Header

Igår kväll kollade jag och Simon på våran favorit serie och åt lite frukt och kex innan vi skulle lägga oss. Va riktigt gott och mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägget inheåller anonslänkar

Jag och Simon satt och prata om att jag snart behöver införskaffa mig nya skor då de jag har nu är ganska varma så behöver annat när snön försvinner. Så vi kolla runt lite och hitta dessa jätte söta skorna. Kan inte bara va jag som tycker de är så söta. Vill ni kika mer på dessa så finns de HÄR.

Likes

Comments

Har nyss ätit thaibuffé plus att jag testade en sushi som faktiskt smakade bra. Har väldigt svårt för sushi annars. Nu ska jag ta det lugnt och kolla om det finns jobb man kan söka.

Likes

Comments

Förr hade jag nästan bara svartvita bilder. Haft svårt för färgglada bilder. Men har lärt mig att färg kam vara väldigt fint om det är rätt färger. Har börjat använda mer bilder med färg och ska fortsätta med det. Kommer fortsätta med svartvitt också då det blir så fint på vissa bilder!

Likes

Comments

Sista dagen idag, bara några timmar kvar tills tävlingen avslutas. Under den här tiden har jag lagt ut flera inlägg per dag och utvecklat min design med bättre kvalité. Jag har börjat fotograferat mer och jag älskar det!

Nu ska jag fortsätta som jag gjort och satsa på bloggen eftersom det är något jag brinner för.

#nouw30daychallange

Likes

Comments

Idag till lunch lagade jag och Simon en krämig kycklingpasta. Inte ofta man lagar något sånt så var gott med variation. Sen har vi bara varit hemma och gjort vardagssaker. Strax ska vi kolla på någon livesändning Arbetsförmedligen har. Sedan har vi inget planerat. Dagen får ta oss dit vi kommer helt enkelt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Några av bilderna vi tog idag. Fler lägger jag nog ut imorgon eller så. Han blir så himla fin på bild jämt.

Likes

Comments

Idag har jag och Simon varit ute och fotograferat. Lite bilder ifrån det kan jag lägga upp på bloggen senare. Bilderna på han vart så fina (som vanligt).

Likes

Comments