Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!

Just nu sitter jag på drop in röntgen och väntar på att få en tid för ryggen nu, känns skönt att äntligen ta tag i de!
Efter de ska jag till dansskolan och gå igenom paren med Filippa, för på torsdag gäller de, då ska vi tävla EM! Vi åker onsdag morgon och e framme runt 2 sen e de bara kolla arenan och checka lite allt möjligt, för att sen sova tidigt!

Vi hörs sen för ikväll ska jag ut och äta med Nathalie och Emelie!

Likes

Comments

Hej hörrni

NU ligger jag hemma i sängen och inser att jag glömt att blogga om förra helgens tävling. Hur kunde jag glömma de, tävlingen gick bättre än vad jag trott.

1.a i disco freestyle 1.a i duon med Filippa och även 1.a i solo med alla 1.or i finalen, hur galet är de?, många ettor i samma mening haha, men de känns så skönt ett bevis på att jag verkligen kan, och att jag är redo frö EM nästa vecka.

Sen hur snygg är inte min nya sponsor dräkt från Janine, den är helt fantastisk, kunde inte vara med nöjd över den.

Hoppas på att helgens tävling blir bra, då blir de tyvär bara solo, eftersom Filippa blivit sjuk, men hon stannar hemma och vilar till EM som är om bara en vecka herre gud.

Likes

Comments

Hej hörrni!

Jag har massa roligt att berätta, för er som följer mig på instagram så har vi en tränare som heter mille, hon är medhjälpare och tränar oss varannan vecka när charlotta inte kan.

Hon har på väldigt kort tid inspirerat och gett mig så mycket tips, på både dans och teknik delen.

Men jag har under alla tråkigheter också varit uppe i Örebro och Charlotta och tränar med Giancarlo från italien. Det var en workshop under två dagar som väldigt lärorika, de är saker som han säger som man själv aldrig skulle tänka på.

Fick en ny singel och en ny par som är helt amazing, lite stressad blir man som vanligt hehe, eftersom de är tävling nästa vecka här hemma, man vill ju självklart göra dansen så bra man kan.

Jag har hopp och kombinationer som ingen annan och de gör att jag känner mig speciell, och som att jag kan göra de till mitt eget.


Men de som känns så skönt är att Charlotta verkligen pushar och gör allt för att jag ska ji dit jag vill, hon vet att jag vill mycket och därför trycker lite hårdare, de är de jag älskar med henne, hon kan trycka på och säga saker som man i stunden kan bli irriterad men sen gör de att man kämpar desto mer, det älskar jag <3 så utan CHarlotta så hade de varit svårt, men även tack till MIlle och Giancarlo

#teamhelgesen


Ha en mysig lördagskväll! kramisar :)


Likes

Comments

Hej hörrni!

Jag har inte bloggat på ett väldigt bra tag, jag har faktiskt väldigt bra anledningar för de, och dem kan vi ta i ett annat inlägg, för nu ska vi ju skriva om saker som faktiskt är kul.


Hur fint är inte Paris? Paris tornet, disneyland, och bara hur mysig den staden är.

Jag har blivit så sugen på att åka dit kanske en vecka med familjen eller bara några dagar med min syster, bara hon och jag, de hade varit en dröm så mysigt.

Bara äta gott, shoppa och bara kolla runt och ta massa bilder.

Men de jag tror är ju att dem har sjukt god mat, inte för jag är den som älskar att äta haha, men jag tycker verkligen om baguett och de ska ju vara helt fantastiskt där haha.


Sen verkar människorna bara hur trevliga och roliga som helst, helt fantastiskt!

Vi får väl se, man önskar ju att man hade ett jobb så man tjänade duktig med pengar så man hade kunnat bjuda sin syster på de, men vet inte riktigt var tiden att jobba skulle finnas hahah.


Men ha en jätte mysig onsdag och ta hand om er! kramis


Likes

Comments