Ordna det bästa midsommarfirandet

Tips, Thoughts & opinions, Collaborations

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med partykungen.se

Nu är det bara dagar kvar till den största högtiden, enligt mig, som firas stört efter valborg. Nämligen midsommarfirandet! Fest, dans, sång, mat och umgänge är de faktorer som en lyckad midsommar består av. Vad passar inte bättre då än ett samarbete med partykungen, där jag tipsar er om de bästa sakerna med midsommar?!

1. Blomkransar!
Det absolut bästa, enligt mig, med midsommar är blomkransarna som pryder huvudet. Vare sig de är egenplockade, egenflätade eller färdigköpta i plast. Ni ser mig förra midsommaren ovan, i en "krans" som egentligen är en väggdekor eftersom jag glömde köpa en krans..

2. Maten.
Jag må vara en matglad person, men vem tackar nej till midsommarmat? Speciellt färskpotatisen, som inte ens behöver skalas. MUMS. Grillat kött, potatis och bbq sås är fina topp tre favoriter på bordet.

3. Spelen.
Vi kan nog alla hålla med om att det kan bli lite tråkigt när man ätit och sprungit klart runt stången. Alla sitter där med sin kopp kaffe, eller drink och man vet inte riktigt vad man ska prata om. Vad passar inte bättre än ett gammalt hederligt sällskapsspel då? Eller kubb!!

4. Dekorationer.
Det absolut bästa med vilken fest som helst, oavsett tema, är att inreda med alla möjliga dekorationer. Där tackar jag för att partykungen existerar, de har nämligen i princip allt för alla olika fester! Passar alla teman, åldrar och pronomen.

5. Partykungen!
Det bästa med, inte bara midsommar utan, varje firande är partykungen. De ser till att du har allt du kan tänka dig inför festen och hjälper dig att vara så kreativ som möjligt.

Jag vet helt klart var jag ska införskaffa saker till midsommar, gör det du med!

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med partykungen.se

Gillar

Kommentarer

EmmeliHarila
EmmeliHarila,
superbra tips ☀️nouw.com/emmeliharila
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilka fantastiska tips, tack för att du delar med dig 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229