A to K Vitamin Spray

Beauty & Health, Tips, Thoughts & opinions, Collaborations

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med byatok.com

Jag kan inte vara den enda som har väldigt svårt för frukost och verkligen inte riktigt känner för att hälla i mig mina vitaminer i form utav en brustablett. Vad är inte bättre då än att bara spraya ett sprut i munnen och så har du fått i dig vitaminerna för dagen. A to K har kommit på denna smarta idé, så genom ett snabbt sprut morgon och kväll så har du fått i dig vitaminerna du behöver. I en liten förpackning samt en mintsmak, så är den lätt att ta med sig och lätt att använda.

A to K säljer tre olika sprayer, Defence, Care & Shine. Defence innehåller främst Vitamin C+D & Zink, Care innehåller Biotin, Vitamin A & Selen och Shine innehåller främst Vitamin D. Alla sprayerna är skapta för ett specifikt syfte, som lätt går att koppla genom att läsa namnet på varje spray. Defence hjälper ditt immunförsvar, Care hjälper ditt hår, hud samt naglar och Shine ger en högre upptagningsförmåga.

Jag har fått äran att testa två av sprayerna; Defence och Shine. Hitills har jag ingenting att klaga på, de är lätta att ta med sig, har en mintig (munspraysliknande) smak och är inte krångliga eller ta tid att förbereda. Ta fram den, spraya i munnen och sedan är det klart! Inte svårare än så. Sprayerna hittar du på ditt apotek och finns för att köpa för cirka 139:-.

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med byatok.com

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229