100% Ekologisk & Vegansk Tandblekning

Beauty & Health, Tips, Thoughts & opinions, Collaborations

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med www.prosmile.se

Bara det faktum att denna produkt är ekologisk, vegansk och cf fick mig direkt att fatta tycke för den. Har även hört mycket bra om tandblekning med kol, så kände mig tvungen att testa detta själv! Med produkten medföljer även en väldigt mjuk tandborste i bambu som är rekommenderad att använda till blekningen.

Du använder blekningen genom att fukta borsten i vatten, därefter doppar du borsten i pulvret från ProSmile så att du får upp den mängd du vill ha. Sedan är det bara att börja borsta, under 2 minuter! Viktigt att tänka på är att du inte ska svälja produkten, precis som med vanlig tandkräm.
När du borstat klart så spottar du ut och sköljer munnen med vatten ett par gånger, återigen utan att svälja.
Sedan är det bara att borsta tänderna igen med vanlig tandkräm under 2 minuter för att få bort eventuella rester. KLART!

Det finna mycket positiva recensioner på produkten, snabb leverans och bra resultat är några utav dem! Jag själv har inget att säga emot där, leveransen var snabb och jag tyckte mig känna skillnad efter första borstningen. Inte såpass stor att andra skulle lägga märke till det kanske, men jag själv såg en förändring i nyansen på mina tänder. Främst i ytterkant på tänderna, så vid fortsatt användning förväntar jag mig ännu bättre och tydligare resultat!

Är du sugen på att testa produkten? Jag har nämligen ordnat en rabattkod till mina följare som ger er 50% rabatt på denna tandblekning! Ordninare pris är 799kr, så med min rabattkod behöver ni endast betala 399,50kr för en burk tandblekning på 30 gram! Koden är: SIMONE50
Varje burk uppskattas räcka upp till 30-40 borstningar och rekommenderas att användas 1-2 gånger om dagen tills du uppnår önskat resultat. De rekommenderar även att man använder ProSmile i maximalt 5 veckor i streck och därefter låter tänderna vila.

Gör som jag och klicka hem ett kit tandblekning från ProSmile och blända andra med dina vita fina tänder!

ProSmile finns även på Instagram, klicka här för att komma till deras profil!

//Inlägget är sponsrat/i samarbete med www.prosmile.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229