Vakna upp bland molnen med Pixers

Tips, Collaborations

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Pixers.se

Vem vill inte kunna vakna upp bland molnen, bredvid ett berg eller vid något annat vackert ställe. Med Pixers.se är inte detta omöjligt! Pixers är nämligen ett företag som säljer fototapeter, väggdekorer, posters och tavlor. Allt efter dina önskemål!

Liva upp dina annars så trista och tråkiga rum med en pimpad vägg. En fondvägg? Eller varför inte hela rummet! Eller kanske nöjer du dig med endast en tavla, oavsett vad du är ute efter så hittar du det säkert hos Pixers.

Bl.a. säljer Pixers denna fototapet, inom kategorin Evolutioner! Hur söt som helst om ni frågar mig, simpel och relativt neutral som passar de mesta. Det finns även flera olika motiv, som passar alla olika åldrar och livsstilar. Varför inte med motiv på Nalle Puh och hans gäng? Eller The Avengers till sonen som börjar växa till sig. Möjligheterna är många!

Ovan ser ni en av mina personliga favoriter, nämligen med inslag av vattenfärg. Det känns så lugnt och vacker, inte alls skarpt och hårt! Färgerna är också perfekta, lugna och ljusa. Just i min smak!

Gör dig själv en tjänst, gå in och kika på Pixers fantastiska utbud och ge dina rum en alldeles unik personlig touch. Tro mig, du kommer inte ångra dig!

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Pixers.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229