LODDO.SE - Juniboxen

Tips, Collaborations

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Loddo.se

Nu när sommaren äntligen är här, så känns det inte mer än lämpligt med en ny loddo box med nya produkter att testa! Både jag och Axel älskar produkterna som kom i denna box!

John Frieda - www.johnfrieda.com
Luuxurious Volume Thouchably gör ditt hår både mjukt och tillför naturlig volym. Produkten innehåller coffeine vitslity complex som skapar fyllighet i håret, tvätt efter tvätt. Deras Sheer Blonde Go Blonder ljusar gradvis upp blont hår och är milt nog att använda dagligen. Även ammoniak och peroxidfritt!
#johnfreidanordic

Eazycover - www.eazpac.com
En överdragshätta, plastfilm med ett gummiband som träs över skålen istället för att krångla med plastfolien som bara trasslar sig och inte sluter tätt ändå. Eazycover sluter helt tätt runt alla olika former och storlekar och fäster på alla material. Den är återanvändningsbar och kan användas i kyl, frys, mikro samt ugn i upp till 100 grader i 15 min.
#eazycover

SerumMasq - www.serummasq.com
Denna SeryMASQ+ After Sun är vinnare i Swedish Beauty Awards. Perfekt att använda efter an dag i solen och innehåller ett aktivt serum som mättar huden med lugnande, fuktgivande och skyddande effekter. Bl.a. aloe vera, trollhassel, allantoin och rosenvatten.
#serummasq #sheetmask #aftersun

Trocadero - www.trocadero.nu
Samma fantastiska Trocadero-smak, men nu utan socker! Trocadero vill att så många som möjligt ska få njuta av drycken och därför har de, efter 65 år, nu lagt till en ny medlem till familjen. Trocadero Zero Sugar!
#trocazero

Gainomax - www.gainomax.com
Gainomax's Vitamin dryck är en törstsläckande dryck med vitaminer, mineraler och BCAA. Den har ett funktionellt innehåll med bl.a. mineralen Zink som skyddar cellerna mot oxidativ stress. B-vitaminer för att minska trötthet och utmattning. Vitamin C och D för immunsystemets funktion och BCAA för att boosta proteinsyntesen i kroppen.
#gainomax

Nesquik
Mellanmålsbar med fullkorn och mjölkbas. De älskade frukostpuffarna, nu som mellamål. Det finns även en bar med chokladbas, i form utav Nesquik Maxi Choco.
#nesquik #bars #flingor #flingorifarten #mellanmål #choklad

Mentos - www.mentos.se
Sommarens sura nyhet är här! Den populära mentosrullen har länge varit en succé bland både stora och små. Nu presenteras stolt ett nytt tillskott bland rullarna. De pastellfärgade pastillerna i Mentos Sour Fruits smakar precis som de låter, i en somrig fräsch och sur kombination av jordgubbe och äpple.
#mentossverige

Njie
En sockerfri fruktdryck, med tillsatta vitaminer i läskande smaker. Allt för att du ska kunna avnjuta en uppfriskande dryck när du vill! Raspberry; frisk och söt smak av solmogna hallon. Lemon; en uppfriskande, läskande dryck med smak av citron. Apple & Pear; fräsch blandning av äpple och päron. Enkelt och gott, utan socker!
#njie #fruktdryck

Nutrilett - www.nutrilett.se/smoothies
Nutrilett Blueberry Acai Almond, nu är den äntligen här! Uppföljaren i den nya generationens shake från Nutrilett. En mättande dryck med naturliga ingredienser som mandelmjölk och juice från blåbär och acai. Drycker innehåller endast 148kcal, med ett högt protein- och fiberinnehåll. Ett perfekt och gott alternativ när du inte hunnit eller orkar laga ett hälsosamt mål.
#nutrilett #nutrilettsverige

❤ - Mina favoritprodukter!

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Loddo.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229