jeg er mega ked af at jeg ikke er aktiv her på bloggen mere men jeg har ikke rigtigt haft tid til at være aktiv, men jeg er mega ked af det her for tiden nogen fra min klasse driller mig med at jeg kan lide marcus & martinus ;( og har mistet min bedsteven Victor.... så er rigtig meget nede for tiden.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Her sidder jeg i Pausen jeg kan høre råb og skrig fra min klasse drengene spiller et spil pigerne snakker, jeg skriver nu fordi jeg er ikke så Aktiv mere der sker ikke rigtigt noget i mit liv udover at i dag er min sidste kamp på mit fodboldhold jeps du hørte rigtigt jeg stopper med at spille fodbold. På Mandag er det min sidste træning hvor jeg stopper helt.


Ville bare lige forklar hvad der sker i mit liv lige nu og derfor er jeg ikke aktiv :))


HAR EN GOD DAG!!!!!

Likes

Comments

Her er jeg igen, det her indlæg bliver måske meget kort.

Jeg spiller fodbold mandag og onsdag og jeg er målmand , Men onsdag d. 9 august skete det at jeg blev sparket over min ringe finger, boldten kom imod målet da jeg vil tag bolden blev jeg sparket det gjord ondt men jeg tænkte ikke videre over det så jeg stillede mig klar og sagde bare av inde i mit hovede og spillede så videre efter to bolde mere er vi færdige min bonus far hentede mig da jeg sætte mig ind i bilen tog jeg mine målmands hansker af og smed dem ned i bunden af bilen da jeg kan mærke der hvor jeg blev sparket bedgynde at dunke da jeg kommer hjem tager jeg noget tap som man bruger til at støtte ens finger med sådan kig jeg hele onsdag og torsdag jeg den torsdag blev blå, så jeg ringede til min far som sagde at den kunne være brækket eller forstuvet jeg løb hen til min mor efter at snakke med min far og sagde at jeg skal til lægen i morgen som er i dag :)

Lægen Her Kommer Jeg

så er det fredag jeg har ikke tape på, min telefon ringer jeg tager den det er min mor hun fortæller at jeg har en tid ved lægen klokken 11.00 og at hun henter min klokken 10.45, min mor kommer og henter mig vi køre til Arden Lægehus (de er mega SØDE!) jeg sidder bare i vente værelset venter med min mor, da mit navn bliver sagt går jeg op og giver min læge hånden og følger efter hende en til et rum med min mor.

Lægen kigger på min venstre ringefinge og jeg fotæller hvad der er sket hun siger så til sidste at jeg har fået et vred i mit brust på fingeren det vil sige at den er forstuvet så jeg har fået en skine på :(((((((( så jeg må ikke spille fodbold i to uger det bliver hårdt ;(( <3 <3

Billeder

Jeg vil ikke være aktiv på bloggen

Instagram: Simonerugholm

Snapchat: GULDPIGEEN

Twitter: Simonerugholm

Musical.ly: Simonerugholm

Y-Serie: CSI: Ny

Likes

Comments

Jeg Er En Pige Med En Stor Drøm

Heey så sidder jeg her igen med computeren og vil fortælle om min store drøm.

Jeg har en store drøm.

Jeg vil gå efter den så godt jeg kan.

Men jeg har givet op...

Min Drøm 

Mange tror ikke det her men bare høre det Okay?

Jeg drømmer at stå på scenen og synger om mit liv men problemet er når jeg ligger en video op på instagram hvor synger for jeg hate så jeg har givet op , nu  danser jeg for mig selv og elsker det.

jeg høre Back to you - Louis Tomlinson hele tiden jeg elsker den! jeg har en dans til den nu <3

her kan i høre den <3

Jeres Valg

Likes

Comments

Jeg Forklar <3

Her sidder jeg igen med min computer og vil skrive om min dag.

Jeg var til begravelse og jeg vil fortælle jer om det da jeg føler at i skal vide det hele,det kan godt være lidt trist at læse men jeg har et kæmpe smil på læben nu og er glad for at hun er et meget bedre sted.

