Julklappstips!

Tips, Collaborations

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Coolstuff.se

Idag är det bara lite mer än en månad kvar till jul, 33 dagar med andra ord. Vilket även betyder att det är god tid att börja planera inför alla julklappar! Så i detta inlägg, som för övrigt är i samarbete med Coolstuff som jag kommer berätta mer om sen, tänkte jag visa några av mina tips inför en väl strukturerad jul. Speciellt för dig som kanske inte har särskilt mycket pengar att spendera p.g.a. diverse anledningar.

Mitt första tips, är att skriva upp en lista på de som du tänkt köpa julklappar till! På så sätt håller du koll på vilka du ska köpa till, vad du ska köpa och vem du köpt till osv. Du får mer struktur på det hela och slipper en hel del onödig stress. Allt blir så mycket lättare med listor, enligt mig.

Mitt andra tips, är att försöka lista ut vad personen i fråga har för hobby. Eller något form utav intresse. Detta för att lättare kunna lista ut vad denne skulle uppskatta mest att få i julklapp. Exempelvis, om du har en syster som älskar att måla så kan pennor, målarböcker eller penslar vara ett alternativ.

Mitt tredje och sista tips, är att kika in hos Coolstuff.se! Där kan du hitta nästan allt du kan tänka dig, roliga gadgets, köksredskap till leksaker för de små. Det bästa? Du kan fynda julklappar för under 200kr!
Priserna är helt otroliga och går såpass lågt att du kan hitta en perfekt julklapp för endast 10kr, det är ju faktiskt inte beloppet som bär den största vikten utan tanken bakom presenten som betyder något.

Coolstuff har flertal olika kategorier som du kan klicka dig in på för att hitta de ultimata julklapparna till dina nära och kära. Ovan är bara fåtal av det du kan hitta på hemsidan, till helt fantastiskt bra priser!

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Coolstuff.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229