Elexir Pharma - SOLA

Tips, Beauty & Health, Collaborations, Thoughts & opinions

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Svensk Hälsokost

När jag var liten blev jag solbrun jättefort, då var man ju ute konstant och hade inga direkt skyldigheter eller annat man var tvungen att göra istället. Nu för tiden har man det, så det blir inte riktigt lika mycket tid till att vara ute och steka i solen. Med detta så blir jag ju inte solbrun lika fort eller lätt som förut. Men, med dessa kapslar från Elexir Pharma , blir det ändring på det!

Jag har nämligen testat dessa kapslar, i över en veckas tid och har redan märkt att jag fått mer färg än jag brukar på så kort tid. Så jag kommer helt klart fortsätta med dessa, just för att jag vill få en härlig bränna i sommar.
Kapslarna i sig är helt smak & luktlösa och går helt okej att svälja. Jag har inte större problem med sväljningen, men det är svårt för mig att veta hur andra skulle reagera.

Vad är det då med dessa kapslar som gör att man blir brun? Jo, dessa kapslar innehåller bl.a. betakaroten, som främjar hudens pigmentering, men även zink och koppar.

Leveransen var riktigt snabb, vilket var härligt då jag fort kunde komma igång med att ta dessa kapslar.
Jag är väldigt imponerad utav varumärket, då jag från början var ganska skeptisk till det hela. Men efter att ha gett det en chans och testat produkten, så tror jag inte att jag kommer klara mig utan dessa framöver!

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med Svensk Hälsokost

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229