​I dag på jobbet har jag målat om en gammal stol som jag ska göra om med nytt tyg och färg. Det blev lite kladdigt som ni ser på bilden på mig, jag tänkte inte på att jag hade färg på mina fingrar när jag skulle klia mig i ansiktet ;) haha men mina arbetskamrater fick säg ett gott skratt så det var lite roligt och får dem glada :p. Jag tycker det är jätte roligt att prova på något nytt och får lära mig nya saker hela tiden. Jag älskar verkligen detta jobb på grund av att jag aldrig behöver stressa jag får ta det i min takt och det är så skönt och den är ju ännu bättre när man har världens bästa arbetskamrater med då bli dagen ännu mer roligare med mycket skratt : ) 

Kram från mej hoppas ni får en bra kväll det ska eller fall jag har med min lilla familj som består av mina älskade djur 1 Hund som heter ZiggeTass han 5 år och är en vit schäfer en busig kille är han men han är mammaspojke (MIG) och sen har jag 2 st katter den ena heter Texas han är 4 år och en sån pappagris (SAMBON) men gilla sin mamma med så klart och han älskar mysa. sen har vi Daisy på 2 år hon är en riktig liten busunge hon hitta alltid på hyss denna katt är som ett barn i bland men man älskar sina barn ändå ja mina djur är som mina barn kommer alltid har en stor plats i mitt hjärta dem betyder så mycket för mig. : ) <3 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Bakade Sockerbullar på jobbet i måndags dem blev super goda tyckte jag men även min underbara Sambo älskade dem. 

KRAM PÅ ER! <3​

Likes

Comments

​Måndagen den 10-3-2016 så bakade jag Nutella Bullar för första gången dem blev jätte goda. :)

GLÖM INTE ACCEPTERA VARANDRA FÖR DEN DEM ÄR ELLER HUR DEM ÄR!

Kram från mej :)

Likes

Comments

​I dag har jag varit vid Listersjöarna och tagit massa höstbilder. Det var så vacker och tur med vädret hade vi med jag var där med mina arbetskamrater vi fikade på kärleksmums som jag hade bakat och drack saft. Jätte mysig dag. :) 

Livet är en gåta i bland, man vet inte vad som händer. Det ända man vet är att man ska alltid lita på sig själv vad som är rätt i livets gång. <3

Tack för mig kram på er! :)  

Likes

Comments

​I dag har jag haft Mobil och Datakurs

I dag lärde jag dem hur man ändra Ljusfärg på deras bilder även jag testade lite, gjorde dessa sju bilderna på rosorna. Den röda rosen är orginal ​bilden dem andra har jag gjort om. :) och sen på efter middagen så tog jag lite lugnt satt och målade lite i mina måla böcker. Magiska Junglen, Blomster Mandala och Tattoo boken :) 

och när jag kom hem så bakade jag KÄRLEKS MUMS MM SÅ GOTT! :) 

​Och kom i håg att man ska acceptera varandra för den man är och aldrig döma någon. Alla är bra på sina sätt på det dem gör eller hur man är som person. :)  

Tack för mig kram på er! :)

Likes

Comments

Jag började jobba på Persborg den 1 Februari och jag har aldrig i hela mitt liv mått så bra som jag gör på detta jobb. Mina arbetskollegor är underbara och jättesnälla. Dem accepterar mig för den jag är. Innan jag började jobba på Persborg hade jag jättedåligt självförtroende. I stora delar av mitt liv så har jag haft det väldigt jobbigt med att acceptera mig själv. När jag gick i skolan blev jag alltid mobbad för mitt utseende. Jag fick finnar i väldig tidig ålder och det blev jag mest mobbad för. Jag har haft det svårt i mitt liv med mycket saker. Det är därför jag har svårt med acceptera mig själv på grund av att jag alltid blev nedtryckt av andra personer. Men sen jag började jobba på Persborg så har mitt självförtroende växt väldigt mycket. Jag vågar lita på mig själv att det jag gör är bra och att jag är bra på det. Det jag jobba med på Persborg är lite allt möjligt. Måndagar: är jag i köket och bakar. Mycket har jag lärt mig och många roliga, nya recept. Tisdagar: Då målar jag eller så syr jag. Jag är inte så duktig på det än men jag lär mig. Onsdagar: Då är jag i trädgården, i alla fall nu när det är varmt ute men sen när det blir kallare blir det att vara i källaren och göra betongfigurer. Torsdagar: Har jag min egen Mobil och Datorkurs där jag lär ut viktiga saker att kunna med mobil och dator. Fredagar: Är min favoritdag, som man ser på bilden har jag tagit denna med en Systemkamera. Jag älskar verkligen att ta bilder med min systemkamera och jag kommer att lägga upp bilder som jag har tagit.

Detta är varför jag startade denna blogg för ni ska får veta lite om vad jag gör på jobbet och för jag ska kunna skriva av mig lite då och då. Jag kommer kanske inte skriva varje dag men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Hoppas ni som kommer att läsa min blogg kommer att tycka om den. Ni får gärna kommentera om ni har några frågor eller vad ni tycker om i min blogg. KRAM FRÅN MIG OCH GLÖM ALDRIG ATT MAN SKA ALLTID ACCEPTERA ANDRA FÖR DEN DOM ÄR OCH ALDRIG DÖMMA NÅGON! :)

Likes

Comments