Sjukskrivning

Pictures, Education, Lifestyle

Gick upp tidigt idag för att röra mig mot skolan för möte med min mentor och vice rektor. Gjorde upp en plan för min skolgång eftersom jag ändrar mycket med min medicinering just nu så är jag relativt ostabil. Därav togs beslutet att jag ska bli sjukskriven fram tills nästa termin. Alltså hoppas jag vara tillbaka i skolan till våren. Om inte heltid så åtminstone delvis.

Har börjat spendera massa tid framför datorskärmen nu på senaste. Mestadels för att det hjälper mig att skingra tankarna och fokusera på något annat. Datorn har nog varit det enda som bitit på min eviga ångest.
Men som den periodaren jag är så ledsnar jag snart igen på att stirra på en skärm hela dagarna. Ibland kan det vara rätt så jobbigt att bara tycka om saker i perioder och sedan ledsna för att vilja göra något annat. Blir tröttsamt att ständigt ändra sig haha. Men det gör mig lite speciell.

Är hur som helst påväg hemåt nu efter mötet och lite handling. Jag och mamma ska nämligen julbaka lite i helgen tänkte vi, får se hur det går haha.. jag är expert på att bränna saker i ungen. Köket är verkligen inte en plats som jag hör hemma på.
Vi hörs kanske lite senare, pusshej

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229