Hur gott är inte vapiano jag bara älskar de!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dessa två brudar är oslagbara, ni är helt fantastiska, utan er i skolan hade jag ju nog dött och int enig med de, ni överaskar mig alltid på något sett med era galna idéer haha!

Älskar er tjejer

Likes

Comments

Kan man ha en mysigare lunch, med bästa sällskapet! <3

Likes

Comments

Hej hoppas allt e bra fast de e lite regnigt idag!

Och tänk de är sommar och de regnar då blir man verkligen inte brun, därför skulle jag kunna rekommendera ett så mycket enklare sätt. de går på ungefär 20 minuter sen e du brunare än aldrig förr, en fantastisk bränna som passar just dig, inte nog med att denna fantastiska bränna sitter hur bra som, den ser så naturlig och fräsch ut.

som ni vet tävlar jag ju i disco och tar därför brunutansol till varje tävling, men men spartanen från @spraytan.aholm (på instagram) så behöver du aldrig oroa dig för fläckar eller sådant.

Bemötandet man får när man kommer ditt är helt underbart, man känner sig trygg och inte alls nervös som jag faktiskt gjorde första gången, hon tar hand om dig på bästa sätt och ger exakt den snyggaste färgen man förtjänar hehe!

Känns lite som om hon är min mamma när man pratar om henne såhär att hon tar hand om mig på bästa sätt, men lite så känns de och de tycker jag e så härligt, jag kommer alltid ut ur dörrarna super nöjd och superglad över mitt resultat hur jag ser u, hon är helt enkelt den bästa i hela skåne skulle jag säga hihi.

Henne hittar ni i Ängelholm (skåne) på verkstadsgatan 4 Vill ni boka tid kan ni skriva till henne på DM på instagram där hon heter @spraytan.aholm för endast 350kr hur bra pris?!?!?!?!

Så gör precis som jag skriv ett DM och få den snyggaste brännan nu innan skolan börjar, eller bara för att få lite mer färg nu under sommaren.


Ha en mysig fredag! <3

Likes

Comments

Detta armband fick jag med mig idag från Malmö, ett super fick armband i militär, tyckte de va väldigt coolt och anorlunda, armbandet var från btr man, aldrig haft något där ifrån innan, men tyckte verkligen de va super fint, skulle absolut kunna tänka mig köpa mer där ifrån!

Likes

Comments

En inte alls stressig morgon började med att vi hämtade melon på mickaelas (syrorasyster) jobb, efter de fixade jag mig, sen satte mamma och jag oss på tåget på väg till emporia i Malmö. Lite saker fick jag med mig iallafall, och såklart god mat. Mysigt med lite ensamtid med mamma innan hon åker till Österrike med Daniel och Wictor.

Ha en mysig torsdag du med!

Likes

Comments

Myskväll hemma hos Daniels föräldrar❤️

Likes

Comments

Då va jag och Stella på väg mot två mysiga dagar i Göteborg, idag står iallafall Liseberg på schemat de vet jag!

Likes

Comments

Idag blev jag överraskad av mamma Daniel Mickaela och Linus och Wictor såklart! så himla kul blev verkligen så glad, de e verkligen bevis på att dem e stolta över mig för mina VM prestation!

Likes

Comments

HEJ!

Nu ligger jag här i solen och faktiskt är lite sjuk, ganska förkyld och lite seg i kroppen, men väldigt glad endån skulle jag säga. För nästa vecka redan om 6 dagar faktiskt så ska jag och Stella till Göteborg, vi åker upp tidigt på morgonen hela dagen bara myser, sen ska vi faktiskt övernatta där spendera hela tisdagen sen hem igen, men två heldagar i Göteborg med Stella de skadar verkligen inte enligt mig.

Hoppas min förkylning kan försvinna snart så jag kan koma igång och träna med Filippa igen, de är ju trots allt inte så långt till EM så hårdträning men de e bara kul. efter VM och hur de gick där så är jag bara mer taggad, sen har vi ju lotta som e helt fantastisk och hjälper oss hur mycket som helst.


Ha en mysig tisdag!

Likes

Comments