HELT SJUKT!!!!!

Igår blev jag worldchampion alltså världsmästare, helt galet, jag kan knappt förstå de, jag har tränat så hårt för detta 12h per vecka i 3 veckor bara för att klara de målet!
Och jag klarade de är så stolt över mig själv!

Och inte nog med de dansade jag mg hela vägen till final i solo male adult och knep mig en 5 plats HUR SJUKT?!?!?

Nu e jag nöjd och glad och satsar på nya mål till EM i belarus

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken magisk kväll, idag fick jag dansa VM final med Filippa, helt otroligt att vi dansat tillsammans i 5 tävlingar i h tränat ett halvår och nu e vi i final. De blev EM 7 plats men vi e sjukt nöjda!
Inte nog med de tog Filippa hem en 6 plats i freestylen efter att nyss kommit tillbaka helt sjukt!

#dreamteam

Likes

Comments

Då var de vår tur att äntligen flyga till VM och chomutov!

Likes

Comments

Hej och trevlig kväll på er!

Imorgon vid 6 tiden ska vi sätta oss i bilen för att köpa mot Köpenhamn och flygplatsen. För imorgon bär de ju faktiskt av mot Tjeckien och disco VM, väldigt taggad men också väldigt spänd och nervös. Vi kommer landa runt 12 få vår hyrbil sen tar de ungefär en timme till staden där vi ska bo. jag tänkte direkt dra mig till hallen för att kolla på alla svenskar och träffa alla, och kanske testa golvet med Filippa hehe. för på fredagen är de faktiskt vår tur att tävla, då bli de par på eftermiddagen och freestyle på Filippa på förmiddagen, ska självklart va där och låta och heja mest.

Just nu sitter jag och mamma och stenar och syr fast de sista på min freestyle dräkt som snart e klar, hoppas den blir bra, och känns bra att dansa i. Den e helt ny så de känns bra att använda den på VM. Men de får vänta tills lördag då solo och freestylen är.

Mina tankar är just nu att jag vill och kan vinna freestylen, men efter som de är en bedömningssport så kan jag inte mer än göra mitt bästa. Paren skulle vara så kul att stå i final, men de är vårt första VM tillsammans så jag har ingen aning. Solo hoppas jag verkligen på en final plats, denna terminen har varit väldigt oklar, vissa gånger har de gått super och vissa gånger lite sämre. Men jag vet också att jag kan klara de om jag vill, för jag har tränat så hårt för de så jag kommer vara som ett odjur och bara kriga haha.


Men hoppas ni har en mysig sommarkväll så hörs vi imorgon.

Likes

Comments

Can be more proud over my babe!

Igår trots att du inte mådde 100 så gick du ut och gjorde en sån show, du va helt fantastisk på dansgolvet igår, din final va MAGISK. och kan du fatta de du dom 3.a i högsta klassen i hela Svergie för tjejer och fick en 1.a i final de e galet. Det ska bli en ära att få se dig nästa vecka på VM i freestyle 100% säker på att du kommer äga


LOVE YOU <3

Likes

Comments

Kan inte förstå de vi gjorde de igen etta igår på terminens sista tävling, och inte nog med e så vann vi med ALLA 1:or helt galet, nu är vi äntligen i champion!

kan inte vara gladare än att få dansa med dig, nästa vecka drar vi till VM och då kommer vi va bättre och snyggare än någonsin


#dreamteam.

Likes

Comments

HEJ!
Som ni kanske tror så har jag gjort en förändring, ja på sett och vis har jag de, idag fixade nämligen ivana mitt hår, man ser inte så bra på bilden efter som jag va så klantig och tog den i svart och vit, men de hon gjorde va att lämna ut min färg lite, efter som de va ganska ojämnt förut! Lite fruktstund med annans blev de också!

Ha en mysig torsdag!

Likes

Comments

Har jag inte världens bästa mamma❤️❤️

Likes

Comments

Igår hade jag världens mysigaste kväll på haket med Gry thilda och Petronella!
Så mysigt att träffa dem igen, för nu blir de inte lika ofta man träffas nu, för dem som inte vet så är de några från min gamla klass!

Ha en mysig tisdag

Likes

Comments

Ennu en bra dag, bara myst med familjen hela dagen, behövde en hemma dag eller ja va en sväng på väla med mamma.
Skulle hitta ett par vanliga jeans men de finns inte, eller jo de finns men inte som passar mig, och de suger riktigt hårt, för stora ben och för smal midja!
Så snälla gör Jens som passar mig hihi!

Nu ligger jag på studsmattan i bara shorts, hur härligt???
Älskar detta med sommarlov!

Imorgon blir de att träffa Sara igen (ovanligt) haha
Vi ska väll bara chilla kanske äta något gott, och på kvällen blir de som vanligt träning med Filippa

Ha en mysig lördag kväll!

Likes

Comments