Hej

En dag kvar till vår efterlängtade resa till Thailand. Tänk att tiden bara har sprungit förbi mig, för det var faktiskt flera månader sedan denna resan blev bokad. Men här sitter jag nu 00:34 med resväskan halvpackad och en klump o halsen och undrar vart alla dagarna tog vägen? Jag kan inte ens förstå att vi redan är inne i år 2018 (??) Februari nu dessutom.

NU ska jag få fokusera på mig.

SÅ mycket har förändrats, jag har förändrats.

Men jag sitter fast på något sätt och kan inte riktigt ta mig framåt för precis ALLA mina tankar och fokus är på det förflutna och jag mår inte riktigt bra av det. Det förflutna går inte ändra nu, det bästa är ju att bara se framåt och fokusera på det som väntar framför oss istället. Det går att göra något åt. Om man vill så att säga.

OCH JAG VILL.

Så hejdå för ett tag Sverige. Jag hoppas att alla mina underbara vänner, pojkvän och mina hundar har det bra i Sverige under tiden jag är borta och jag kommer tänka på er varenda dag.

godnatt på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag räknar ner dagarna. 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

12 dagar.

tolv dagar kvar tills jag kan andas igen.

Solen mot mitt ansikte, sanden mellan tårna, varje simtag, för många drinkar och för mycket skratt.

Jag är helt slut, jag behöver det här.

12 dagar.


Likes

Comments

Man föds, man dör.

Man skriver, man suddar ut.

Man skrattar, man gråter

Man minns, man finns

På något sätt återvinns.

Man tvivlar och tror.

Man ramlar, famlar och samlar ihop spillrorna av det som en gång var.

Det var en gång och det var vi.

Likes

Comments


Idag har vi varit ute i skogen hela dagen igen, känner mig mycket kryare och friskare idag, Sen har vi precis lagat och ätit, hamburgare med pommes, var så länge sen, och passar perfekt när man inte orkar stå så länge och laga mat 😉

Likes

Comments


Alltså jag älskar denna väskan, den har seriöst följt med mig till andra sidan jordklotet​ och kunde inte vara mer användbar. Den är liten men praktfull med jätte bra innefack, Te.x när vi var i Thailand och man skulle gå runt mycket på marknaden/stranden så var den hur enkel och praktisk som helst. (Självklart inte äkta)

Tror den kostade 249 kr (om ens det) Så otroligt prisvärd! 

Likes

Comments


Svårt att se på ​dessa bilder kanske, Men detta armbandet har varit ett av mina favoritarmband sedan jag tog studenten för 2 år sedan. Fick den av min fina pojkvän som studentpresent, Det största hjärtat är i guld och det lilla är i silver, även kedjan är i guld. Så fint! 

Likes

Comments