Förbered dig inför sommaren

Beauty & Health, Tips, Thoughts & opinions, Collaborations

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Glamazon.se

Just nu så skulle jag personligen vilja påstå att sommaren är här, sommarvärmen är åtminstone här och det kan vi inte säga eller göra något åt. Klagar gör jag verkligen inte men, solens ultravioletta strålar är extremt farliga för våra kära hud. Huden är ju trots allt kroppens största organ och därför bör vi även ta god hand om den. Vad passar då inte bättre än att bunkra upp med massor utav solkräm, sololja och after sun. Ett tips till er som inte riktigt vet vad ni ska köpa, så skulle jag absolut tipsa om Hawaiian Tropic. Detta märke är en stor favorit hos mig och har varit det i flera år nu!

En utav de viktigaste ingredienserna bland deras produkter är kokosnötsolja, detta för att det är detta som invånarna på Hawaii använde sig utav för att inte bränna sig i solen. Därav utvecklades solskyddsprodukter baserade på denna olja. Produkterna innehåller även extrakt från papaya, mango, passionsfrukt, guava och kukai och blev därav en stor succé. Bara av att läsa innehållsförteckningen så känner man sig redan lite mer exotisk och redo för stranden, eller är det bara jag?

Sololjan som jag använder flitigt, är deras Tropical Tanning Oil Rich SPF 4. Denna olja hjälper till att intensifiera din redan solbruna hy samtidigt som den återfuktar och förhindrar uttorkning. Hawaiian Tropic's produkter är även vattenfasta och håller sitt solskydd en längre tid, trots att du är i vatten. Så passa på att bada bäst du vill och håll dig skyddad ändå!

Produkterna är lätta att ta med sig i väskan, finns till ett rimligt pris och har olika solskyddsnivåer. De luktar himmelskt, kladdar inte utan torkar in snabbt och håller länge. Du kan hitta produkterna hos Glamazon.se, finns även länkat längst ner i inlägget.

Gör som jag och införskaffa dig Hawaiian Tropic produkter nu på en gång!

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Glamazon.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229