Vilka dagar, blandat kaos! (typ)

Hej hej och åter igen hej! Dom här dagarna som gått den här veckan har varit en blandning av kaos och produktivitet, en ganska vanlig blandning måste jag ändå få säga. Allt ifrån prov och utdelning av kryddor till utvecklingssamtal och sortering till halvtolv på natten. En blandning av massa olika saker som kanske inte varit det roligaste men något som måste göras. Men nu så är det snart fredag och sen är det helg och då så har jag inte mycket planerat vilket är super skönt. Men sen så är det ju faktiskt höstlov nästa vecka! nice nice nice.

Men som sagt IMORGON är det fredag så det betyder att det är en dag kvar. Imorgon så ska vi faktiskt ha disco på kvällen för dom på låg- och mellanstadiet, som ska bli skit kul hoppas jag, haha. Så jag lär väl komma hem ganska så sent imorgon men det är det nog värt, hoppas jag. Jag tror inte att jag har sagt det men anledningen till att att vi har delat ut kryddor och till att vi ska ha disco (och massa mer saker) är för att alla nior ska åka till Polen och kolla på koncentrationsläger och saker från andra världskriget. Det ska bli super spännande!

Dagarna och veckorna bara flyger förbi, jag hänger liksom inte riktigt med. Herregud. Men man får passa på att njuta av det sista som är kvar av hösten innan vintern och snön kommer, fast det är ju typ mysigare men ändå, haha. Men det är något speciellt med hösten tycker jag, typ som att färgerna är så fruktansvärt fina ute och på morgonen så har himlen varit sååå himla fin! (uppenbarligen så gillar jag att ta bilder på skoltoaletterna också :))

Simone <3

Gillar

Kommentarer

granfeldts
granfeldts,
Hoppas du får en rolig fredag nu iaf 😊 nouw.com/granfeldts
simoneeriksson
simoneeriksson,
Tack! Ha en bra fredag du med😄nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229