Vila i frid, pappa.

Lifestyle, Mental health

Min bästa vän, min största supporter, min kock, psykolog, chaufför, lärare, mitt allt. Du togs ifrån mig alldeles för tidigt, jag är inte redo. Jag är inte redo att möta världen utan dig vid min sida, jag vill inte. Jag kan inte.

Ord kan inte beskriva hur smärtsamt det är att veta att jag aldrig kommer få höra din röst igen, aldrig kunna ringa dig när något strular, inte ha dina armar runt mig när ångesten tar över. Ingen förstod mig så som du gjorde, ingen kommer någonsin göra det. Vem fan ska jag vända mig till nu? Du var alltid den som pushade mig framåt och påminde mig om att jag visst är vacker, jag är visst värdefull och älskad. När alla alltid sa motsatsen fanns du där för att säga att dem har fel och att jag alltid kommer ha dig vid min sida. Vänner kommer och går, men familjen består.

Det var meningen att du skulle se mig ta studenten, börja jobba, flytta hemifrån, gifta mig, skaffa barn.. du skulle hinna bli morfar. Allt du fick se var istället hur jag gång på gång misslyckats med allting. Men du fanns ändå alltid där, trots att du själv mådde skit med kroniska smärtor, näringsbrist osv så satte du alltid alla andra före. Att du mådde skit var i dina ögon oviktigt, för om någon annan mådde minsta lilla dåligt så gjorde du allt för att få den att må bättre. Kosta vad det kosta vill.

Jag hade turen att få historiens bästa pappa, men hade även oturen att förlora honom. Alldeles för tidigt.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Beklagar. Jag vet hur det är 😟 nouw.com/fobibella
Naatly
Naatly,
Fy vad hemskt och sorgligt! 😥 Beklagar och skickar massa kärlek ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229