Från mig till mig

Allt mitt imellan

En påskpresent från mig själv till mig själv! Blev lika glad som om jag fått det av någon när eller kär när jag kom hem och såg paketet i hallen. Gillar verkligen LUSH produkter, mycket för att vilken Svensson som helst kan faktiskt förstå ingredienslistan och det känns bra! Förresten, visste ni att LUSH packar sina produkter i 100% återvunnen kartong och att skumbitarna är gjort av svamp och därför helt naturligt nedbrytbart?! Tummen upp alltså, här snackar vi om innovativa och ansvariga företagare. Även hela konceptet är att en som konsument lämnar tillbaka burkar när produkten är slut och återvinner de på så sätt. Tydligen har LUSH inte producerat en ny svart burk sen 2008 och det är ju fantastiskt!

Hur som helst, jag har haft en fin påskhelg hemma hos Dominics föräldrar men hade otrolig hemlängtan. Så när jag kom hem till lägenheten och såg att mamma hade skickat ett påskpaket så brast det. Lite tårar och pasta-pesto senare mår jag bra igen. Det är svårt att vara så lång ifrån min familj hela tiden. Men jag träffar dem igen i både juni och juli, sen förhoppningsvis lite mer regelbundet under de kommande tre åren om det blir universitet. Vem vet... En sista grej, det har oavsiktligt blivit gult tema här på bloggen på sistone, mitt undermedvetna är redo för våren!
Puss & kram ♥

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilken fin present från dig själv - till dig själv 😍 Fantastiskt mysigt att kunna unna sig ibland ❤️nouw.com/janielindahl
simoneviebke
simoneviebke,
Det är vi värda allihopa <3 nouw.com/simoneviebke
ineees
ineees,
Åh vad underbara produkter, härligt att unna sig!! ❤️❤️nouw.com/ineees
simoneviebke
simoneviebke,
Ja, verkligen! Snälla mot djuren, naturen och mig hihi <3 nouw.com/simoneviebke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229