Fest, jullov och vi VANN!

Lifestyle

Nu var det ett lite tag sedan jag la ut ett mer personligt inlägg igen, varit en hel del samarbeten på sistone. Men here I am! Vi börjar helt enkelt med förra helgen, då jag Axel och mina girls var på fest i Uppskedika. Sjukt kul var det men jag och hjärtat åkte hem tidigare, vi pallade inte trycket helt enkelt. Vi brukar liksom gå och lägga oss relativt tidigt, så redan vid 23 var vi helt slut. Men mina bruttor stannade kvar ett tag till och filled me up med alla details så att säga.

Efter den helgen var det ganska chill, även i skolan. Vi gick bara halvdagar hela veckan, bortsett från praktiken på tisdagar förstås. Det var mycket planering inför realkampen som var i torsdags, hur vi om klass och lag skulle se ut osv. Vad vi kom fram till får ni se här under!

Resultatet blev en slags warpaint i glitter, gloooow! Även eyeliner, rött läppstift och svarta kläder skulle vi ha för att matcha varandra. Dock verkade inte Jossan fått memot så hon gjorde lite tvärtom..
Nu till huvudsaken med hela realkampen, vår klass VANN. Vi är alltså första stylist (HV)- klassen som vunnit. Under de 5 år som realkampen hållits så har bara natureleverna vunnit. Så det kändes ändå jäkligt coolt att vi är de första.

Gillar

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Fine negler! 24. desember her i bali nå - så god jul fra oss <3
nouw.com/sarahhsofie
simonegronqvist
simonegronqvist,
Tack snälla, detsamma! <3
nouw.com/simonegronqvist
Johannna
Johannna,
Älskar dina naglar 😍
nouw.com/johannna
simonegronqvist
simonegronqvist,