 3-5 år är inte så mycket, bara för den ena är äldre och den andra yngre så spelar de väl ingen roll, folk gillar olika och så är de bara. Och när folk slutar förbjuda kärlek kommer folk sluta bli sårade också.

Detta är bara min egen åsikt om de hela, folk kommer alltid tycka olika men man kan ju hoppas att folk kan försöka förstå, ha en fortsatt mysig månad hörrni. <3

Likes

Comments