Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hvis der er noget jeg er fan af, så er det uden tvivl sneakers <3

Derfor vil jeg lige dele mine to seneste køb med jer, som allerede er gået hen og blevet to af mine absolutte ynglings par. Jeg har købt dem i en butik, som hedder Titolo. Butikken er placeret i Zurich, og det kan KLART anbefales, at tage et smut forbi den hvis man besøger den lækre by.

KÆMPE KNUS SIMONE

Likes

Comments

Hvis du er lækkersulten efter en god pizza imens du shopper i varmen, bør du klart smutte forbi Pizzeria Ristorante Molino. Jeg har spist der et par gange, og altid gået glad + tilfreds derfra. Derudover er det lige ud til søen og alle de lækre butikker samt er servicen virkelig i top!

Hvis man enten har travlt, eller har brug for noget hurtigt samt nemt kan man smutte forbi RICE UP. Deres koncept er vildt smart, og jeg er virkelig stor fan af deres mad. Du "designer" selv din ret, og det tager ca. 5 min.

Derudover er det placeret lige i centrum af Zürich, så du kan hurtigt og nemt komme videre i dit program. Det er også muligt, at spise det på stedet hvilke også er super hyggeligt.

Jeg må erkende, at jeg desværre ikke fik fat i hvad denne restaurant hed.. Dog er jeg nødt til, at vise jer et billede af min mad da det simpelthen smagte SÅ godt. Retten bestod bare af tzatziki, hummus, falafel og ristet pitabrød. Det er klart en ret jeg skal prøve af i mit eget køkken, når J og jeg er hjemme igen ;)


Så hvis i en dag skal et smut forbi Zürich, og har brug for lidt lette og lækre mad steder kan i prøve ovenstående af. Jeg er i hvertfald stor fan af alle stederne, og kan klart anbefale dem.

Igen igen er i velkommen til, at skrive til mig hvis i har nogle spørgsmål i forhold til Zürich eller de ovenstående mad steder og så vil jeg svare så godt jeg kan.


KNUS SIMONELikes

Comments

Hey alle sammen ;)

Udover en masse arbejde hen over sommeren, har jeg tilbragt min sommerferie på Malta, dernæst i Italien og på nuværende tidspunkt befinder jeg mig i Zürich, Schweiz. Alt i alt har jeg været afsted i 3 uger, og det har været helt fantastisk til trods for det har været meget forskellige rejser.

Malta var maks familie ferie. Hvilke indeholder totalt børnevenligt hotel (da jeg har små fætre og kusiner), all inclusive, pool time all day og massere af hygge. Det var en super sjov og hyggelig uge. Jeg elsker, at tilbringe tid med min familie så ugen var helt perfekt set med mine øjne.

Civitaquana, Italien var næste destination og en helt anderledes rejse i forhold til Malta. Vi tilbragte ugen i et hus vi havde lejet oppe i bjergene, og slappede ellers bare maks af. Her var der ingen små børn med, så vi kunne gøre tingene i vores helt eget tempo. Det er første gang jeg har lejet et hus, og holdt ferie på den måde. Det kan klart anbefales. Hvis du vælger, at bo i bjergene ligesom os kan det også anbefales, at man lejer en bil. Det havde vi gjort og det var SÅ rart, ikke være afhængig af noget som helst ;)

Zürich, Schweiz er som sagt min nuværende destination. Det er en af mine absolutte ynglings destinationer, og jeg vil anbefale det til alle. Jeg kommer her ofte, da min moster og onkel bor her og for hver gang elsker jeg landet mere og mere. Her slapper vi bare af og nyder varmen i deres super lækre hus, som ligger ud til en kæmpe sø. Hvilke er top lækkert i denne varme, da man kan hoppe i lige når det passer en. Derudover er dette sted min get away, når tingene i Danmark bliver lidt for meget. Så jeg har et helt specielt forhold til det, og det er uden tvivl som et andet hjem.

Det var et kort resume af min sommer, som den har set ud indtil videre og jeg har nydt hvert et sekund. Hvis der skulle være nogle spørgsmål angående nogle af rejserne eller andet, så er i velkommen til, at kommentere eller skrive til mig :)

KNUS SIMONE

Likes

Comments

Hey alle sammen.

Jeg har været en del fraværende på bloggen de seneste måneder, hvilke jeg nu har besluttet mig for, at gøre noget ved. Til trods for jeg selv har været skyld i stilheden, har jeg godt nok savnet, at udtrykke mig samt dele diverse oplevelser og tanker med jer alle :) Det giver mig en skøn tilfredsstillelse, hvilke blandt andet er en af årsagerne til, at det er super dumt, at "stoppe"/holde SÅ lang en pause.

Det har været nogle af de mest oplevelsesrige, travle og fantastiske måneder i mit liv indtil nu. For kort, at give jer et indblik i den seneste tid er jeg først og fremmest blevet student. Det medfører selvfølgelig hele studenterugen samt vognkørsel. Dernæst har jeg været på 3 meget forskellige rejser, og taget nogle afgørende samt vigtige beslutninger for mit fremtidige år. Det betyder blandt andet, at jeg endelig har besluttet mig for, at jeg holder sabbatår. Jeg vil rigtig gerne gå endnu mere i dybden med alt, hvilke vil komme til udtryk i diverse indlæg jeg arbejder på.

Jeg har altså en masse på hjertet, og jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang igen. Derudover håber jeg i stadig er friske på, at følge med :)

Kæmpe sommer kram herfra.

Likes

Comments

En super tiltrængt vinterferie er ved, at nå sin ende. Jeg har tilbragt ferien på den lækreste skiferie i Østrig sammen med min familie og kæreste. Det var virkelig skønt at koble helt af, og bare nyde hvert et minut i deres selskab. Nedenfor kan i se en lille photo diary med billeder fra ferien. Hvis i skulle være interesseret har min søster og jeg skitøj på fra SOS BLACKSNOW og jeg kan klart anbefale det. De lavet noget super stilet og cool styles.
Jeg vil nu starte planlægningen af den kommende uge.


Håber i har haft en lækker vinterferie, og ligesom jeg nydt pausen fra arbejde/skole.

Simone

Likes

Comments

Hey allesammen..

Der har været lidt stille på det seneste, og årsagen til dette er min DIO aflevering.. Jeg har hovedsageligt levet på flannen (mit y spot i Køge), sammen med to rigtig gode venner. Som billederne viser forkælede vi samtidig os selv med god mad, vin og kaffe.. Det var bestemt en nødvendighed!
Nu er opgaven endelig afleveret, og der er kommet nogenlunde styr på sagerne. Derudover har jeg haft et rigtig godt møde, der resulterede i en masse spænende projekter, som snart bliver realitet. Det bliver SÅ godt, og jeg glæder mig til at dele det med jer.

Nu slipper jeg alle frustrationerne, arbejdet og skolen... Så ses vi på pisterne!

Simone

Likes

Comments

Trust the process. Jeg har været inde på emnet før, og har nu besluttet mig for at bygge videre på det. Da jeg snart er færdig med alt det basale: folkeskole, efterskole og handelsskole, er jeg i gang med at finde ud af hvilke retningslinjer jeg nu skal følge. Det er bestemt ikke et nemt valg. Derudover er det først nu, jeg er begyndt at være mere bevidst omkring mig selv og mine fremtidsplaner. Jeg ved at det er en struggle for rigtig mange, at tage stilling til hvad deres næste move skal være, hvad deres fremtid skal indebære og hvilke retningslinjer de skal følge. Derfor har jeg besluttet mig for, at dele ud af mine erfaringer endnu en gang, og give jer nogle af mine bedste råd til at finde din vej her i livet. Det skal dog lige pointeres, at jeg er imod hele ideen med at man skal vælge ”resten af sit liv” i en alder af 19 år. Tværtimod er jeg overbevidst om, at man bare skal følge sig hjerte. Jeg synes bestemt det er okay, at udvikle sig undervejs og vælge nye veje. Personligt har jeg valgt at tage en dag af gangen, og det eneste jeg er ved på nuværende tidspunkt er, at jeg er på rette spor. Når alt kommer til alt er det vigtigste vel, at vi er glade for det vi lave og vi er glade for os selv.

