Hundutställning

Lifestyle

Jisses vilket väder vi haft i helgen, stekande sol flera dagar i rad!! Har verkligen känt mig som en zombie.. Inte haft någon aptit eller någonting på grund utav den ständiga värmen, har verkligen fått tvinga i mig vätska och mat. Solbränd har jag åtminstone blivit, tur det! Träffade Jonna både lördag och söndag då det varit hundutställning här där hon har jobbat. Stackarn har fått jobbat i stekande sol från morgon till kväll två dagar i rad. Kul var det iaf och det är väl ändå huvudsaken. Var även iväg och firade Malins kompis på lördagskvällen, blev rätt så sent då jag var hemma först vid 1-2 tiden. För mig som är van vid att lägga mig redan vid 19-21 orkade knappt hålla ögonen öppna vid den tiden.

Nu har jag faktiskt städat hela nedervåningen, ordentligt. Även rengjort Stampes bur samt borstat honom och klippt klorna så även han är nöjd. Hoppas bara att mamma blir lika nöjd när hon kommer hem ikväll.

Gillar

Kommentarer

AlvaPoletti
AlvaPoletti,
Ja, vädret har ju verkligen bara varit helt underbart!! Vilken Superfin blogg du har också, KRAM!
nouw.com/alvapoletti
simonegronqvist
simonegronqvist,
Ohja! Åh tack fina du <3
nouw.com/simonegronqvist
Jossan,
Så himla lustigt att alla blir så glada av solen och när regnet kommer fram så blir man halvt deppig igen. Haha hoppas sommaren blir varm och lång
www.frecklesnstuff.se
simonegronqvist
simonegronqvist,
Haha, ja verkligen! Det hoppas jag med 😍
nouw.com/simonegronqvist