BLOGG PAUS
Som ni märker har jag inte bloggat så mycket på senaste tiden och det beror på att jag har haft så mycket för mig under den senaste tiden. Jag har mycket utav skolarbete osv nu, och jag har inte haft fritid alls att sätta mig ner och blogga. Så jag har bestämt mig för att ta en blogg paus ett tag, jag återkommer med massa nytt när allt har lugnat sig! Kramisar sålänge!
Så länge kan ni passa på att följa mig på instagram för där kommer nya uppdateringar ofta.
Simonekanske at Instagram


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HUNTER FAVVISAR - SNYGGASTE FÄRGERNA
Dessa är helt klart de snyggaste färgerna inom hunters gummistövlar. Tycker de är mycket snygga faktiskt. Tycker speciellt de rosa är extra kinky. Det är nog mina favoriter, förutom de svarta... och de vita... Oj. Nu blev det jobbigt. Jag tycker om dom väldigt mycket, allihop, lika mycket. Jag kan inte bestämma mig alltså. Men någon av dessa färgerna är helt klart ett önskemål på jultomte listan. Jag får tjata mig till dom, eller kanske ett par primeboots. Förlåt för mitt beslutsångest. Det är svår när det finns 1000 grejer man vill ha, och så är alla dyra & man får välja ut en av dom. Endast EN. Jobbigt! Vilka är er favoritfärger på hunter stövlarna? Tycker ni också ut mina utvalda färger eller ni tycker om några andra?

Likes

Comments

HOW TO STYLE YOUR BOARD


Vem vill inte få lite mer fart på tangentbordet? Visst kunde det inte vara lite roligare att sitta vid datorn om man hade sådana roliga tangenter? Det tycker iallafall jag. Dessa sticks finns i symaskinsaffärer men man kan ju också skriva ut sina favoritmönster från datorn och style'a upp det med. Och då är det också helt gratis. Det är en kul grej om man inte har något att göra en söndag eftermiddag eller om man bara vill vara lite kreativ en dag. Prova detta, det är som att sitta vid en helt ny dator när man är klar!

Likes

Comments

VILKA ÖGONSKUGGOR FRAMHÄVER DINA ÖGON
Skulle det inte vara kul att sminka sig efter denna tabellen en dag för att se om det verkligen stämmer? Dessa sägs vara färgerna som framhäver de olika ögonfärgerna på bilden. Det ska ge en mer intensiv blick och vem vill inte höra att man har vackra ögon på en fest eller kanske bara en skoldag. Undrar om detta kan vara lösningen till en intensivare blick. Ni får prova detta tjejer och se om det ger något bra resultat. Kanske kommer drömkillen fram till er och talar om för er hur vackra era ögon är. Hehe, prova detta! Kramisar!

Likes

Comments

HEMMAGJORD SKRUBB/PEELING
SKRUBB - PEELING

Hemmagjord Peeling? Att göra hemmagjord peeling är både roligt och nyttigt. Du kan få vacker hud utan att det behöver vara dyrt med hjälp av ingredienser du hittar i en helt vanlig matbutik. Något som används för att vårda ansiktet sedan urminnes tider är frukter. Fruktsyror gör så att porerna öppnar sig och renar ansiktet och kan till och med få små rynkor att försvinna helt och är därför utmärkt i hemmagjord peeling. Exempel på frukter som är bra ingredienser är papaya, citron, äpplen och tomater.

En annan ingrediens som är bra att ha i hemmagjord peeling är astringents. Astringents får huden att se ljusare, friskare och yngre ut genom att strama till huden och stänga porerna. Dessa finns naturligt i Kamomill och aloe vera. När man applicerar en hemmagjord peeling på ansiktet så tar man också bort hudens naturliga försvar mot bakterier. Därför kan det vara klokt att tillsätta ingredienser som skyddar ansiktet som till exempel honung eller kanel.

Slutligen så behöver man något i ens hemmagjorda peeling som återfuktar ansiktet. En god idé är att tillsätta något som gör så att peelingen får en krämig substans. Exempel på det kan vara vanlig yoghurt, avokado eller olivolja, dessa har alla många återfuktande kvalitéer.

Chokladskrubb 5 tsk honung 4 tsk kakao 1 msk strösocker 1 msk olivolja Gör så här: blandaihop ingredienserna och så är det bara att skrubba kroppen. Söt skrubb för hela kroppen

Blanda lika delar olivolja och rårörssocker och tillsätt eventuellt lite fint rivet citronskal.

Börja med att torrborsta kroppen med skrubbhandskar, nedifrån och upp i cirkelrörelser. Skrubb avlägsnar döda hudceller. Sedan kan man använda peeling för ännu lenare hud, men ta det försiktigt om du har känslig hud. Då räcker det med en lättare skrubb. Du kan tex. ta din duschcreme och blanda den med lite babyolja och lite riven cocos eller socker.


Likes

Comments

VINRÖDA HÖSTLOVSKJOLEN - 149KR

Detta tycker jag är super snyggt. Den vinröda kjolen passar till alla sorters överdelar och skor. Jag tycker det är så himla höstigt. Ni tänker säkert kjol och höst, vad snackar hon om? Det är ju alldeles för kallt. Och ja, det kan jag hålla med om, men det är kanske inte den outfiten man ska ha om man tänker vistas utomhus. Denna är snygg i skolan, på kalas, eller hos gäster. Ja, du kan i princip ha den var sjutton du vill. Jag anser det iallafall. För om man vill vara fin, får man lida pin. Alltså frysa lite om benen. Man kan trots allt ha nylonstrumpor eller strumpbyxor eller liknande. Men bara ben eller halva strumpbyxor som på bilden nedan faller mig bäst i smak. Vad tycker ni? Som ni ser finns den på bilden över då jag hittade en ungefär likadan som på bilden nedan, för ett så mycket billigare pris. Snygga outfits med denna kjol hittar ni nedan! SNO STILEN!

Likes

Comments