ADVARSEL DER VIL KOMME NOGEN BILLEDER!! <3


Så Er Dagen Kommet <|3

Jeg sætter mig i bilen min mor køre, min storebror (16) sætter sig foran og min lillebror (12) sætter sig på bagsædet det samme med mig vi høre musik og snakker vi køre i godt en time og er ved kirken vi køre ind på p-pladsen og holder stille jeg kigger lidt rundt og går så ud af bilen og går mod kirken jeg ser at min onkel og bedste er der jeg krammer min onkel er ved at græde min jeg gøre det ikke da jeg når over til min bedste giver jeg ikke slip på hende også giver jeg slip på mine tåre og græder jeg kunne mærke at hun også var ked af det så her står vi og krammer hinanden efter nogen minutter giver vi slip og jeg går over til min mor og tager hende i hånden også går vi ind i kirken

kirken er stor og flot vi kommer ind og giver en medarbejder vores blomst som er lavet som et hjerte med røde roser vi sætter os på række 4. min mor sidder ved min højre side og min bedste sidder i min venstre side jeg kan mærke at min bedste er rigtigt ked af det så jeg tager hendes hånd jeg har selv tåre i mine øjne så jeg bider mig selv i læben i håb om at de ikke kommer ned af mine kinder de kom ikke ud helt de vis, jeg giver slip på hendes hånd, vi synger nogen sange jeg kan mærke tårne presse på igen jeg bider i læben igen og synger videre. Præsten holder en meget fin tale jeg hørte ikke rigtigt efter jeg kigger bare på kisten........ :((((((( jeg savner hende rigtigt meget. Vi skal synge den sidste sang jeg sang ikke med men jeg kunne se at min mor har tåre jeg tager hendes hånd og giver den til lille klem hun kigger på mig og jeg smiler til hende hun smiler igen.

Farvel......... Vi Ses På Den Anden Side.

Da folk begynder at gå ud af kirken går mig og min mor over til kisten og ligger en hånd på den og siger "Vi kommer til at savne dig" også for tårne frit fald.


Min oldemor skal brændes så de tog ikke kisten ud men de lå hende stå i kirken til at vi alle sammen var gået.

vi skulle til det hygge noget for at tag afsked med hende der var mad og kage men jeg kunne ikke få mig selv til at spise noget så jeg var udenfor i mange timer jeg gik rundt og tænkende på alt muligt, da vi skal hjem sætter vi os i bilen og kørte hjem. Og nu sidder jeg her og skriver <3

Billeder Af Begravelsen <3

Her er kisten <3 Her er Tove Rugholm <33 Her er alle de flotte blomster! <3

Likes

Comments

her sidder jeg D. 25 juli 2017 kl.21.23 og bøster mine tænder imens jeg høre Shawn Mendes “imagination” jeg høre den om og om igen og igen. Den minder mig om min oldemor , Min oldemor eller olde som vi kalder hende død Onsdag D. 16 juli kl. 17.10 :((( jeg skal til begravelse imorgen det kommer jeg til at skrive om bare lidt længer nede i denne her blog, jeg er lidt bange så kan ikke sove klokken er nu 22.33 jeg sidder op af min væg med computeren på mine lår jeg tænker på alle de minder jeg har haft med olde, jeg har ikke meget strøm på jeg er ligeglad.

jeg savner hende så meget det er derfor at jeg har lavet den her blog for at komme ud med nogen ting jeg går med :)


Et Minde Jeg Aldrig Vll Glemme <3

Jeg kan huske at vi besøgte min oldemor hver måned eller noget min far tog os ik over til hende men min mor tog os med over til hende så vi viste hvem vores familie er , men den bedste minde er nok da mig og mine brødre har 3 legede fange leg og vi hørte ikke efter men da min oldemor Tove råbte at der var is løb vi inden for og sætte os ved bordet (haha) glemmer det aldrig.

Hvordan Skete Det?

svært emne men min oldemor døde af cancer..... ejj nu græder jeg for at være ærligt... så er hun en af de mest stærke menneske jeg har mødt, hun har haft cancer i et og halvt år nu cirka, det er bare et svært emne at tag op især for mig... men lige meget hvad ville hun gå borte med cancer i hendes krop........ man kunne ikke rede hende vi kunne ikke gøre noget MEN vi kan rede andre fra cancer vi skal da tag os sammen! FOR SAMMEN KAN VI ALT!! <3

I Kan Finde Mig På De Socaie Medier 

Instagram : simonerugholm

Snapchat : guldpigeen

Twitter : simonerugholm

Musical.ly : simonerugholm

Youtube : Simone Rugholm

det er sangen jeg høre igen og igen................... I LOVE IT!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments