Hej hörrni!

De här med motivation tycker jag är ganska svårt, för mig har de kommit och gått lite. Även om de liksom alltid finns där så har de varit svårare visa dagar än andra. Kanske bara är jag som känner så jag har inte riktigt någon aning.

Efter som jag är en elite dansare, tävlar på högsta nivå, och Äntligen börjar placera mig bra i alla grenar på EM och VM, så har motivationen bara blivit bättre, vissa gånger har jag absolut bara känt att de inte kommer gå, men jag har lärt mig att aldrig ge upp. Och nu när jag alla mina sponsorer och samarbeten så känns de ännu roliga, då vill jag visa ännu mer hur bra jag verkligen är, de är som min mamma säger jag e född till att göra detta.

Men det som varit jobbigast är när de inte gått bra, eller man inte når dem resultaten man vill nå. Innan var jag så jag ville väga så lite som möjligt, och ha så mycket muskler som möjligt, men jag har äntligen och tack för de insett att de inte går. För att få så mycket muskler jag vill måste man äta mycket och man kommer bli stor, man kommer väga mycket men de är ju bara muskler. Och jag måste säga de nu när jag börjat äta och styrketränar med så har jag gått upp 1.5kg på två och en halv vecka. Och de gör mig så sjukt glad, jag vägen nu 61,5 och de har jag insett nu är är ett på tok för lite.

Mitt mål nu är att jag på EM i sommar ska väga 70 kilo, de kommer bli svårt men absolut inte omöjligt. Och med all hjälp jag får på träningen och och av Mille och Charlotta vet jag att de kommer gå, och självklart mamma som hjälper mig sjukt mycket.

Så sluta aldrig kämpa för vad du vill även om folk säger dumma saker, eller inte tror på dig så ska du tro på dig själv

"never take your eyes off your gold"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Följer ni mig på Instagram har ni redan sett att jag just nu gör ett samarbete med Proteinbolaget, om inte får ni gärna börja följa mig, @simongustafss0n.

Jag fått hem massor av produkter från proteinbolaget som jag under en månads tid ska testa och sedan utvärdera för er. Jag ska se hur min kropp hanterar produkterna och om de ger någon effekt på min träning. För att ni ska följa mitt resultat kommer jag att lägga ut bilder och videos, speciellt på Instagram men även här på bloggen där jag visar er min förändring och åsikt om de. Som ni kanske redan vet tränar jag ganska mycket, jag har både min dans sen gymmar jag även.

En tränings vecka kan se ut lite olika ut men för mesta dels såhär

Måndag: Fys och stretch + friträning (ibland gym innan skolan)

Tisdag: gym

Onsdag: Freestyle och slow + tekniklektion

Torsdag: Duo lektion + solo lektion och gym ibland

Fredag: gym

Lördag: Tävling eller vila

Söndag: Freestyle/gympa + gym

SÅ så kan en tränings vecka se ut i mitt liv, ibland blir de lite mer än detta men då är de oftast lite styrka hemma, eller en springrunda.


De första jag tänkte visa är ett BCAA pulver. Detta kommer jag att dricka innan och efter min träning. Jag valde smaken sura flaskor som verka och är så god, smakar verkligen som godis!! Jag har en rabattkod till er såklart, uppger ni ”PBSIMONGUSTAFSSON” när ni handlar på proteinbolaget ger den er 20% på GAAM Nutrition och även 10% på deras övriga sortiment. Koden kan ej kombineras med deras andra kampanjer och rabatter och den gäller endast en gång per kund.


Glöm inte checka in deras hemsida https://www.proteinbolaget.se/​

Likes

Comments

Hej hörni!

I Samarbete med Themanbox så har jag fått hem månadens box, månadens box passar väldigt bra eftersom de var massa hudvårdsprodukter. Det passar så bra för just nu e jag super stressad och då blir min fy sisåsär, men med dessa produkter tror jag de kommer bli super. Jag har nyss testat ansiktsmasken på bilden, och de känns skönt nu efter iallafall, så jag kommer återkomma med vad jag tycker om resterande produkter lite senare i månaden.


Tack så mycket Themanbox för den fantastiska boxen!

Likes

Comments

Hej hörni

Idag var en så skön och rolig dag i skolan, jag och Julia börjar äntligen få väldigt mycket gjort på vårt UF! Och va baaa allmänt glad idag.
På frisörlektionen idag fick jag lite till fräschat hår av Tilde alltid lite skönt så känns ju som man e hos frisören Hahaha
Just nu ligger jag i sängen tänkte kolla på en film och bara ta de väldigt lungt, kanske sova tidigt också vem vet, brukar inte bli så men man kan alltid försöka.

Ha en mysig tisdag på er!

Likes

Comments

Hej hörni!

Ikväll blev de en lugn kväll ingen träning för jag va inte 100, istället blev de ett litet bad och ansiktsmask, precis vad jag behövde!
Egentid är alltid bra Hahah, idag händer inte jätte mycket mer än skola och plugg!

Hoppas ni får en mysig tisdag :)

Likes

Comments

Och sist men absolut inte minst, de som jag är mest stolt över, jag tog mig hela vägen upp på pallen i solo!!!! Nu när jag skriver de kan jag fortfarande inte förstå de, de är detta jag tränat så hårt, alla timmar jag lägger ner och lagt ner, de lönar sig äntligen, inte nog med att jag kom 3.a som e sjukt bra, att folk var så stolta och nöjda över hur jag dansade. Det tror jag nog är de som känns bäst, för då har man verkligen förtjänat den platsen.

Så en nöjd och glad Simon åkte hem från Vitryssland för en vecka sedan <33

Likes

Comments

Jag gjorde de som jag först trodde skulle bli enkelt men som blev svårt, jag tog bort den svåraste volten i mitt freestyle program till EM för att göra ett rent och snyggt program, men jag var andra mittenimuten ut och han gör volter som aldrig för, Charlotta och Filippa tittar på mig och göra gör rörelser att jag ska göra skruven, för att han gjorde så svåra volter. jag går ut och gör en bra dans, inte lika bra med mina volter, men jag trodde de skulle bli en andra plats denna gången.

När dem skulle ropa upp 2.an började jag gå upp mot pallen, för jag tog för givet att jag skulle komma 2.a, men när dem inte sa mitt namn, blev de en sån lättnad i min kropp, man behöver inte göra dem svåraste volterna för att vinna.

Så nu är jag mer än nöjd över mig själv

Likes

Comments

HEJ!

har inte uppdaterat någonting sedan jag i Vitryssland med Filippa, och familjen och tävlade EM. Detta EM har varit helt fantastiskt, mycket jag fortfarande inte fattar, men en av placeringarna jag knep hem med Filippa va en 4.plats i duo, efter en mindre bra semifinal där båda var väldigt nervösa, och kanske även lite press, kom vi igen sen i finalen och gjorde ett väldigt bra jobb.

Älskar att stå på golvet med Filippa, vi kan skratta år våra misstag men sen samtidigt ge kritik till varandra för att rätta till de som gick fel. Love you flip <3

Likes

Comments

Godmorgon hörni!
Idag gick jag faktiskt upp klockan 5 för att cykla upp till gymmet och gymma lite innan jag ska till skolan, de va faktiskt riktigt skönt men de märktes att int klockan va så mycket, kroppen va inte de piggaste på jorden Hahah! Men förutom de så va de väldigt skönt, nu ska jag hem och duscha och äta frukost med Wictor för idag fyller han faktiskt år❤️ min lilla kille blir 10 år

Likes

Comments