BRA LÖRDAG HELT ENKELT

Did someone say breakfast?

Oj vilken effektiv morgon jag har haft. Klockan är nu tolv och jag har varit vaken sen strax efter sex - ingen sovmorgon här inte. Men tidiga mornar innebär också effektiva dagar. Jag har hunnit med gym, solariet, handling, städning och lite annat smått och gott - bland annat njutit av den godaste frukosten någonsin!

Straxt innan sju blev jag avsläppt av min kära sambo utanför gymmet och körde igenom benen i en timme. Avslutade det hela med 10 minuter på staremastern - fyfan så jobbigt, och himla tråkigt när man är själv. För sambon fortsatte bilresan till Motala efter att han släppt av mig. Han spenderar nämligen denna lördag ute på sjön tillsammans med sin bror och kompis. Vilket jag kan tycka är skittråkigt, haha. Jag vill ju umgås med honom. Men så kan det vara ibland. Jag får ju åtminstone se honom ikväll.

När jag kom hem slängde jag ihop proteinpannkakor toppade med jordgubbar, kvarg, proteinella och valnötter. Ni hör väl kanske själva hur j*vla gott det var? Detta kommer bli min nya favorit alltså. Yummy yummy! Nu ska jag alldeles strax börja fixa mig då häng med kära vänner står på schemat. Detta kommer bli en riktigt bra lördag!

Ha en fantastisk dag fina ni!
Har ni några planer för dagen?


Love, Simone

Follow me on: Instagram | Nouw

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Härlig start på dagen,älskar bra början med effektivitet!
nouw.com/sarahlinnsliv
simonefrithiof
simonefrithiof,
Det var en superhärlig lördag! 😃 Hoppas din var minst lika härlig!
nouw.com/simonefrithiof
Megsi
Megsi,
Vilken underbar frukost! 😃
nouw.com/megsi
simonefrithiof
simonefrithiof,
helt magiskt gott ! 😃
nouw.com/simonefrithiof