Vad hände egentligen igår

Lifestyle, Mental health, Education

Igår var det skolans årliga modevisning som stod på schemat, den som treorna håller i och tvåorna går modeller för. Jag skulle ställa upp som modell, trots att jag från första början tackade nej för att jag inte skulle klara av det. Slutligen ställde jag upp ändå då det var flera avhoppare i sista stund.

Till en början gick det bra, nervöst och stressigt men ingenting som man inte klarar av. Blev sminkad och därefter gick det utför. Ångesten kröp på mig och blev starkare och starkare för varje sekund vi närmade oss. När håret skulle fixas och kläderna skulle provas blev den extremt stark och när jag väl var ”klar” slog den ut helt. Illamåendet dök upp, yrseln, darrningar, magont etc. Jag var på gränsen till att svimma och spy konstant och jag kände hur en extrem panikattack var påväg.

Jag var tvungen att hoppa av i sista sekund.
Är fortfarande extremt besviken över mig själv att jag inte klarade av det, trodde verkligen mer om mig själv. Men det är ofta också där jag gör fel, tror att jag klarar mer än vad jag faktiskt gör.

Det som är jobbigast ang det hela är att jag känner att jag svek alla, att jag förstörde för de andra. Men samtidigt skötte dem det hela superbra och visningen blev ändå bra tillslut. Så jag bör ändå vara stolt över att jag försökte, att jag hade rätt inställning och faktiskt tog mig dit och försökte. För ett år sedan hade jag aldrig tänkt tanken på att ställa upp. Men jag försökte och det är det viktigaste för mig.

Gillar

Kommentarer

Johaannaa
Johaannaa,
Så fin sminkning 😃 nouw.com/johaannaa
agnesmathildas
agnesmathildas,
Så fin sminkning! Sätt inte den pressen på dig själv, det är okej att inte alltid klara allt. Du är grym ändå! <3 nouw.com/agnesmathildas
simonegronqvist
simonegronqvist,
Men åh tack snälla, din ord värmer! <3nouw.com/simonegronqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229