Mentor: Det er ingen hemmelighed at jeg ramte bunden her i 3.g, hvilke jeg aldrig, i min vildeste fantasi, troede kunne ske for mig. I denne periode besluttede jeg mig for at det var på tide at hive mig selv op at hullet. Det var på tide at være glad igen. Derfor fandt jeg mig en mentor. Min mentor i livet og alle de store spørgsmål, er faktisk min søde moster. Hun har været bosat i Schweiz så længe jeg husker, og hun er den sejeste kvinde jeg kender. Jeg ser op til hende, hendes projekter, hendes tankegang og alt hun står for. Derudover er jeg kreativ, iderig, ny tænkende og mig selv i hendes selskab. Derfor er hun blevet min personlige mentor. Det er en af de bedste beslutninger jeg hidtil har taget i denne proces. Hun hjælper mig med, at udforme mine ideer og ønsker. Hun hjælper mig tilbage på sporet, hvis jeg er kørt af. Hun er min favorit på opkaldslisten, og udover det faktum, at hun er familie, vil jeg aldrig være foruden hendes mentor rolle. Mit første råd er altså, at man bestemt bør finde eller have en form for mentor hvis du står med nogle problemstillinger du finder svære at løse selv.

Create: Jeg elsker at udvikle, kreerer og skabe nye ting. Derfor er det kreative en stor del af mit liv, og selv de mindste ting jeg kan udrette og lave, bringer smil på mine læber. I det kreative hjørne er jeg 100 procent mig selv. Create indeholder uendelig mange ting og metoder. Det kan være alt fra moodboarding, afleveringer, fotos, indretning osv. Så længe jeg inspirer, gør noget godt og interessant er jeg glad. Mit andet råd er hermed, at man bør finde en hobby, noget der interessere en og noget der bidrager med noget positivt til ens liv. En af mine ynglings ting ved det kreative er, at jeg er langt væk fra den virtuelle verden og de sociale medier. Jeg er bare mig, og kan udforme mine ideer præcis som jeg vil.

Frit løb: Det er vigtigt for mig, at jeg selv kan bestemme min vej i livet. Jeg er virkelig imod det moderne fænomen man ofte ser “Be like them”… Jeg er fan af frit løb. Jeg synes det er 10 gangere federe, at vi skiller os ud og vælger de ting vi synes er cool og inspirerende. Man skal simpelthen ikke være bange for, at købe sin bluse i gul selvom alle andre går i blå. Man skal ikke vælge sin drømme uddannelse fra, fordi alle andre vælger sabbatår. BE YOU! Mærk efter, og skab din egen vej. Du skal lave det der gør dig glad og du skal gå i det der gør dig glad. Det kan være så ufatteligt svært, men det er så ufatteligt vigtigt. Mit tredje råd er, at man altid skal huske på, at frit løb er okay. Hvilke også er noget mine forældre altid har haft fokus på, og bestemt også noget jeg har haft rigtig meget fokus på det seneste år. Personligt bliver jeg også mere inspireret af mennesker der gør tingene på deres egen måde. Det er modigt og sejt.

Sociale medier: Et af det største og sværeste områder, synes jeg. Det er så nemt at falde i og være som alle andre. Kun poste billeder når du bliver ejer af noget nyt, kun poste billeder når du har make-up på osv. Der er en tendens til, at vi kopier andres billeder og andres måde, at håndtere de sociale medier på. Jeg synes bestemt det er okay, at blive inspireret og have de samme interessere. Men det bliver uden tvivl fedest, hvis du gør det til dit eget. Så ja, det kan godt være man har den samme taske, de samme sko eller begge kan lide avokado. MEN gør det til dit eget! Så synes jeg personligt, at man bliver mere inspirerende, mere cool og jeg får endnu mere lyst til at følge med. Jeg kan selv have svært ved dette, og som sagt er det en svær proces, men jeg gør hvad jeg kan for at forbedre mig. Jeg vil hellere skille mig lidt ud, end være som alle andre. Mit fjerde råd er simpelthen, men bliver ofte hurtigt glemt. Du skal huske at være dig selv.

Likes

Comments

Da jeg vågende her til morgen, var jeg overraskende fuld af energi og postive vibes. Det smittede også af på mit outfit, som man vidst roligt kan kalde friskt og farverigt. Derudover var jeg virkelig i mit kreative hjørne, så jeg besluttede mig for at opstarte et lille tegneprojekt.. Jeg håber det bliver cool, da jeg har en lille bagtanke om at putte det i en ramme og hænge det op på væggen. Derudover nød jeg en god kop kaffe, med juice og ylette til. Absolut opskriften på en af de bedste morgener.

Håber i havde en ligeså skøn morgen, og ikke mindst dag.


Likes

Comments